Kvalita seminář pro školy 25. 6. 2015 Testování 3. ročníků

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Advertisements

INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (26. – 34. úloha) IX. označení digitálního.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Teorie psychodiagnostiky a psychometrie
Motivační seminář Opava Východiska a zkušenosti pro vzdělávání pro sociální podnikání Karel Rychtář SČMVD Praha Tato prezentace je spolufinancována.
Analýza vnitropodnikového trhu práce
Analýza kvantitativních dat II. Standardizace intenzitních ukazatelů Jiří Šafr jiri.safr(zavináč)seznam.cz poslední aktualizace UK FHS Historická.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Principy konstrukce norem a základní statistické pojmy
POŽADAVKY NA ZÁPOČET Z MAEK1 Ing. Martina Hedvičáková, Ph.D.
Srovnání výsledků testů žáků 9. tříd základních škol v letech 2005 a 2011 Koho a na co jsme se ptali Filip Karel, Šimon Stiburek, Jan Hučín Scio Praha.
– soutěž PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola.
Základy ekonomie Seminář Spotřebitel nakupuje statky X a Y, přičemž MUX = MUY. Platí, že PX < PY. Plyne z toho, že racionální spotřebitel zvýší.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Tadeáš Skála 3.A Sekvojovec obrovský Tadeáš Skála 3.A
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Magisterské studium navazující I. ročník navazujícího studia – učitelství zdravotnických předmětů pro střední školy.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Metodika šetření PISA PhDr. Josef Basl, Ph.D.
PSY717 Statistická analýza dat 2010 První konzultace.
Společné povinné vzdělávání: utopie nebo nezbytnost? Jana Straková Sociologický ústav AV ČR.
Indexy individuální složené
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
Základy ekonomie Seminář 7..
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
PISA 2012 Matematická gramotnost patnáctiletých žáků
Analýza podobnosti výsledků přijímacího řízení na FIS VŠE
Inferenční statistika - úvod
Dr. Frank Schadlich/ Ing.Jiří Petr
AUDIT ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ V MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNICÍCH Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Informace pro maturanty ve školním roce 2015/2016
Přijímací zkoušky Scio 2014/2015 Informační seminář pro koordinátory škol PZ.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
Výsledky testování SCIO žáků 9. tříd na ZŠ Letovice LEDEN 2016.
Kvalita seminář pro školy Testování 3. ročníků
ASPŠ ČR – Technická lycea a jejich budoucnost? Technická lycea a jak dál? „Střední odborná škola připravuje především pro výkon odborných.
Testy kvalita školy ročníky 9. ročníky Zpracovala Monika Margitičová.
Projekt VEKTOR Jihlava, Scio v oblasti českého školství a vzdělávání od roku na státu nezávislá a státem nefinancovaná společnost do.
Přednáška č. 9 Hodnocení veřejných zakázek Úvod do veřejných zakázek a věcné hodnocení Ladislav Kavřík
Čtenářská gramotnost při řešení slovních úloh ve fyzice Praha, Katedra fyziky Rokitanského 62, Hradec Králové Tomáš Jerje.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O VÝSLEDCÍCH MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011 PRO KRAJE Srovnání základních ukazatelů úspěšnosti v krajské struktuře.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2015, 2014, 2013 a.
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku Roman Němeček ŠKODA AUTO a.s. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
Výpočty ve statistice – test k procvičení
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Struktura a vypořádání hospodářského výsledku v dané obchodní korporaci.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Pravděpodobnost a matematická statistika I.
Induktivní statistika - úvod
Dělení zisku ve v.o.s, k.s. a a.s.
Normální rozložení Intervalová/poměrová proměnná
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Statistika - opakovací test k procvičení
Výsledky maturitních zkoušek
Měření výkonu ekonomiky TNH 2 (S-2B)
PODÍL ŽÁKŮ, KTEŘÍ ÚSPĚŠNĚ SLOŽILI MATURITNÍ ZKOUŠKU Z CELKOVÉHO POČTU KONAJÍCÍCH MATURITNÍ ZKOUŠKU (ČISTÁ MÍRA ÚSPĚŠNOSTI) Nebudeme-li uvažovat ty přihlášené.
Pravděpodobnost a matematická statistika I.
ORDINÁLNÍ VELIČINY Měření variability ordinálních proměnných
Výsledky maturitních zkoušek
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Výsledky dotazníkového šetření všech CSS
Střední škola obchodně technická s. r. o.
MATURITNÍ ZKOUŠKA SPOLEČNÁ ČÁST 2018 JARO DIDAKTICKÉ TESTY ČJL, AJ, MA
MATEMATIKA Obsah přednášky. Opakování, motivační příklady Funkce.
Transkript prezentace:

Kvalita seminář pro školy Testování 3. ročníků

Zhodnocení celkových výsledků

Program 2. části Použité veličiny a zkratky Souhrnné výsledky testů Souhrnné výsledky přidané hodnoty Vyhodnocení dotazníků žáků

Použité veličiny a zkratky Skóre – počet bodů, které žák v testu získal Hrubá úspěšnost – poměr mezi počtem správných odpovědí a počtem všech úloh v testu Čistá úspěšnost – podíl skóre žáka k maximálnímu počtu bodů, které lze v testu získat Percentil – vyjadřuje pořadí žáka přepočtené na stupnici 0 – 100 Přidaná hodnota – je rozdíl výkonu žáka v testech pro 3. ročník a pro 1. ročník

Použité veličiny a zkratky GYMN – Gymnázia 79 LYC – Lycea 78 TECH – Technické obory 18, 21, 23, 26, 33, 34, 36, 39 EKON – Ekonomické, obchodní a právní obory 63, 66, 68 SLUZ – Službové obory 31, 37, 65, 69 PRIR – Přírodovědné obory 16, 28, 29, 41 SOC – Pedagogické, sociální a zdravotnické obory 53, 75 UMEL – Umělecké obory 82

Souhrnné výsledky

Souhrnné výsledky přidané hodnoty Přidaná hodnota – ve výstupech uvádíme souhrnnou přidanou hodnotu. Souhrnná PH odhaduje, jaký byl posun žáků školy mezi 1. a 3. ročníkem na společné škále z obou testů, pokud by všechny školy měly rovnocenné skupiny žáků (z hlediska pohlaví, rodinného zázemí apod.). Můžeme si ji také představit jako průměr PH žáků, pokud by složení skupiny žáků školy kopírovalo celou populaci žáků.

Souhrnné výsledky přidané hodnoty Průměrná přidaná hodnota škol v matematice rozšířené: 8,8 v německém jazyce: 30,0

Souhrnné výsledky přidané hodnoty

Dotazníky žáků

DISKUSE, OTÁZKY.....

Děkujeme za pozornost