Rotary International Distrikt 2240 Česká republika a Slovenská republika Výbor pro mezinárodní spolupráci ICC Česko-Slovensko-USA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

Město jako místo pro člověka projekt mezinárodního kulturního dialogu
Náměty na spolupráci v krajích Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s. Václav Stárek.
M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A TRIALOG – brněnský institut rozvoje občanské společnosti Unie výtvarných umělců Olomoucka Kulturní sdružení.
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
Střední škola zemědělská Olomouc Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR. Analytická fáze projektu.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
v Plzni a v Plzeňském kraji
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Akademická informační agentura Informace o možnostech studia v zahraničí.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Dobrovolnické centrum Vlaštovka
STUDIJNÍ ODBOR Vládní stipendisté Studijní pobyty na základě mezinárodních dohod Krajanský vzdělávací program Letní školy slovanských studií
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Zpráva o činnosti předsednictva 9. zasedání předsednictva RVŠ, Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
IMPEL-TFS NCP Exchange Day Vídeň,
Prezentace společnosti Fincentrum
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
ZKUŠENOSTI S CHEMICKOU OLYMPIÁDOU VE STŘEDOČEESKÉM KRAJI 1979 – 2013
Multilaterální setkání mládeže partnerských měst Jičín –
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
Konsorcium eIFL v České republice Setkání účastníků konsorcia Prosinec 2002 Brno, Praha.
CTY CE – Centrum pro talentované děti a mládež Jeanne Bočková.
1 Činnost komise IVIG v roce 2006 CPVŠK 2006, Olomouc,
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Christian College Představení projektu. Co jsme zač  Skupina lidí, kteří zakládají křesťanskou VŠ v České republice.  Jde o ekumenický projekt.  Soukromá.
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
Projekt - Kdo jiný? ZŠ Komenského náměstí Kralupy nad Vltavou Daniela Hofmannová, Denisa Válková, Adéla Holomková, Karolína Fousková, Markéta Bendová,
Krátkodobé výměny – tábory nejpopulárnější forma mládežnických výměn.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Inter-Country Committee setkání 9. – 11. květen 2014 Výbory pro mezinárodní spolupráci Inter-Country Committee Meeting.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Peněžnictví v ČR – rozdělení ČSFR Zásadní význam mělo jednání I. řádného sjezdu OS v březnu 1993, který schválil nové organizační uspořádáni.
MENSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kumstát. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 DS Brno Výbory pro mezinárodní spolupráci Inter Country Committees Distrikt 2240: PETS a Distriktní shromáždění:
Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period
Krátkodobé výměny – tábory nejpopulárnější forma mládežnických výměn.
ROTARY CLUB ČESKÝ KRUMLOV SLAVÍME 20 LET. Rotary Club Český Krumlov byl založen v roce Mateřským klubem, tedy vlastně patronem RC Český Krumlov,
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
ICC POLSKO – ČESKÁ & SLOVENSKÁ REPUBLIKA Distriktní konference, Praha, Jan Ženatý, RC Ostrava.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Univerzitní informační systém, Svojanov 2005 Novinky pro studenty a učitele Ondřej Gabriš
Výbor pro mezinárodní spolupráci CZ-SK-D Plán činnosti na rok 2014/15 Zpracoval František Ryneš, PDG, předseda sekce D 2240.
Versailleská konference. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Člověk a společnost – Versailleská.
Výbor pro mezinárodní spolupráci Česko – Slovensko – Rakousko Členové ICC A-CZ-SK za Distrikt 2240 Martin Saitl - předseda RC Třebíč Otakar Veselý RC Český.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240
Math Exercises for You (Math4U)
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
The Rotary Foundation Nadace Rotary
Erasmus Slovensko - Nitra.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240
Nadace Rotary Distriktní granty
BSE České Budějovice o. s.
Simulace Pískovna - instrukce
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Činnosť Rotary Klubu Liptovský Mikuláš
Co je program Mládež v akci?
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Transkript prezentace:

Rotary International Distrikt 2240 Česká republika a Slovenská republika Výbor pro mezinárodní spolupráci ICC Česko-Slovensko-USA

Členové výboru Roman Gronský, PDG 2240 RC Olomouc City, předseda Eileen Jennings, DGE 6310 RC Mt. Pleasant, Michigan - USA Petr Pajas, PDG 2240 RC Praha City Jozef Klíma, AG východní Slovensko RC Košice George Podzimek, RC Praha Staré Město

Členka ICC z USA Kromě našich rotariánů vidíte v sestavě ICC take amerického zástupce. K osobě Eileen je možno kromě uvedeného říci, že má úzký vztah k našemu distriktu jednak tím, že její klub sponzoroval Jana Melichara (Ambassadorial Scholarship), který studoval Central Michigan University a stal se tak dobrým přítelem, že mu následně byla svědkem na svatbě v Pardubicích. Zná se jak s nastupujícím DG M. Timrem, tak i s dalšími rotariány a po několik návštěvách ČR vyplynul také její návrh na výběr země pro americký tým GSE. Distrikt 6310, který povede jako DG v r. 2010/11 má 32 klubů a 1500 členů. M. Timr i F. Ryneš se s ní osobně setkají na Convention 2010 v Montrealu.

Projekty ICC ČR – SK- USA Projekt s americkou ambasádou v Praze - Junior Ambassador (podle dohody máme letos tento projekt rozdělen do dvou etap – jarní a podzimní, kdy jsou pozvány skupiny 20 – 25 středoškoláků se svými rotariánskými sponzory k jednodenní návštěvě ambasády, kde jsou seznámeni s jejím chodem i s řadou pracovníků atd. Projekt transferu projektu Junior Ambasador do Bratislavy Setkání studentů – účastníků projektu Junior Ambassador s americkým velvyslancem po jeho nástupu do funkce v ČR Aktualizace údajů v distriktním seznamu týkající se spolupráce klubů našeho distriktu s kluby v USA a pomoc v rozvoji užší spolupráce Vyhledávání možností homestay českých/slovenských rotariánů v USA jakož i amerických rotariánů v našem distriktu Aktivní spolupráce při výstavě malíře Andy Warhola v Košicích – prostřednictvím RC Košice (podzim 2010) Další náměty – výměna mládeže, spolufinancování projektů vody a její úpravy (v jiných oblastech než v v Africe), spolupráce ve vyhledávání možnosti stipendií, které jsou našemu distriktu z finančních důvodů nedostupné, akce zvyšující zájem US klubů o podporu rozvoje Rotary ve východní Evropě

Členové ICC ve fotografii Eileen

Členové ICC ve fotografii Ostatní členy osobně znáte nebo se s nimi zde setkáte… a zajisté jim položíte řadu otázek a případně předáte další náměty Na spolupráci s Rotary kluby se těší všichni členové ICC