Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.D NAVŠTÍVILA MĚSTSKÝ ÚŘAD
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Odbor právní a Krajský živnostenský úřad
Webové stránky jihočeských knihoven Lída Švíková.
O samosprávě Pohádkový příběh tak, jak jsem je odposlechl z bájných vyprávění starců a vykoukal z prachem zapadaných kronik, doprovázený různými kejklemi.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
Jednou za 4 roky k volbám a šmytec Úředník ani politik není nepřítel » přechod od diskrétnosti státní správy/samosprávy k principu publicity zapojování.
Územní uspořádání ČR Česká republika se člení na
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Obec POZDEŇ finalista soutěže Zlatý erb místo v kategorii obce.
Web města HRADEC KRÁLOVÉ Ondřej Vrabec
Vybrané výsledky výzkumu: „Sledování trendů v oblasti veřejných informačních služeb“ Internetová a neinternetová populace versus veřejná správa Konference.
VY_20_INOVACE_SVF33860DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Vypracovaly: Gabriela Janečková Radka Janků
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PŘEDSTAVENÍ II. ETAPY PROJEKTU Ing. Břetislav Moc IBM Česká republika spol.
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
PSI a rozvoj IS J. Svoboda, MV ČR, OIVS. Národní konference – Praha 23. ledna 2008 Úvod Zákonná úprava Hodnocení stavu Veřejné informační služby Závěr.
Obec II. obecní zřízení Petr Machala.
Základní informace Veřejná správa – činnost veřejnoprávní korporace spravující veřejné záležitosti ve veřejném zájmu financovaná z veřejných prostředků.
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Cisco Informační systém pro město a jeho organizace Mgr. Tomáš Lechner.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Právní předpisy obcí Krajský úřad Zlínského kraje, únor 2015
Obsažnost webů obcí a krajů infoliga webů Oldřich Kužílek ISSS Hradec Králové
Standard ISVS a weby KrÚ a MěÚ Jaroslav Svoboda Ministerstvo vnitra ČR.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Důvěryhodný úřad řešení úřední desky
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Problematika informační kriminality
ISSS 2005, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Výhody a nevýhody open-source řešení pro webové stránky obcí Martin Strnad Magistrát města Děčín
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
OFICIÁLNÍ WEBOVÉ STRÁNKY OBCE JESENICE
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Elektronické služby finalistů Parádní web 2014 Martin Strnad oddělení IT
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Projekt LOGO EAST. Pardubice - úvod  krajské město  centrum průmyslu, vzdělání, kultury a sportu Pardubického kraje  více než 700-letá historie  rozloha:
Budování užitečného webu - nezbytná výbava městských webů. Ing. Radovan Necid starosta.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
Zkušenosti s tvorbou a využíváním nového webu v MVK ve Vsetíně
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
MĚSTO VALAŠSKÉ KLOBOUKY
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
Trendy k informační společnosti
iMUNIS Portálové řešení pro obce
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra oddělení dozoru Brno Poznatky z dozorové činnosti ve vztahu k tvorbě obecně závazných vyhlášek.
Krajský úřad Zlínského kraje
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
I. Setkání se starosty obcí
V. Setkání se starosty obcí
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Transkript prezentace:

Webové stránky města Fulnek Webpadára

město Fulnek první písemná zpráva z roku 1293 obec s pověřeným úřadem v současné době obyvatel v 11 místních částí

Webové stránky - historie první webové stránky v roce 2002 jednoduché stránky vytvořené v HTML jazyce správa IC = turistická prezentace města administraci zajišťovala externí firma

Webové stránky - současnost nové stránky od roku 2012 – redakční systém VISMO zaměřeno na komunikace s občany a informování o dění ve městě rozšíření o stránky příspěvkových organizací koordinují 2 administrátoři + za každý odbor a příspěvkovou organizaci informace aktualizují kompetentní osoby (vedoucí)

Požadavky na web Jednoduchý redakční systém pro administraci a aktualizaci Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 442/2006 Sb Přístupnost pro osoby se zdravotním postižením dle vyhlášky č. 64/2008

Hlavní menu Úvodní stránka- aktuality, nové dokumenty, kalendář akcí … Povinně zveřejňované informace - kontakty, dokumenty, výroční zprávy … O městě- základní informace, historie, místní části … Městský úřad- úřední deska, struktura úřadu a kontakty, vyhlášky a nařízení, dotace a granty … Úřad online- veřejné zakázky, formuláře, tiskové zprávy, CzechPoint, e-podatelna … Samospráva města- zastupitelstvo a rada města, usnesení, výbory, komise … Organizace zřízené městem- základní a mateřské školy, technické služby, správa majetku, kultura …

Informování pomocí webu On-line úřední deska Usnesení rady a zastupitelstva Zpravodaj Hlášení městského rozhlasu (text + audio záznam) Tiskové zprávy Kalendář akcí Veřejné zakázky Diskuzní fórum

Další weby města 2 základní a 1 mateřská škola Správa majetku města Informační centrum Technické služby Kulturní centrum Městské lesy

Statistika za rok 2013 Návštěvnost: počet návštěv: průměrná měsíční: průměrná týdenní: průměrná denní: 155 Nejhledanější sekce: kontakty úřední deska usnesení RMF a ZMF základní školy

Děkujeme za pozornost. město Fulnek nám. Komenského Fulnek Tel: ID datové schránky: 7fsbqt