Ing. Antonín MACHALA PODNIKATEL, VIZIONÁŘ A FILANTROP jednatel a ředitel firmy ALTECH, spol. s r.o. jednatel a ředitel firmy AEROMEC, spol, s r.o. společník.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Advertisements

75 – 41 – m/01 Sociální činnost.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Handicapovaní lidé a média
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Spolupracujeme se školami
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
1 Zaměstnavatelé a zaměstnanci II.. 2 Plnění daňové povinnosti plnění daňové povinnosti zálohy na daň u ostatních, pokud nejsou splněny podmínky pro srážku.
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
Developerský projekt AF s. r. o.
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
VÍTÁMVÁS CUP Hlavní myšlenka turnaje Cílem našeho projektu je integrace handicapovaných a zdravých mladých lidí prostřednictvím.
Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.Jindra Germaničová. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
DIPLOMOVÝ SEMINÁŘ mkh_dis1
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Hodinový manžel s.r.o.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_271.
UC_A1_Základy účetnictví
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
1 Projekt „Půjčovny kompenzačních pomůcek Svazu tělesně postižených v České republice, o.s.“ Představení projektu Tisková konference 26. srpna 2010.
ŘETĚZY VAMBERK.
Investiční pobídky. ► Investiční pobídky začaly být v ČR poskytovány investorům od roku Jsou realizovány MPSV, MPO a Agenturou na podporu podnikání.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Medzinárodná konferencia 04. a , Hotel pod zámkom, Bojnice.
Obchodní společnosti. veřejná obchodní společnost veřejná obchodní společnost komanditní společnost komanditní společnost společnost s ručením omezeným.
Návrh opatření ke zlepšení pozice firmy na trhu. Cíl práce stanovit postavení firmy IMPRESS Znojmo, a.s. na trhu zjistit postavení plechovky mezi ostatními.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Orlické hory pro všechny Již jste viděli, jak to probíhalo v Beskydech Budeme pilotní projekt mimo území Moravskoslezského kraje a chceme dosáhnout stejného.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Společnost s ručením omezeným Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP.
Pojďme společně podpořit rozvoj meziobecní spolupráce v ČR.
Okresní hospodářská komora Hodonín Představení podnikatelských aktivit v regionu , HODONÍN.
Kontroly v zařízeních sociálních služeb kpt. Bc. Tomáš Hoffmann.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Závěrečná konference OPPA a OPPK PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Orlické hory pro všechny I doprava má co nabídnout Leden 2012.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
PORADA S ŘEDITELI ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
Bezbariérová Knihovna města Hradce Králové
PORADA OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
MAJETEK A JEHO ČLENĚNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Přidej se k PENAMu a získej odměnu ,-
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Název prezentace (DUMu): Číslování svorek
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Benefity.
Jedu.cz|Individuální fundraising 2.0 – jak na to?
Ing. Hana Pokorná Oběžný majetek Zásobování zabezpečuje na trhu část výrobních činitelů nutných zajištění hlavní funkce podniku Oběžný majetek.
Transkript prezentace:

Ing. Antonín MACHALA PODNIKATEL, VIZIONÁŘ A FILANTROP jednatel a ředitel firmy ALTECH, spol. s r.o. jednatel a ředitel firmy AEROMEC, spol, s r.o. společník firmy ARES, spol s r.o. vizionář filantrop

Řešení bezbariérového přístupu pro vozíčkáře a hůře chodící 1992 – založil jako garážovou firmu 2014 – obrat 340 mil. Kč 2015 – 180 zaměstnanců Ing. Antonín Machala - zakladatel, ředitel a jednatel firmy ALTECH, spol. s r.o.

Pomáháme lidem překonávat bariéry Výroba a montáž zařízení pro vozíčkáře a hůře chodící osoby

Kam výrobky dodáváme

Usnadnění nástupu a výstupu vozíčkářů do/z dopravních prostředků Ing. Antonín Machala - vizionář

Ing. Antonín Machala - filantrop Sociální automobily pro charity, sociální zařízení, domovy,…Sociální automobily pro charity, sociální zařízení, domovy,… Akce pro handicapovanéAkce pro handicapované Opel Handy Cyklo MaratonOpel Handy Cyklo Maraton Festival ProlínáníFestival Prolínání Finanční podpora organizacíFinanční podpora organizací Český svaz paraplegiků – CZEPAČeský svaz paraplegiků – CZEPA Svaz tělesně postiženýchSvaz tělesně postižených Liga vozíčkářůLiga vozíčkářů Národní rada osob se zdrav. postiženímNárodní rada osob se zdrav. postižením DiakonieDiakonie Podpora sportuPodpora sportu FotbalFotbal Dračí loděDračí lodě HokejHokej

Ing. Antonín Machala ve volném čase