„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/31.00094 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
Ing. Dominika Prchlíková
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
„Okna technickým oborům dokořán“
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Ing. Stanislava Správková
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, a státního rozpočtu ČR. a státního rozpočtu ČR.

Obsah a cíle projektu: Je poskytování úzce propojených, promyšlených a na sebe navazujících, komplexních poradenských, vzdělávacích a asistenčních služeb cílovým skupinám, které povedou k aktivnímu zapojení účastníků do programu vedoucího k vyhledávání, získání a udržení nového pracovního místa na trhu práce. Projekt je zaměřen na cílenou motivaci účastníků, jejich individuální podporu a rozvoj dalšího profesního vzdělávání, především formou tzv. „přímé intervence“. V průběhu projektu dojde k „nastartování“ motivace účastníků, posílení osobních ambicí, zjištění tužeb „něco dosáhnout“ - mít svou hodnotu na trhu práce

Motto: Motto: „Nastavení důvěry a víry ve vlastní schopnosti“. Základním principem projektu je vytvoření podmínek a cílená motivace účastníků projektu ke změně svého postavení na trhu práce. Základním principem projektu je vytvoření podmínek a cílená motivace účastníků projektu ke změně svého postavení na trhu práce. Aktivity jsou úzce propojeny, navazují na sebe a především využívají již získaných zkušeností z regionu, práce s cílovou skupinou, prostředí, znalostí problémů a dopadů na cílovou skupinu, využití pozitivních zkušeností při realizaci podobných aktivit. Aktivity jsou úzce propojeny, navazují na sebe a především využívají již získaných zkušeností z regionu, práce s cílovou skupinou, prostředí, znalostí problémů a dopadů na cílovou skupinu, využití pozitivních zkušeností při realizaci podobných aktivit.

Jak Vám může projekt pomoci ? Chcete získat nové pracovní místo ? Potřebujete novou profesi? Chcete získat odpovědi na to jaké jsou Vaše další předpoklady a možnosti? PROJEKT „PODPORA ZAMĚSTNANOSTI LITOMĚŘICKA“ „Vám Pomůže nastavit důvěru a víru ve vlastní schopnosti !“

Pro koho je projekt určen? fyzické osoby starší 50 let fyzické osoby starší 50 let osoby do 25 let věku osoby do 25 let věku mladistvé do 18 let bez kvalifikace nebo s nízkou úrovní kvalifikace mladistvé do 18 let bez kvalifikace nebo s nízkou úrovní kvalifikace

Nabídneme Vám odborné konzultace a individuální péči Nabídneme Vám odborné konzultace a individuální péči Jak Vám může projekt pomoci ?

Pomůžeme Vám, v případě potřeby, při změně kvalifikace Pomůžeme Vám, v případě potřeby, při změně kvalifikace

Jak Vám může projekt pomoci ? Zprostředkujeme Vám možnost získat praxi v novém oboru Zprostředkujeme Vám možnost získat praxi v novém oboru

Jak Vám může projekt pomoci ? Společně najdeme cestu pro vaše uplatnění na trhu práce Společně najdeme cestu pro vaše uplatnění na trhu práce

Pro účastníky projektu bude zajištěno: úhrada příspěvku na veřejnou dopravu úhrada příspěvku na veřejnou dopravu příspěvek na hlídání dětí příspěvek na hlídání dětí příspěvek na hlídání zdravotně postižených žijících ve společné domácnosti příspěvek na hlídání zdravotně postižených žijících ve společné domácnosti příspěvek na stravu příspěvek na stravu příspěvek na doplnění vzdělávacích požadavků rekvalifikace příspěvek na doplnění vzdělávacích požadavků rekvalifikace

povinné aktivity projektu Vstupní modul Vstupní modul Pracovní diagnostika Pracovní diagnostika Bilanční diagnostika Bilanční diagnostika Motivační modul Motivační modul Rekvalifikační kurzy a praxe Rekvalifikační kurzy a praxe

Jak Vám může projekt pomoci? Pracovníci „Asistenčního centra“ Vám nabídnou: aktivní podporu při vyhledávání uplatnění na trhu práce aktivní podporu při vyhledávání uplatnění na trhu práce zpracování životopisu a potřebných dokumentů zpracování životopisu a potřebných dokumentů připraví Vás na pohovor se zaměstnavatelem připraví Vás na pohovor se zaměstnavatelem najdou Vám vhodnou rekvalifikaci najdou Vám vhodnou rekvalifikaci studium nabídek na internetu studium nabídek na internetu technickou a odbornou pomoc při práci na PC technickou a odbornou pomoc při práci na PC

Individuální poradenství Individuální poradenství Individuální poradenství bude probíhat přímo v asistenčním centru. Hlavním cílem této aktivity je skutečně individuální podpora (zaměřená na každého jedince-účastníka projektu) a poradenství, které je poskytováno jak individuálními poradci, tak lektory,a celkovým působením projektového týmu. Individuální poradenství bude probíhat přímo v asistenčním centru. Hlavním cílem této aktivity je skutečně individuální podpora (zaměřená na každého jedince-účastníka projektu) a poradenství, které je poskytováno jak individuálními poradci, tak lektory,a celkovým působením projektového týmu. Individuální podpora a poradenství je realizováno v průběhu celého projektu jako aktivní služba a je jedním z hlavních momentů i cílených opatření k získání uplatnění. Prochází celým projektem po celou dobu trvání a představuje skutečně aktivní podporu ve vyhledávání možného uplatnění na TP. Individuální podpora a poradenství je realizováno v průběhu celého projektu jako aktivní služba a je jedním z hlavních momentů i cílených opatření k získání uplatnění. Prochází celým projektem po celou dobu trvání a představuje skutečně aktivní podporu ve vyhledávání možného uplatnění na TP.

personální poradenství – orientace na TP, sepisování pracovních smluv, znalost Zákoníku práce a pracovních norem,, jednání, vystupování, atd. personální poradenství – orientace na TP, sepisování pracovních smluv, znalost Zákoníku práce a pracovních norem,, jednání, vystupování, atd. finanční poradenství se zaměří na situace vzniklé nezaměstnaností. Finanční poradenství bude především zaměřeno na finanční gramotnost. finanční poradenství se zaměří na situace vzniklé nezaměstnaností. Finanční poradenství bude především zaměřeno na finanční gramotnost. psychologické poradenství bude zaměřeno na pomoc psychologa při řešení otázek v mezních životních situacích. psychologické poradenství bude zaměřeno na pomoc psychologa při řešení otázek v mezních životních situacích.

Projekt realizuje: Okresní hospodářská komora v Litoměřicích se sídlem: Velká Krajská 52/2, Litoměřice Projekt realizuje: Okresní hospodářská komora v Litoměřicích se sídlem: Velká Krajská 52/2, Litoměřice IČ zadavatele: IČ zadavatele: tel: , , mobil: tel: , , mobil: Název projektu: Podpora zaměstnanosti Litoměřicka Název projektu: Podpora zaměstnanosti Litoměřicka Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.3.05/ Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.3.05/ Název programu: Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Název programu: Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Číslo oblasti podpory: Číslo oblasti podpory: Datum zahájení realizace projektu: Datum zahájení realizace projektu: Datum ukončení projektu: Datum ukončení projektu:

Manažer projektu: Alena Kaiserová tel: mobil: Asistent projektu: Pavlína Gybasová tel: mobil: e- mail: