Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU
ECVET v Programu celoživotního učení
Azylové domy v Rakousku • 30 azylů pro ženy, které se staly obětí násilí a jejich děti • První azyl z roku 1978 ve Vídni • Nezávislé NGOs (neziskové organizace)
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
1 Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008.
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Veselý senior, nadační fond při příležitosti Evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity prezentuje výběr fotografií z putovní výstavy.
Česká republika-demokratický stát
CSR interní kampaň.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Domácnosti na úvěrovém trhu Monika Němečková Oddělení vnějších vztahů.
Internetový portál AT Konference 2011 Filip Škuta.
Mediální komunikace ČD
Dětská práce jako průřezové téma ve výuce - odkazy zmíněné během semináře na konferenci Evvoluce v Třebíči 4. října 2012 Pavla Začalová Rozvojovka – Člověk.
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY V ČESKÉ REPUBLICE Ing. Jiří Horecký, MBA prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR.
U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň pro ženy s rakovinou prsu 2008.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
úřad územního plánování
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_323_Zpráva, oznámení AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM:
Když potřebujete pomoc při hledání místa... Tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha. ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha.
IPS a rodičovská veřejnost
Moc výkonná Pavel Šuranský.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Rok existence Evropského spotřebitelského centra © 2006 ESC Praha při Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR.
Závěrečná konference k projektu
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz PUBLICITA PROJEKTŮ OP LZZ.
CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
Výsledky celostátní edukačně-náborová kampaně Srpen 2015.
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
Národní politika BOZP a příprava Národního akčního programu BOZP pro období konference Společně bezpečně v EU – Partnerství v prevenci rizik.
PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDÍCÍ SKUPINY Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku.
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.
PUBLICITA NENÍ FORMALITA Olomouc, 30. září NA CO NEZAPOMENOUT Logo ROP Střední Morava Symbol EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Osvětová kampaň zaměřená na práva dětí v náhradní rodinné péči
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Mgr. Marek Hampel – Předseda představenstva GML Podvýbor pro ekonomiku ve zdravotnictví Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR – Praha DOPADY CENOVÝCH.
Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008
Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Výchova k občanství Moc zákonodárná
Komunitní plánování sociálních služeb Děčín
SmoČR a senioři v obcích
Ing. Stanislava Správková
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Počítačová grafika.
ITI Ústecko-chomutovská aglomerace
„Drahá lhostejnost“ prezentace projektu prevence vandalismu
Transkript prezentace:

Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy, plakáty, citylighty, informační letáky a brožura, samostatný web, webové portály dle cílových skupin, rozhlas, inzerce, PR prostor Co: 1.webový portál 2.informační brožura Žít déle doma, ks, partner Min. zdravotnictví 3.prodejní výstava fotografií „Doma“ – záštita předsedy Senátu ČR 5.partnerství s Úřady práce (semináře pro zaměstnance) 6.partnerství se sítí lékáren Dr. Max (distribuce brožury)

Partneři kampaně: - MPSV - Český rozhlas 2 - rádio Classic FM - Pražský deník - RWE - JTI - Baxter - Úřady práce - další 2 v jednání Brožura Žít déle doma: - to stejné + Ministerstvo zdravotnictví + Cesta domů

Výstava Doma putovní výstava vernisáž 12/9/2013 v senátu Kde bude: Senát poslanecké sněmovny ČR Informační k. Evropského Parlamentu kavárna Mamma Coffee konference Stáří spojuje 2013 Staré purkrabství Vyšehrad – v jednání Cesta domů – v jednání Partneři výstavy Doma: MPSV Senát ČR

Pozvánka na vernisáž výstavy Doma: