Podpora zdravého životního stylu na školách v Kraji Vysočina reg. číslo: CZ.1.07/1.1.00/53.0014 realizace: září 2014 – červenec 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ECVET v Programu celoživotního učení
Advertisements

Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
SPOLUPRÁCE ZDRAVÝCH MĚST A ZDRAVÝCH ŠKOL Chrudim, 17. května 2005.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Projekt Škola podporující zdraví
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Konference Jihlava mluví o vzd ě lávání a Montessori pedagogice 2014 Montessori na 1. stupni ZŠ – zkušenosti z praxe.
Masarykova základní škola
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Účast veřejnosti při naplňování Karpatské úmluvy Setkání se zástupci krajů Barbora Šafářová Ústav pro ekopolitiku, o.p.s.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Zdravý kraj Vysočina a MA 21
Komunitní a otevřená škola
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
PROJEKT ŠABLONY CZ.1.07/1.5.00/ Zpracovala: RNDr. Dagmar Fialová SŠP, Brno, Jílová 36g
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009.
Učitelé pro učitele UPROU ( ). UPROU  Tento projekt je spolufinancován Evropským sociální fondem (75%) a státním rozpočtem ČR (25%).  OP RLZ.
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Projekt Učitel - Mentor CZ.1.07/1.3.00/
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Tematická setkávání a práce v minitýmech
Implementační projekt KAP
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Plánování prvních kroků
Cíle, vize a obsah projektu PPUČ
Případová konference v práci s rodinami a ohroženými dětmi
Závěrečná konference projektu
Základní škola Otokara Březiny, Jihlava Veletrh zdraví
EdTRANS transition from school to work
Centrum kolegiální podpory CKP
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Potvrzení souhlasu (GDPR) v systému Bakaláři
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

Podpora zdravého životního stylu na školách v Kraji Vysočina reg. číslo: CZ.1.07/1.1.00/ realizace: září 2014 – červenec 2015

Klíčová aktivita 04 Síťování škol Stáže – výměny zkušeností – burzy nápad ů Sdílejte s námi vlastní dobré i špatné zkušenosti Inspirujte se u ostatních Vstupte do procesu ozdravění škol a školních družin

Co nás čeká Zahajovací konference – Stáže – burzy nápadů na 10 různých školách Regionální kulaté stoly – Pelhřimov - duben 2015 Přibyslav Závěrečná konference – Zásobník nápadů - aktivit

Regionální kulatý stůl Podnětné prostředí a zdravá škola – Pelhřimov, Vysočina Education – prostory OA S Mgr. Jiřím Houškou budeme diskutovat na téma: Jak zabezpečit podnětné prostředí ve škole? Co přispívá k bezpečnému klimatu ve třídě? Jak komunikovat se žáky a jak předcházet konfliktům?

Stáž- burza nápadů ZŠ Otokara Březiny Jihlava – středa Veletrh zdraví na téma Solit či nesolit, všeho s mírou cca 30 aktivit pro žáky na podporu zdraví ve spolupráci s partnery Diskusní fórum pro hosty a veřejnost k tématu zdravého životního stylu Prezentace aktivit školy

Stáž – burza nápadů ZŠ Jihlava, Demlova 32 – středa Hrátky Regionální setkání kolektivů žáků se zdravotním postižením a speciálními potřebami Aktivity v jednotlivých dílnách – manuální zručnost Aktivity v tělocvičně a bazénu Tvorba společného stromu přátelství

Stáž – burza nápadů ZŠ Náměšť nad Oslavou, Komenského 53 – čtvrtek od 13:00 Zkušenosti s realizací projektu Škola podporující zdraví Pohoda prostředí Zdravé učení Otevřené partnerství

Těšíme se na spolupráci I Vy se můžete do projektu zapojit! další stáž může být připravena právě na Vaší škole můžete se stát zpracovatelem příkladů dobré praxe můžete být v kontaktu se školami v kraji a sdílet jejich zkušenosti

Máte zájem o zapojení? Kontaktujte nás: PaedDr. Lenka Malenovská Ing. Blanka Musilová Mgr. Libuše Kolčavová Mgr. D. Kratochvílová