Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
stravovacích zařízení
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
ZEMĚPIS ZEMĚPIS LÁZEŇSTVÍ v ČR 8. ročník.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
AQUACENTRUM Pardubice
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
Materiálně technické předpoklady
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
VY_32_INOVACE_CER_10 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Lázeňské služby - řešení Jméno autora:Mgr.
Lázeňský komplex lázně Hluboká voda. Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů,
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona : III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_13.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
University of Central Lancashire Preston - England.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
Mariánské Lázně 2016 Léčebné pobyty pro členy OS pracovníků pěněžnictví a pojišťovnictví.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Středočeský kraj PrahaDoporučujeme Ostatní Euforie Fitness & wellness conceptPraha 3 Top Deck wellness a fitness centrumPraha 4 Sauna spot DvorcePraha.
Náš letní rodinný výlet
JANSKÉ LÁZNĚ 2017.
Výlet Českosaské Švýcarsko
Představujeme vám.
DOVOLENÁ Fornůsková, Luběnová 8. A.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Erasmus Maribor Jan Dančák.
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
Nabídka lázeňských pobytů pro dialyzované pacienty na rok 2016
Praha Doporučujeme Středočeský kraj Ostatní
Městské slatinné lázně Třeboň
Letní víkend s Michalem Šubrem
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
Výlet Českosaské Švýcarsko
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV

přímo pod Klínovcem centrum dění LÁZNĚ V SRDCI KRUŠNÝCH HOR Lázně Jáchymov

Lázně Jáchymov UBYTOVÁNÍ V LÁZNÍCH Lázeňský hotel Radium Palace**** Pokoje pro rodiny s dětmi Restaurace a kavárna Hotelový cukrář Bazén pro hotelové hosty Stylový taneční bar s živou hudbou Wellness

UBYTOVÁNÍ V LÁZNÍCH Lázeňský hotel Běhounek***+ Lázně Jáchymov Pokoje pro rodiny s dětmi Celodenní bufetové stravování Kavárna Bazén pro hotelové hosty Wellness

Prostorné pokoje Kavárna Celodenní bufetové stravování UBYTOVÁNÍ V LÁZNÍCH Lázeňský komplex Curie*** Lázně Jáchymov

Lázně Jáchymov MODERNÍ AQUACENTRUM Plavecké dráhy 25 m Tobogán Whirpool Dětský bazének Kneippův chodník Finská a parní sauna Aquazorbing Aquafitness Otevřeno denně 9:00 – 21:00 hod.

AGRICOLA – lázeňské centrum Otevřeno denně 9:00 – 21:00 hod. Lázně Jáchymov Exotické masáže Klasické a sportovní masáže Radonové koupele Léčebné koupele Solná jeskyně Parafínové zábaly Kavárna s teplým občerstvením Fitness a solárium

SPA INFO Centrum volného času Lázně Jáchymov Programové specialistky Knihovna Plánování výletů a zájezdů Koncerty, divadlo, přednášky... jsme tu pro váš volný čas

SNOWMANIE 2012 Lázně Jáchymov ubytování s polopenzí denně vstup do moderního Aquacentra a sauny (90 min.) částečná masáž nebo vstup do solné jeskyně 10% SLEVA na permanentky u smluvních partnerů (Klínovec, Oberwiesenthal, Boží Dar, Jáchymov, Abertamy) Cena od 880 Kč/os./den

Děkujeme za pozornost Lázně Jáchymov