Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL 12. 10. 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MČ Praha 21 - Újezd nad Lesy Újezd nad Lesy dne 8. března 2012.
Advertisements

Informace o přípravě IPRÚ Liberec - Jablonec nad Nisou I NTEGROVANÝ P LÁN R OZVOJE Ú ZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU INFORMACE O PŘÍPRAVĚ.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Zpráva o činnosti SK RVŠ 20. zasedání předsednictva RVŠ, 30. října 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
1 Realita není černobílá aneb řešení šitá na míru 19. září, Praha Michal Tesař, NEWTON Management, a.s.
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
1 „Zájmy České republiky a přijetí společné měny“ Stav příprav v jednotlivých sektorech a úkoly pro další období Vladislav Flek vedoucí Organizačního výboru.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Financování politických stran a regulace politických kampaní 6. října 2011 Mgr. Karolína Peake místopředsedkyně vlády 1. místopředsedkyně strany Věci veřejné.
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Připravované kroky v oblasti elektronizace zdravotnictví 25.února 2013 IKEM, Praha.
Ekonomické informace 8. zasedání Sněmu RVŠ Praha, Jakub Fischer, předseda EK.
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
Konference INMED a 11. listopad Pardubice CEJIZA, s.r.o. – CEntrální JIhomoravský ZAdavatel.
Porada tajemníků obcí s rozšířenou působností Benešov, Brno Aktuální informace k legislativním návrhům zákonů o ÚSC a dalším.
Integrované dopravní systémy Realizace Dopravní politiky ČR Ing. Vít Sedmidubský května 2010.
Novela VŠ zákona - jednání komisí RVŠ a MŠMT Pavel Popela, Marek Hodulík 11. Předsednictvo Rady VŠ, 18.dubna 2013.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Novela VŠ zákona - shrnutí Marek Hodulík, Jakub Fischer, Pavel Popela P RVŠ, 16. dubna 2015.
Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Obytný soubor Za Školkou
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Strategie rozvoje města Zlína ZLÍN 2020 Mgr. Miroslav Kašný, náměstek primátora Vojtěch Jelínek, člen Rady města Zlína.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
„Program rozvoje územního obvodu Zlínského kraje na roky “ Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje.
Plzeň, 10. ledna 2013 Rozhodnutí o doporučené variantě Seminář pro zastupitele Strategická studie způsobů provozování a správy VaK města Plzně na období.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Informace o stavu přípravy trasy metra I.D
DLUHONSKÉ MOSTY Ing. Ivana Pinkasová
Strategické úkoly MD Pardubice
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Setkání starostů měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017
škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje
Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání
2. jednání řídícího výboru
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Michal Šperling - EUREDIS
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Návrh rozpočtu kraje na rok 2018 a návrh střednědobého výhledu rozpočtu kraje na léta 2019 – 2021 úvodní slovo Ing. Jaroslav Kania
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 13. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Odpadové hospodářství Olomouckého kraje Ing
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
PŘÍPRAVA SOUBORU STAVEB PRAHA - KLADNO S ODBOČKOU NA LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA KONFERENCE DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA
Konference Dopravní Infrastruktura Litomyšl 2019
227. Žofínské fórum Ing. Tomáš Čoček, Ph.D.
Transkript prezentace:

Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Program: 1.Kontrola úkolů z minulého jednání ŘV 2.Jednání zastupitelstev akcionářů (září) + další kroky 3.Manažerské shrnutí pro zastupitelstva (říjen) 4.Struktura financování projektu 5.Ostatní

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Kontrola úkolů z minulého jednání ŘV: 1.Upravit prezentaci a připravit návrh usnesení a důvodovou zprávu pro zastupitelstva - HOTOVO 2.Zahájit přípravu PD pro demolice v Kristiánově ulici – POKRAČUJE (viz bod ostatní) 3.Dokončit přípravu ZD poptávkového řízení na administraci soutěže o návrh – POKRAČUJE (viz bod ostatní). 4.Pokračovat v přípravě dokumentu k oponentuře – POKRAČUJE (viz bod ostatní) 5.Připravit informaci k možnosti investic bez DPH – POKRAČUJE (viz bod 3)

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Jednání zastupitelstev + další kroky (SML a MT) a (LK) proběhla jednání zastupitelstev, která vzala na vědomí aktualizaci projektu a odsouhlasila navržený harmonogram, resp. dala zelenou vyhlášení soutěže na administrátora SoN a dalších činností – ze všech hlasování nebyl nikdo proti, zdrželo se 5 zastupitelů (SML – 1, LK – 1, MT – 3). Reakce – jak budou vypadat další etapy/celý areál (kdy a za kolik); jaká je možnost zapojení veřejného rozpočtu; jaká je ekonomika projektu (analýza). Další kroky – příprava návrhu struktury financování (viz další bod); dokončení analýzy realizovatelnosti + oponentura a manažerské shrnutí – zkrácená verze analýzy pro jednání rad a zastupitelstev. Schválení struktury financování a studie na některém z příštích zastupitelstev.

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Struktura financování – jednání hejtman LK, primátor SML, starosta MT, GŘ KNL a.s., člen rady kraje – rezort zdravotnictví, projektový manažer projektu, zástupce auditorské společnosti KNL a.s. Diskutovány základní možnosti formy financování – příplatkem mimo základní kapitál společnosti od všech akcionářů a KNL a.s. – změnou vlastnické struktury – holding – každá nemocnice samostatně (Liberec, Turnov) – odlehčení povinnosti příspěvků pro nemocnici Turnov Nutnost dalších jednání – kdy? Možnost investic s odpočtem DPH – založení nové společnosti v rámci připravovaného holdingu, zaměřené výhradně na investice do infrastruktury (či pouze pro projekt), která by se stala investorem projektu a následně by nemovitost pronajímala sesterské společnosti (KNL) – přesun DPH z investice do dlouhodobého pronájmu. Doporučení: organizace jednání náměstků pro ekonomiku LK a SML - modely financování projektu, cash-flow, DPH, úvěr…

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Ostatní: Demolice – aktualizace pasportů budov a varianty řešení (demolice vs. rekonstrukce vs. prodej). Bude následovat zakázka na přípravu PD a inženýring (dle ceny buď přímo nebo poptávkovým řízením). Stavební program – zahájena diskuse s lékaři. Studie realizovatelnosti – v přípravě, průběžná komunikace s oponentem. Poptávkové řízení – administrátor SoN – před dokončením – zapracování finálních připomínek. Požadavek zastupitelů na komplexní plán revitalizace areálu vč. odhadu investic a času (po etapách) – v rámci SoN (problém míchání urbanismu s projekcí stavby CULP) nebo samostatnou zakázkou. Projekt Avicena – výstavba polikliniky soukr. investorem (Frýdlantská ul.) – KNL jedná o pronájmu části budovy pro provoz vybraných ambulancí, očního oddělení, lékárny a zdrav. potřeb a bufetu – možnost vystěhování.

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Děkuji za pozornost Lukáš Černý – manažer modernizace KNL