Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Advertisements

Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Závěrečná zpráva o realizaci projektu Název projektu : Rostoklaty- Rekonstrukce kuchyně a šatny kulturního domu Rostoklaty č.p. 27 Reg.č. žádosti : 09/008/41200/
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Ing. Marcela Strakošová
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Dotační řízení MPSV Mgr. Petr Studenovský. Dotační řízení MPSV Setkání s poskytovateli sociálních služeb Jihočeského kraje k dotačnímu řízení Ministerstva.
RP10-16 Dotace na hospodaření v lesích na území Zlínského kraje Zlín, Ing. Marcela Strakošová.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Vilická polnice číslo 09/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod.
4) ZO schválilo v rámci plánované bytové výstavby ve Vilicích zřízení „Pořadníku žadatelů“, o koupi stavební parcely. Žádosti budou přijímány od
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Zasedání ZO č. 31/2010. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Bednář, J.Klejnová, P.Procházka a J.Kudrna. Omluveni: M.Petříková. Na 31.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, před drahnou chvílí skončila doba prázdnin a dovolených.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
3) ZO schválilo zvýšení ceny vodného v obci o 50% (tj. ze 14 Kč na 21 Kč/m 3 ). Stočné zůstává nadále 1Kč/m 3. Jelikož od se stává obec plátcem.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, není to tak dlouho, ( – pozn. red.) co jsem se.
Vilická polnice číslo 05/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, po poměrně dlouhé době byl konečně dostavěn a předán k užívání.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě.
Na 24. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 13. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme schválen nový rozpočet obce na rok Je to.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Vilická polnice č íslo 07/ ro č ník 13. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme úspěšně po volbách, nové zastupitelstvo je.
Vážení spoluobčané, začíná nám další etapa co se týče samosprávy obce. Po 8 letech se zásadním způsobem změnilo obsazení zastupitelstva. Nejen, že značně.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené.
O celkové výměře 63m2, části pozemku p.č. 1247/1 o výměře cca 100m2 a pozemku p.č. 439 o celkové výměře 1927m2 v KÚ Vilice.. 6) ZO schválilo rozpočtové.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s letošní zimou se nám v obci usadil nový fenomén. Házení.
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
Vilická polnice č íslo 02/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, dnes si něco málo řekneme o psech. O psech, kteří provází.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, jak se zdá, s koncem prázdnin nám skončilo i léto. Není to.
Vilická polnice číslo 04/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nedávno se mě kdosi zeptal zda bude obec pořádat brigády,
Vilická polnice číslo 04/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto.
Na 23. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo dodatek smlouvy s Agrospolem Mladá Vožice na pronájem.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě jste se v poslední době setkali s pojmem „finanční.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 9. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, právě se Vám dostává do rukou první výtisk Polnice, vydávané.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Vážení spoluobčané, na sklonku loňského roku byla dokončena částečná oprava budovy č.p. 58 (Kreml). Projekt se realizoval za podpory OS MAS Krajina srdce.
Zasedání ZO č. 19/2013. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková,. J.Kudrna, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Na 19. zasedání.
Zasedání ZO č. 14/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář,J.Klejnová a P.Procházka.. Omluveni: J.Kudrna. Na 14.
Informace ze sociální oblasti
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
KTV PRŽNO Září 2016.
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2016
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
KTV PRŽNO Leden 2018.
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2019
Transkript prezentace:

Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory „okurkové sezóně“, jak jsou někdy prázdniny nazývány. Některé z nich si připomeneme pár obrázky. Pro omezené prostorové možnosti tohoto zpravodaje se však budeme více věnovat věcem budoucím. Jednou z nich jsou nadcházející volby do obecního zastupitelstva, které proběhnou již 10. – Pro obec bezesporu nejdůležitější volby. Občané si v nich zvolí svoji samosprávu, která se bude snažit udržovat obec v chodu a starat se o její rozvoj po další 4 roky. Výzva o sestavení kandidátky, nebo kandidátek, uveřejněná v minulém čísle, se minula účinkem. Opět se prokázalo, že všem kritikům, které je v průběhu času často slyšet, s blížícími se volbami do ZO dojde záhadně „střelný prach“. Žádná osobní statečnost, ukázat, že to umím lépe nežli ti, které kritizuji, se tudíž nekonala. Kandidátku se nakonec jednu sestavit podařilo, ale stálo to spousty úsilí a přemlouvání. Jen pro ilustraci – z původního zastupitelstva jsou na kandidátce o své vůli dva kandidáti a z ostatních se dobrovolně přihlásil pouze jeden. Novým tvářím v zastupitelstvu, ať už bude zvolen kdo chce, tímto přeji hodně štěstí a trpělivosti v nových funkcích a především pevné nervy. Odstupujícím zastupitelům děkuji za jejich odvedenou práci pro obec a doufám, že s novým zastupitelstvem budou, v rámci svých možností, nadále spolupracovat. M.Břenda Vilická polnice číslo 05/ ročník 17. pro občany Vilic zdarma vodovodech a kanalizacích bude odběratelům předložena smlouva nová s platností od ) ZO vzalo na vědomí rozpočtové opatření č. 10/S/2014 a č. 11/S/2014. ZO schválilo rozpočtové opatření č. 12/Z/2014 – navýšení příjmů i výdajů v kapitole Lesní hospodářství. Zasedání ZO č. 31/2014 konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, P.Procházka, M.Šedivá, J.Klejnová, J.Kudrna Omluveni: J.Bednář Na 31. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO vzalo na vědomí zprávu výběrové komise v rámci výběrového řízení na výstavbu kanalizace a vodovodu 6 RD Vilice. Obdržené nabídky firem: - Miklas CZ s.r.o., Nová Dobev: ,-Kč - Hora s.r.o., Tábor: ,-Kč - Chališ s.r.o., Tábor: ,-Kč - L.Vávra-Remont, Ml.Vožice: ,-Kč Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH. 3) ZO schválilo smlouvu o dílo na výstavbu kanalizace a vodovodu 6 RD Vilice s firmou Miklas CZ s.r.o. Nová Dobev 3, Písek za celkovou cenu ,-Kč vč. DPH. Stavba se začne realizovat po ) ZO schválilo příkazní smlouvu se společností Poradenství P+P s.r.o., Lipová 126, Dřevohostice na doadministrování projektu „Protipovodňová opatření Vilice“ za celkovou částku ,-Kč plus DPH. 5) ZO schválilo smlouvu o dílo s Ing. Markétou Hoškovou, Osvoboditelů 3778/304, Zlín na přípravu podkladů ke smlouvě se SFŽP a další administrace žádosti k dotačnímu projektu z OP Životní prostředí: „Protipovodňová opatření Vilice“ za celkovou cenu ,-Kč plus DPH. 6) ZO schválilo podání výpovědi smluv na dodávku pitné vody všem odběratelům v obci s účinností k V rámci novely Zákona o Ze slavnostního odhalování soch, které pro vilickou náves ztvárnil sochař Jiří Nekola

Všem jubilantkám blahopřejeme Dne 21. července 2014 oslavila paní Věra Smetanová z Hrnčíř 70. výročí svého narození, dne 30.července 2014 oslavila paní Marie Lenhartová z Vilic 70. výročí svého narození a dne 1. srpna 2014 oslavila paní Věra Benediková z Vilic 82. výročí svého narození. Zavírání sezóny První kolona Vilice pořádá v sobotu tradiční Zavírání sezóny, sestávající s odpolední vyjížďky na kole (start ve 12:30 hod. z vilické návsi) a večerního promítání, jehož hlavním programem budou letos Pyreneje. Promítání bude od 20:00 hod. v zasedací místnosti „Kremlu“. Občerstvení zajištěno. Drakiáda V sobotu se koná již 2. ročník Drakiády, která se opět uskuteční ve Vilicích na hřišti. Začátek ve 14:00 hod, občerstvení taktéž zajištěno. Chalupářský ples Spolek chalupářů pořádá v sobotu v sále KD Vilice Chalupářský ples. Hraje Čejka band, začátek ve hod. Výkup jablek Moštárna Vilice vykupuje průběžně padaná jablka. Výkupní cena je 1,- Kč/kg, termín výkupu je nutno předem domluvit s pracovníkem moštárny. Z tenisového turnaje Provoz moštárny Z kurzu keramiky Práce na propojení vodojemů Očkování psů Proběhne v sobotu a to ve Vilicích od 9:00 hod, v Zátiší od 9:30 hod. a v Hrnčířích od 10:00 hod. Cena za psa staršího 3 měsíců je 70,-Kč.