Vynikající úspěch - blahopřejeme !!!! Soutěžilo 8 škol, soutěžících bylo celkem 15. 2 školy z Brna, dále Znojmo, Břeclav, Vyškov, Boskovice, Moravský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Advertisements

Projekt zakládání sborů – Jižní Morava N O E
Digitální učební materiál
Jihomoravský kraj - procvičování
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Webové stránky v knihovnách Jihomoravského kraje 2012 Porada vedoucích pracovníků regionálních oddělení pověřených knihoven JMK Moravská zemská knihovna.
JIŽNÍ MORAVA VY_06_Vla5_37p
Jihomoravský kraj krajské město Brno.
45.1 Jihomoravský kraj – poznáš jeho dominanty?
Projekt zakládání sborů – JM pracovně “NOE” JM AC + NLI 03_06_2013, vypracoval Jirka Pospíšil.
Jihomoravský kraj.
-Blansko Brno-město Brno-venkov Břeclav Hodonín Vyškov Znojmo
Společenské a hospodářské složky města MIKULOV I. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Mgr. et Mgr. Pavel Římovský, Bc. Jaroslav Mudrák
Jihomoravský kraj.
Jihomoravský kraj.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Základní škola a Mateřská škola Vrbovec
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Jihomoravský kraj.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_78_ČR – Jihomoravský kraj AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
OKRESNÍ FINÁLE V KOPANÉ POHÁR JOSEFA MASOPUSTA Strážnice
2.-4. května 2005, Moravský Krumlov
Partnerství Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z Evropských strukturálních fondů.
STROJÍRENSTVÍ Kontrola a měření
RUM (Tuzemák).
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
Člověk a příroda Zeměpis Zeměpis v praxi Vodstvo ČR VY_32_INOVACE_03 Sada 7 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Jihomoravský kraj.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Webové stránky v roce 2010 Region Pověřená knihovna Profesionální knihovny Neprofesionální knihovny Blansko 1 (1) 6 (6) 17 (49) Boskovice 1 (1) 4 (4) 21.
Ročník: 2. a.3 Vzdělávací obor:Strojírenská technologie, DIC Tematický okruh: Obrábění - soustružení Téma:Soustružení vnitřních válcových ploch Jméno autora:FÜRST.
Střední školy JMK vzdělávající žáky se zdravotním postižením a sociální podniky 20. května 2015.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
Porovnání noniusových a digitálních měrek v oblasti metrologie
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE (RAP)
Jihomoravský kraj.
POČET OBSLUHOVANÝCH KNIHOVEN POČET METODIKŮ 25,78 (PK: 23,18) 25,46 (PK: 22,06) 24,53 (PK 21,53) Počet metodických návštěv 936 (1,35;
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
Výkon regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v roce 2014 v celostátním srovnání Porada ředitelů pověřených knihoven Jihomoravského kraje Městská knihovna.
Regionální inovační strategie Centrum odborného vzdělávání pro strojírenství.
Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje seminář pro obce správního území ORP Veselí nad Moravou Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování.
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro dopravní infrastrukturu Pořízení železničních vozidel elektrické trakce.
Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_14_MII_ROTAČNÍ VÁLEC.
Jihomoravský kraj. Základní údaje Území kraje patří k nejteplejším oblastem ČR. Severní část vyplňuje Drahanská vrchovina, jejíž součástí je CHKO Moravský.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Jihomoravský kraj Jméno autora: Mgr.
Územní působnost orgánů ochrany přírody při projednávání ÚP JUDr. Pavel Nesvatba vedoucí oddělení ochrany přírody a krajiny OŽP Krajského úřadu Jihomoravského.
Vlajka Jihomoravského kraje Čtvrcený list. Horní žerďové pole modré s moravskou orlicí. Dolní žerďové pole červené se žlutým vinným hroznem s listem.
Renesance na Moravě 1 PhDr. Tomáš Jeřábek. Portál zámku v Tovačově.
Adam Neumann a Štěpán Karlovec Jihomoravský kraj.
Podpora života a podnikání v Jihomoravském kraji Brno
Účinnost přeměny energie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Obráběč kovů Konvenční obrábění – soustruh, frézka, bruska ( ročník) CNC obrábění (2. a 3. ročník) odborná učebna soustružení simulátory MTS a Sinumerik.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ Agáta Uchytilová, Hana Doležalová.
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_16_Jihomoravský_kraj Šablona číslo: X Sada číslo: 3 Pořadové číslo DUM: 16 Autor: Mgr. Radomíra Fišerová.
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Máme rádi Česko.
Vývoj porodnosti a rozbor porodnické péče v Jihomoravském kraji od roku Vít Unzeitig konzultant JMK pro porodnictví Tisková konference Brno,
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_13_VLASTIVĚDA
Analýza neonatální péče v Jihomoravském kraji za rok 2012
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
VY_32_INOVACE_13_MII_PYTHAGOROVA VĚTA
Jihomoravský kraj Rozloha:7 195 km² Počet obyvatel: (2016)
JAK NA PROJEKT.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
Transkript prezentace:

Vynikající úspěch - blahopřejeme !!!! Soutěžilo 8 škol, soutěžících bylo celkem školy z Brna, dále Znojmo, Břeclav, Vyškov, Boskovice, Moravský Krumlov, Veselí nad Moravou Naši školu reprezentovali 2 žáci: Adam ČAJKA - 2. ročník 1.místo a postup do celostátního kola /Chomutov -květen/ Radim PYTEL – 3.ročník 3.místo

Soutěžilo se: soustružení, frézování, měření Digitální posuvné měřítko

Dík patří mistru ODV Procházkovi a firmě FORNAX Strážnice, kde žák Radim Pytel vykonává odbornou praxi.