VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Advertisements

Konstrukce lichoběžníku 1
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.14 Název pro školu:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_424_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Mgr. Vladimíra Mikulášková
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Lyžař Libor– vyjmenovaná
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Namáhání na tah a tlak Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michal Kapoun. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Konstrukce trojúhelníku podle věty sss vytvořená v Zoneru Callisto Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné.
Dělení lomených výrazů
Příprava na lomené výrazy
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Miluše Vosáhlová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_CJ_17.
EU peníze školám CZ.1.07/1.4.00/ Vyjmenovaná slova oprav chybný text VY_32_INOVACE_19 Sada 3 Jazyková výchova ZŠ a MŠ Olešník Vypracovala: Mgr.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_03 Autor: Mgr. Kateřina Sigmundová Vytvořeno: Anotace: Tento materiál slouží k výuce vyjmenovaných slov po L ve 3.
V YJMENOVANÁ SLOVA PO L Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF.
VY_12_INOVACE_01_VYJMENOVANÁ SLOVA PO B být bydlit obyvatel byt příbytek nábytek dobytek obyčej bystrý bylina kobyla býk Přibyslav ZbyněkZbyšekBydžov.
Mlynář dal mlýn postavit, aby měl kde mouku mlít.
JÍT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Výlet Českosaské Švýcarsko
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
PES Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, Autor
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
VY_12_INOVACE_29 _VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.
VYJMENOVANÁ SLOVA B Popis hry:
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Opakujeme druhy slov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Příprava na lomené výrazy
Zakresli dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Řekni, kde je koťátko! Klikej !
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michal Kapoun. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
PROVĚRKY Převody jednotek času – 2. část
Najdi dva stejné obrázky
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
Kde žije… Klikni na obrázek místa, kde žije dané zvířátko. Pokud vybereš správně, zvířátko se objeví. Pokud špatně, objeví se naštvaný smajlík. Autorem.
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Český jazyk – interaktivní procvičování vyjmenovaných slov po L
Řekni, kde je koťátko! Klikej !
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
Výlet Českosaské Švýcarsko
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Převody jednotek objemu − 2. část
VYJMENOVANÁ SLOVA Z Popis hry:
Slož popletené obrázky.
Převody jednotek – 2. část
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Orofacionální cvičení III.
Rovnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Převody jednotek času – 2. část
Transkript prezentace:

VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

OPRAV CHYBY V DIKTÁTU Alyce si koupila nové liže. Pes lýže zmrzlynu na zemi. Lýba neslišela blýzké volání. Vašek daroval své kamarádce plišového medvídka. Naše lýpa už má poškozené líko. Na výletě v Přibislavi jsem ztratil nové líkové sandály. Pořídil si drahé ližařské vybavení. Doma má krásnou sbýrku známek. Řešení: Alice si koupila nové lyže. Pes líže zmrzlinu na zemi. Líba neslyšela blízké volání. Vašek daroval své kamarádce plyšového medvídka. Naše lípa už má poškozené lýko. Na výletě v Přibyslavi jsem ztratil nové lýkové sandály. Pořídil si drahé lyžařské vybavení. Doma má krásnou sbírku známek. Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. VY_12_INOVACE_ 28_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3