II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznam hlavních partnerů Extra výhod k Partner Platnost od Platnost do Limit na telefonní číslo Výhoda Počet provozoven Lekárny Lloyds 3. 9.
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
Věrnostní program.
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
CK – činnosti touroperátora
INVIA.cz FRANCHISING.
Základy financí 8. hodina.
Sociální reforma 2011 Zákon o pomoci v hmotné nouzi  Převedení rozhodování o dávkách pomoci v hmotné nouzi z obcí na Úřad práce ČR  Posílení sociální.
KNIHOVNA FAKULTY TĚLESNÉ KULTURY
Organizace důchodců Třineckých železáren
Organizace důchodců Třineckých železáren
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMirka Vlažná Název šablonyVI/2 – Inovace a zkvalitnění.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Věrnostní klub - ČEDOK.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Petr Benda Název materiálu: Daně – opakování II Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO.OA
Truhlářství – Martin Býma
Mőbel nábytek Pavla Matoušková. Ceník některého sortimentu Postel se sendvičovou matrací 12999,- Manželská posel s pružinovou matrací 30000,- Obývací.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Hodinový manžel s.r.o.
Obecní vysílání. Ve středu 4. února 2009 v 17 hod. promítneme videozáznam p. Ladislava Čtvrtníčka MORAVSKÁ BRÁNA.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Anglie a Paříž pro základní školy
MARKETING A MANAGEMENT CESTOVNÍHO RUCHU část 4 RNDr. Aleš Krejčí, CSc.
ZÁLOHY NA DAŇ Z PŘÍJMU. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1271Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Záloha na daň z příjmu.
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
REKLAMACE. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené, Janské.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
CENOVÁ DISKRIMINACE Prezentace k semestrální práci z předmětu Mikroekonomie II. Autor: Adam Kadlčík, K-IM2.
Odměňování pracovníků. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Ing. Veronika Dostálková MBA Mzda, daňová, zdravotní a sociální soustava Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Životický portál Od 1. února 2016 do 7. února 2016.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Ekonomika ošetřovatelské péče v sociálních službách – rok 2015 Jiří Procházka únor 2015.
Prodej bytů v MČ Brno-Kohoutovice Axmanova Chopinova 5 Jírovcova 8 – Pavlovská 7 – Pavlovská 13 – Voříškova
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_18.
1. Úvodní hodina – Postavení a činnost CK. Činnost CK a CA Zákon o živnostenském podnikání Podmínky provozování CK Podmínky provozování CA.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_10 Procenta.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Životický portál Od 8. února 2016 do 14. února 2016.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Cenové triky.
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Sportisimo ½ Marathon Praha
Životický portál Od 11. ledna 2016 do 17. ledna 2016.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
MINIPÁRTY KARLA ŠÍPA A JOSEFA NÁHLOVSKÉHO
ZÓNY PLACENÉHO STÁNÍ Novinky v ceníku pro ZTP
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
Transkript prezentace:

II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance JhP je na klasickou projekci 99 Kč a na 3D projekci 143 Kč a to po celý kalendářní týden. Pro členy II. ZO OS KOVO budou dvě vstupenky měsíčně dotovány 10 Kč. !!!!!!!!! Počet odebraných, nedotovaných vstupenek je libovolný !!!!!!!!!!! Vstupenky jsou k dispozici v kanceláři II. ZO OS KOVO v úředních hodinách. Pro Alfatex u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A), nebo po domluvě u jednotlivých členů VZO. II. ZO OS KOVO připravila pro své členy slevy u cestovní kanceláře EXIM tours. Výše slevy: 8% z celkové katalogové ceny zájezdu 4% z nabídky LAST MINUTE Jak slevu uplatním: předložením průkazu člena, před sepsáním smlouvy - slevy nelze sčítat, vyjma slevy za včasnou rezervaci a to do maximální výše 12%

II. ZO OS KOVO připravila pro své členy slevy u prodejce sportovního a módního zboží, jehož prodejny jsou plnosortimentní s orientací na masově rozšířené sporty. Výše slevy: 10% slevové kupóny, které jsou k vyzvednutí v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směnaA) - platí pouze pro pobočku v Jihlavském CITY PARKU II. ZO OS KOVO připravila pro své členy i pro letošní rok volné vstupenky do Jihlavské ZOO. Každý člen naší ZO má nárok na 2ks vstupenek pro dospělé + 1ks dětské (lze kombinovat). Vstupenky jsou k dispozici v kanceláři II. ZO OS KOVO v úředních hodinách. Pro Alfatex u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A)

II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v kosmetickém salónu salón krásy komfort. Srázná1,58601Jihlava (na nároží objektu Nová Beseda) Výše slevy: a) 8% ze základních cen ošetření poskytované služby b) 10% při třetím využití služeb u jednotlivých poskytovatelů Jak slevu uplatním: předložením průkazu člena naší ZO před ošetřením - lze využít pro partnery/ky, druhy a družky členů naší ZO II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v truhlářství Vejtasa – Růžička Provozovna: Strojírenská Jihlava (bývalý areál Motorpalu, vjezd spodní branou) Výše slevy: 15% na všechny objednávky + slevu lze navýšit dle objemu zakázky Jak slevu uplatním: předložením průkazu člena při objednávce

II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevové kupony v prodejně nábytku A JE TO Výše slevy: 5% slevové kupóny, které jsou k vyzvednutí v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A) II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v Cukrárně na Růžku v Brtnici EVA JURKOVÁ Marie ADAMOVÁ nám. Svobody , Brtnice Tel. 733/ / Výše slevy: 260 Kč za kg domácího cukroví

II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy poukazy do lékárny u Kauflandu v Jihlavě. Výše slevy: kupóny v hodnotě 600 Kč na jakékoliv zboží v lékárně, jsou k dispozici od 10. května v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A) II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v prodejně rybářských potřeb MELLOR. Výše slevy: VIP 10% slevové karty, které jsou k vyzvednutí v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A)

II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevové poukazy do prodejny oblečení pro volný čas MELLOR. Výše slevy: 10% slevové kupóny na jakékoliv zboží, jsou k dispozici do 29. května v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A)