Centrála cestovního ruchu – Jižní Morava Zuzana Vojtová jednání TIC 7. 11. 2008, KrÚ JMK

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Advertisements

Destinační společnost Východní Čechy
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
Setkání pracovníků cestovního ruchu a TIC Jihomoravského kraje
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Benchmarking sociálních služeb Mgr. Marián Svoboda AUGUR Consulting s.r.o.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Czechspecials aneb Ochutnejte Českou republiku!. Ochutnejte Českou republiku! Projekt agentury CzechTourism, Asociace Hotelů a restaurací a Asociace kuchařů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Andrea Kolářová Název : VY_32_INOVACE_8C_18_Jihomoravský kraj Téma:
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
SPOLUPRÁCE A SYNERGIE KOMERČNÍCH A NEKOMERČNÍCH SUBJEKTŮ PŮSOBÍCÍCH V CESTOVNÍM RUCHU Mgr. Miloš Krejčí, člen Rady Asociace TIC ČR a jako fyzická osoba.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
Aktuální informace o KAP a MAP
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Odborná praxe v Německu
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Pracovní porada Pracovní list.
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Pracovní porada Pracovní list.
Vznik pracovního poměru
Podpora rozvoje destinačního managementu pro oblast Slovácko
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+
Ráček.
Přeshraniční veřejná doprava pro turisty a cyklisty
Možnosti přepravy turistů a cykloturistů vlaky
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Děti jsou naše budoucnost
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/ Brno, 26. září 2017.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Čtoucí rodiny regionu Blansko
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
vzdělávání dětí a žáků s odlišným mateřským jazykem
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
kam vlastně směřujeme ??? 
Michaela Hofštetrová Knotková
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Spolupráce s rodiči a komunitou
Centra kolegiální podpory
Cestovní ruch České republiky
JARNÍ TRHY 2019.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
Kraj tradic, vína, zpěvu, … a mnoha dalších krás
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
45.1 Jihomoravský kraj – poznáš jeho dominanty?
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
5. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Transkript prezentace:

Centrála cestovního ruchu – Jižní Morava Zuzana Vojtová jednání TIC , KrÚ JMK

Realizované projekty a jejich výstupy ● - jednání v oblastech: Východní Brněnsko Pálava a LVA, Slovácko Znojemsko a Podyjí Moravský kras a okolí, Západní Brněnsko

Kongresová, veletržní a incentivní turistika na jižní Moravě Výstupy projektu: ● Katalog ● Film ● Webový portál, DVD ● Mapa jižní Moravy ● Plán města Brna Hledáme aktivity pro incentivní turistiku! Kontakt: Marek Matula, Bravissimo,

Katalog ubytování Probíhá aktualizace Pokud jste nedodali za Vaši oblast přehled ubytovacích zařízení, příp. chcete-li něco doplnit, obraťte se na kontakt: Karel Čupr, Advertum,

Jižní Morava - křížem krážem 6 map věnovaných jednotlivým oblastem Významná a zajímavá místa Kontakty na TIC Každoroční významné akce/ měsíc Příp. dílny lidových výrobců Zapojte se do přípravy a navrhněte místa, která návštěvník nesmí minout!

Zástupci oblastí: Východní Brněnsko – Irena Fojtová, TIC Slavkov Pálava a LVA – Leona Kocourková, TIC Mikulov, Jarmila Mikucesová, TIC Břeclav Slovácko – Pavla Hlobilová, TIC Hodonín, Josef Hapák, Slovácko Znojemsko a Podyjí – Marcela Knotková, Znojemská Beseda, Ing. Ondrušová, OHK Moravský kras a okolí – Milan Sivera, Boskovicko, Jiří Kučera, Blanensko Západní Brněnsko – Vít Karas, TIC Ivančice, František Svoboda, starosta města Tišnov – TIC Tišnov pí. Burianová

Další samostatná témata v rámci projektů ROP: - Golf na jižní Moravě - Kam v Brně (mapa s náměty pro volný čas) - Jižní Morava – turistické cíle (mapa) - Italové na jižní Moravě - Osobnosti jižní Moravy - Po stopách funkcionalismu - 8 památek UNESCO na dosah z Brna

Přeshraniční spolupráce Česko-Rakousko EUREGIOtour (realizace ) vedoucí partner Weinviertel Tourismus - společná turistická nabídka příhraničních oblastí - turistický manuál, kontakty - výměna zkušeností a navázání spolupráce TIC Znojmo – první pracovní setkání (Pálava a LVA a Znojemsko a Podyjí), vzájemné poznání a navázání spolupráce mezi TIC

Rodinná turistika Doporučení objektů vhodných pro rodiny s malými dětmi Projekt Nadace Partnerství CCRJM partner Určen na domácí i zahraniční trh Možnost zapojení se do projektu Projekt realizován v rámci SROP

Kontrola OTIC: - Certifikát CzechTourism - v názvu Turistické IC - dostatečná navigace - dobře dostupné místo - místo s koncentrací turistů - spolupráce s krajem, OCR aj. - kopie: zásad dokumentační činnosti (která data, jak často aktualizuje, jakým způsobem) - kopie: aktualizace dat, kontrola, kdo kontroluje, kdy naposled - otevírací doba celoroční: 5 dnů v týdnu (min. 36 hodin) + v sezóně 1 den o víkendu min. 6 hodin (4 po sobě jdoucí měsíce); sezónní OTIC 4 po sobě jdoucí měsíce 6 dní, min. 42 hodin v týdnu

TIC – velký význam pro rozvoj CR Pracovník TIC – často první člověk, se kterým přijde turista do styku První dojem navodí atmosféru a působí na jeho náladu a další vnímání Kvalitní informace a další doporučení mohou ovlivnit délku pobytu Úsměv, příjemné a vlídné zacházení jistě ovlivní spokojenost a takto obsloužený turista rád promine případný jiný nedostatek.

Děkuji za pozornost a těším se na spolupráci a další setkání s Vámi Zuzana Vojtová Centrála cestovního ruchu – Jižní Morava, z.s.p.o. Radnická 2, Brno