NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Anglický jazyk TÉMA: London ČÍSLO PROJEKTU:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
10 nej z královské Anglie den Londýn.
Advertisements

Markéta Horáková Kvinta B
královské město na Temži
Spojené království Velké Británie
VY_22_INOVACE_60 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. My family.. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Body 1.
Skotsko Anglie Wales Severní Irsko
Týden Evropy Velká Británie Great Britain.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Chceš se kouknout do Londýna?Klikni na něj. Chceš vidět Big ben? Klikni na něj. Chceš vidět London eye.Klikni na něj. Jestli jsi viděl Big ben i London.
Škola1. ZŠ T.G. Masaryka Milevsko, Jeřábkova 690,Milevsko AutorMgr. Ilona Šindelářová, ČísloVY_52_INOVACE_161 NázevLondýn Téma hodinyZápadní.
Památky Londýna Vítězslav Traurig.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
LONDÝN.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_11 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluPoznej evropské město _1 Anotace Žák má v průběhu.
Velká Británie Valentýna Martínková.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. LONDON - the capital of Great Britain.
Velká Británie ® ☻ Vlajka ☻ Znak.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace London VY_22_INOVACE_06 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Londýn Vypracoval: Jakub Krišpín
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: AJ164 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Great Britain, The United Kingdom NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy :Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Mgr. Irena Nešněrová Datum : září 2012 Název :VY_52_INOVACE_5.2.1.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Petra Skotnicová Buckingham Palace Oxford Street Buildings of Parliament Downing Street.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_05_Britské_souostroví_ib2 Číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/ Autor:
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
Čurda Petr, LA2.A.   Well, I am going to tell you about my experience from London and about some sights.  I‘ve never been to London before. So this.
Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová Název: VY_32_inovace_212_ Velká Británie Téma: anglický jazyk Číslo.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Hádková Název školyPlavská škola AutorMgr. Marcela Hádková Název VY_32_INOVACE_17_Vl5_Velká.
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR:Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_19_Konverzace v Aj 6. ročník_London Téma:London CZ.1.07/1.4.00/
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Název školy: ZŠ štětí, Ostrovní 300 Autor: Lenka Pizúrová Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ.8.08_welcome_to_london Název: Welcome to London Vzdělávací.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Anglický jazyk TÉMA: Games and sports.
Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava
Londýn Class 4 Eva Andrýsková,ZŠ Polešovice
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_22_INOVACE_27_Buildings in London-part 2_zh2 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/
Londýn.
Evropská letoviska Název školy: ZŠ Salvátor
Spojené království Lukáš Vicherek.
Londýn, místo, které mě zaujalo
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Klára gregorová, Karolína michalcová – 8. ročník
Spojené kralovství-památky Téma: Číslo projektu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie, o. p. s
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
VY_32_INOVACE_Spo_III_09 London – práce s textem
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_12_Části obličeje
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kolín V., Mnichovická 62 AUTOR: Hana Řebíčková
LONDON P L A F A C M E O S U S.
London Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
LONDON SIGHTS.
LONDÝN. Památky katedrála sv. Pavla je to už pátá budova předchozí čtyři shořely- první v 7.století, a zatím poslední v roce 1666 posledním architektem.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
zpracovaný v rámci projektu
Autor: Mgr. Dana Šteflová Název : VY_32_INOVACE_6A02Aj5_London
VY_32_INOVACE_04_LH Předmět: Anglický jazyk Ročník: 9. Téma: Londýn
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj7_77
AUTOR: Mgr. Blanka Goňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_05_02_London
Transkript prezentace:

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Anglický jazyk TÉMA: London ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07./1.4.00/

Anotace Materiál pro výuku předmětu Anglický jazyk v 8. a 9. třídě základní školy praktické Určeno pro interaktivní tabuli Prezentace slouží k seznámení s památkami a životem v Londýně, procvičuje slovní zásobu s tím spojenou Na posledním listě (Vocabulary) žák spojuje slovíčka s překladem Prezentace žáky zaujala, aktivně se zapojovali do práce na interaktivní tabuli Vytvořeno

Visit in London city

Parlament and Big Ben

Tower bridge

London eye

River Thames

Double decker

Buckingham palace

Royal family

Vocabulary Spoj slovo s překladem : město river návštěva double dvojitý city řeka eye věž tower královská visit oko bridge most royal

Znak - Pohled z vrchu Londýn - Big Ben Most - Londýnské oko - Temže - Autobus - vote-now/ Buckingham - Svatba - lidi.html Královna Alžběta - Princ Charles - palac_ html Stráž - CITACE Všechny uveřejněné odkazy [cit ].