Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha, 6.6.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Problematika ověřování a uznávání podle zákona č.179/2006 Sb.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE NÁLEŽITOSTI ICT PLÁNU ŠKOLY listopad 2006 (c) Radek Maca.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Mgr. Jana Brabcová jednatelka Grafia, s.r.o. Konference KONCEPCE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, 13. června 2012.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Interoperabilita elektronického odbavování cestujících
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Přístup k řešení bezpečnosti IT Nemochovský František ISSS Hradec Králové, dubna 2005.
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Prosazování rovnosti žen a mužů na ministerstvu vnitra v rámci projektu „Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV“ Eva Ferrarová Ministerstvo.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Připomenutí projektu: - projekt je na období 1 roku – zbývá tedy ještě ½ roku - všichni členové.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
Michala Krejčí MONITOROVACÍ INDIKÁTORY ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Podpora strategické práce ve veřejné správě
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek

Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Náklady a efektivita e-learningu
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Klíčové aktivity projektu
Transkript prezentace:

Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,

Agenda Krátké představení RENTEL a.s. E-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů“. Nabídka jeho využití. Dotazy a odpovědi.

RENTEL a.s. - trocha historie 1999 RENTEL a.s. – SW house/eLearning

RENTEL a.s. – co děláme Komplexní služby spojené s implementací e-learningu do organizace (řídící systémy pro e-learning (LMS), vývoj e-learningových kurzů, implementace a poradenství,…). Komplexní zajištění e-learningového vzdělávání pro zákazníky na Internetu (nabídka vlastních akreditovaných kurzů, zajištění provozu kurzů vzniklých v projektech, vývoj a hostování kurzů na zakázku). Hostování nebo implementace aplikací pro podporu řízení rozvoje lidských zdrojů (evidence a plánování vzdělávání, testovací systém, systém pro podporu hodnocení zaměstnanců, systém pro realizaci průzkumů, …)

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Vzdělávací forma: distanční forma (eLearning) Cílová skupina: zaměstnanci veřejné zprávy a další zájemci z veřejnosti Časová dotace: 2 dny, doporučená délka on-line přístupu 4 týdny Akreditace: dle zákona 312/2002 Sb. Použité vzdělávací komponenty: elektronický výklad, autotesty, závěrečný test, zodpovídání dotazů lektorem Vstupní předpoklady: znalost práce s WWW prohlížečem Technické požadavky: připojení k Internetu, WWW prohlížeč

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Autor kurzu: Ing. Petr Pavlík, Ph.D., člen Rady vlády pro rovné příležitosti žen a mužů Cíl kurzu: Rovnost příležitostí žen a mužů je základní právo a její prosazování je dnes jedním z klíčových pilířů politiky všech rozvinutých demokratických zemí. Cílem tohoto kurzu proto je představení problematiky rovných příležitostí žen a mužů v kontextu současného stavu poznání. Konkrétně jsou nastíněna východiska politiky vlády při prosazování rovnosti žen a mužů, její aktuální podoba i její institucionální zabezpečení. Dále budou stručně představeny hlavní nástroje, které jsou v této oblasti využívány.

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Obsah kurzu:  Východiska politiky rovných příležitostí  Politika české vlády a Evropské unie v oblasti rovných příležitostí žen a mužů  Nástroje pro prosazování rovných příležitostí žen a mužů Kritérium úspěšnosti účastníka : úspěšné absolvování závěrečného on-line testu Druh osvědčení: akreditovaný certifikát (MV ČR – průběžné vzdělávání)

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Informace o kurzu

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Výklad

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Autotest/Test

E-learningový kurz „Rovné příležitosti žen a mužů“ Demo přístup:

Speciální nabídka pro účastníky konference Nabídka pro instituce účastníků konference „Rovné příležitosti“ – 50 % sleva z ceníkové ceny (800,- Kč bez DPH/účastník) V případě předpokladu objednání více než 5 účastníků do konce roku 2013 navíc množstevní sleva Tato nabídka je platná do konce roku 2013 na vzdělávacím portále Termíny zahájení kurzu: , 8. 7., , 9. 9., , , Při objednávce zapište do poznámky kod „konference gender MV“.

Dotazy/Kontakt Ing. Petr Špindler