Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Organizace důchodců Třineckých železáren

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Organizace důchodců Třineckých železáren"— Transkript prezentace:

1 Organizace důchodců Třineckých železáren
Je organizační jednotkou ZO OS KOVO Třineckých železáren se statutem útvarové organizace. hlásí se k účasti na činnosti Asociace důchodců odborářů při ČMKOS Zabezpečuje potřeby, zájmy a péči o důchodce - členy OD, v oblasti sociální, zdravotní, kulturní, sportovní a vytváření podmínek k účasti členů ODTŽ na aktivní odborové práci a společenském dění v regiónu Sídlo: Klubu Důchodců TŽ Třinec - Dolní Lištná, Kaštanová 2 Tel:

2 Naše organizace má : k 27. březnu 2013 je evidováno 1 811 členů,
dělí se na 15 členských obvodů, z nichž každý má 3 až 6 odborových úseků. V čele členského obvodu stojí volený zmocněnec, odborový úsek vede úsekový důvěrník, organizaci vede jednadvacetičlenný výbor, z titulu funkce jsou členy výboru zmocněnci členských obvodů, zbývající členy volí volební konference, k činnosti některých svých členských obvodů využíváme podle možností také místností v objektech „Klubu důchodců" (nebo jiných místností) v Českém Těšíně, Bystřici n/Ol., Jablunkově a Střiteži. Mimo pevnou organizační strukturu existují tzv. nezařazení členové ze vzdálenějších míst České i Slovenské republiky, kteří komunikují s organizací převážně písemně.

3 Klub důchodců Třineckých železáren Třinec - Folvark, Kaštanová 2
Klubovna z bufetem je otevřena ve všední dny od 13‘00 do 18‘00 hodin Úřední dny sekretariátu jsou vždy v úterý a pátek [když není svátek] od 8‘00 do 11‘45 hodin

4 Sekretariát Organizace důchodců TŽ Úřední dny : úterý a pátek od 8‘00 do 11‘45hod.
předseda Ing. BRUK Gustav tajemník WALASKÁ Alžběta hospodář KRAUS Jaroslav pokladník KOZOKOVÁ Anna členská evidence MITRYCHOVÁ Denisa oddělení péče o členy HUBÁČKOVÁ Anna, CIESLAROVÁ Marta zájezdová komise KOUTNÝ Miroslav, Mgr. BOTKOVÁ Jarmila členka záj. Komise a zást. člen. úseku Třinec Ing. JAKOUBKOVÁ Jiřina kulturní komise HECZKOVÁ Helena zásobování CHODUROVÁ Marta technická komise KOZIEL Josef, HARATYK Pavel sekce žen STONAVSKÁ Marie zahrádkářský kroužek TOMISOVÁ Vanda zástupce člen. úseku Jablunkov SZKANDERA Antonín zástupce člen. úseku Bystřice KOŽDOŃ Vladislav zástupce člen. úseku Vendryně SUPIK Karel zástupce člen. úseku Český Těšín Ing. BRODA Linhart zástupce člen. úseku Střítěž KUBISZOVÁ Helena

5 Jak jsme vybaveni: Sekretariát má k dispozici:
budovu Klubu se 3 společenskými místnostmi, 7 kancelářemi, 5 prov. místnostmi a 4 místnosti [zatím] nepouživatelné. 7 počítačů, 6 tiskáren, 1 skener a jeden kopírovací stroj. evidence členů je zajišťována výpočetní technikou. 2x ročně zasíláme do rodin členů 8-str. „Informátor“.

6


Stáhnout ppt "Organizace důchodců Třineckých železáren"

Podobné prezentace


Reklamy Google