BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Masarykova základní škola
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Harmonogram projektu a činnosti pediatra. Časový plán ve zkratce Říjen 08 – únor 09 Vytvoření výzkumného týmu, přípravné práce Březen 09 – duben 09 Oslovení.
B EZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY FZŠ Táborská Praha 4. Výsledky školního mapování Rozdáno/ vráceno dotazníků: 321/ % návratnost Mapování proběhlo v termínu:
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34
Vlastní hodnocení školy KA 03/5 Metodická setkávání „Vzdělávací tržiště“ Mgr. Pavlína Karlová.
Bezpečné cesty do školy optikou jejich uživatelů MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ Radek Patrný , Magistrát.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno Prezentace pro pracovní skupinu (území Přemyslovské střední Čechy o.p.s.) Slaný,
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Trhové Sviny CZ /0.0/0.0/15_005/
2.prosince :00 Schůzka pro rodiče žáků vycházejících ze ZŠ.
Projekt Bezpečné cesty do škol ZŠ Praha 5 Košíře, Nepomucká 1/139 Eva Marková.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
ZŠ A MŠ KUNÍN ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA
školská rada + rodičovská unie
MAP – Místní akční plán ORP RK
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Žákovský parlament – I. stupeň
Rodičovská schůzka září 2017.
Animace škol (šablony)
Implementační projekt KAP
Aktuální informace o stavu
Plán vzdělávacích aktivit
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
Aktuální informace o projektu
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Š A B L O N Y II.
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20. leden 2016 – podání přihlášky do programu. JSME VYBRÁNI března t.r. se mailem dozvídáme, že naše škola je vybrána mezi trojici projektových škol

BŘEZEN – první infoschůzka v kanceláři Pražských matek – Muchova 13, P-6 – za Koloděje se účastní ředitel školy, podepsána objednávka č. 16 s MHMP seznamujeme s projektem ◦ informativní porada s pracovnicemi školní družiny ◦ – informativní porada s učitelkami ZŠ ◦ – porada s pracovnicemi MŠ ◦ – informace školské rady

DUBEN – 1. schůzka realizačního týmu v ZŠ Koloděje – přítomni: zástupkyně Pražských matek, paní starostka Morávková, pan místostarosta Mužík, dopravní expert pan Novotný a Augusta, pan ředitel

DUBEN – pedagogická rada a třídní schůzky – rozdány informativní dopisy a dotazníky rodičům – rozdány dotazníky a mapy dětem, začínáme... v posledním týdnu začínáme zpracovávat školní dotazníky a žákovské mapy

KVĚTEN 2016 vyhodnocujeme žákovské dotazníky začínají vznikat třídní mapy zpracováváme rodičovské dotazníky spolupodílíme se na přípravě červnové akce KOLEM KOLEM KOLODĚJ

ŽÁKOVSKÉ DOTAZNÍKY 4. třída Začínáme vyplňovat a zpracovávat

ŽÁKOVSKÉ DOTAZNÍKY 2.B

ŽÁKOVSKÉ MAPY Začínáme tvořit žákovské mapy a třídní mapy

NAŠE PRVNÍ TŘÍDNÍ MAPA Čtvrtá třída šla všem příkladem. Zpracovali svoji mapu jako první. V pravé části nalepili soupisku všech nebezpečných míst na jejich cestách do školy. V levé části je seznam pěti lokalit,kde hrozí největší ohrožení.

POMÁHÁME SI... Žáci čtvrtého ročníku pomáhali nejmladším prvňáčkům se zpracováním jejich dotazníků a zakreslením žákovských map. Spolupráce zafungovala k překvapení pedagogů. Starší děti pozorně naslouchaly mladším kamarádům a trpělivě zapisovaly jejich připomínky.

I PRVŇÁČCI VŠE ZVLÁDLI

DOPROVODNÉ AKTIVITY Školní družina – počítáme počty projetých automobilů po Podzámecké ulici x V Lipách BESIP – proběhlo jednání s p. Štalmachem ◦ na akci KOLEM KOLEM KOLODĚJ – zajistí stánek Besipu, se zapůjčením brýli simulující stav pod vlivem alkoholu, drog ◦ ředitel školy zahájil jednání se zřizovatelem, protože p. Štalmach nabídl obci přenosné dopravní hřiště

VYÚČTOVÁNÍ MATERIÁLU  Spotřeba papíru  – 780 listů (MŠ dotazník rodiče – 120 stran, MŠ infodopis rodičům – 60 stran, ZŠ infodopis rodičům – 120 stran, ZŠ dotazník rodiče – 240 stran, ZŠ dotazník žáci – 240 stran)  – 484,- Kč – 2x tisk mapy A1  – 180 listů (mapy A4)