Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Advertisements

Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Birmingham Anna Kolářová
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
Spojené království Velké Británie a Severního Irska - Bournemouth Popis mobilit Mgr. Martina Klimešová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Praxe 2015 Birmingham ONDŘEJ DRAHORÁD. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou krocích: Nejdříve všichni, kdo měli zájem o praxe.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
Praxe Portsmouth Výběrové řízení  Přihlášky- průměry známek z předchozích ročníků, známky z angličtiny, absence, motivace k přihlášení se na stáž.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
ZAHRANIČNÍ PRAXE BIRMINGHAM Jakub Knittl 16. dubna 2016 – 14. května 2016 Číslo projektu: CZ01-KA
Praxe Německo Rotenburg 2015 Hana Pšenicová, P3B.
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Číslo projektu: CZ01-KA Rotenburg (wümme) Barbora Černoušková – Číslo projektu: CZ01-KA
Veronika Kratochvílová
Birmingham Anna Marie Nešpůrková, P3A 16. Dubna května 2016
Maturita 2017.
Birmingham Alžběta Reinhardová – Č. euro p.
Odborná Praxe Portsmouth
Přijímací řízení 2016/17.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Vojtěch Plíva Portsmouth
Lucie Pichlerová Právnická fakulta
Vaňková tereza – cz01-ka Birmingham Vaňková tereza – cz01-ka
Birmingham 16. dubna 2016 – 14. května CZ01-KA
Kateřina Kynčlová Praxe Anglie - Portsmouth –
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
DUBLIN ILONA ANDRIYASHYN M3A.
– CZ01-KA Ambrožová Jitka
Odborná praxe Dublin 2016 Kateřina Jehličková.
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Veronika Hrubá Velká Británie, Birmingham-Solihull,
S Europassem ukážete, co umíte
Odborná praxe Portsmouth
Birmingham 16. dubna – 14. května CZ01-KA
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Praxe Rotenburg (wümme), Německo Diana Dorosh, A3C.
Odborná praxe v Německu
ENA LJUBOJEVIĆOVÁ DUBLIN CZ01-KS
Odborná stáž -Portsmouth
PRAXE V ROTENBURGU Dominika Kefurtová.
Julianna Cubera IRSKO - DUBLIN – číslo projektu: CZ01-KA
Adéla Kupčeková Portsmouth –
Rotenburg Wümme – Karolína Hanková.
Praxe v Portsmouth 2015 Adéla Pálková.
Dublin - Irsko – CZ01-KA Wasmand Basharmal Dublin - Irsko – CZ01-KA
Michaela Niklová Portsmouth
Schůzka fakultních cvičných učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
Pracovnělékařské služby
Výsledky průzkumu HK ČR k čerpání a využívání OP PIK 2014 – 2020
Program celoživotního učení Comenius
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Maturita 2018.
Gymnázium Česká Lípa.
Erasmus+ na všpp 2017/2018 Institucionální koordinátor:
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
ANGLIE Aneta Babáková, 4.A.
Transkript prezentace:

Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Erasmus+ Šimon Blaschka

Výběrové řízení Dvoukolové: 1. písemná přihláška (cca 130 studentů) 2. ústní pohovor v Aj i Čj (z cca 60 studentů) Vybráno bylo 21 studentů + 2 náhradníci, kteří museli napsat CV a motivační dopis v Aj. Od praxe v zahraničí jsem očekával zlepšení anglického jazyka a získání pracovní zkušenosti.

Jazyková příprava Ve škole – mimo vyučování ( nulté hodiny jedenkrát týdně) Víkend v Mísečkách – intenzivní „nalejvárna“ Odborná praktická příprava – bussines english, konverzace, kulturní odlišnosti Dohromady cca 30 – 50 hodin

Cesta tam a zpět Přímý let z Prahy do Gatwicku (hodina 40 minut) Z Gatwicku nadzemkou na nádraží Z nádraží vlakem do Portsmouthu (cca 2 hodiny) Zpátky jsme jeli taxíkem až na letiště a pak opět přímým letem do Prahy.

Ubytování, stravování a doprava Ubytování v hostitelské rodině. Stravování bylo hrazeno z grantu – snídaně a večeře. Doprava po městě byla hrazena z grantu.

Pozice Havant Consevative Office – místní kancelář Konzervativní strany V době mé praxe probíhaly volby, mým úkolem bylo: kancelářské práce, roznášení letáků, vkládání dat do systému, oslovování voličů. Pracovní deník – musel jsem zapisovat co jsem každý den dělal.

Dokumenty Výsledkem naší stáže bylo získání: Europasu Mobility – dokument o získaných pracovních zkušenostech Potvrzení o praxi - placement evaluation Po příjezdu jsme museli vyplnit Závěrečnou zprávu (hodnocení ubytování, pracovní pozice a organizace,…….)

Financování Vše bylo financováno z grantu Evropské Unie prostřednictvím programu Erasmus+ Grant zahrnoval- dopravu - ubytování - stravování - kapesné

Zhodnocení Jazyková příprava – jazykovou přípravu jsem měl již dostačující z hodin angličtiny. Průběh praxe – první 2 týdny byly dost stresující kvůli probíhajícím volbám, zbytek byl volnější Praxe splnila má očekávání a financování bylo dostatečné. Jsem vděčný, že jsem se praxe mohl zúčastnit.