MOODLE  CO PRO JAZYKOVOU VÝUKU INSTITUT PRO INTERNACIONÁLNÍ KOMUNIKACI DÜSSELDORF 27. – 31. 7. 2015 MAGDA RICHTEROVÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Advertisements

ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Výuka cizích jazyků technických předmětů
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Zásady správné prezentace
1 Průběh řešení: Postupuje úkol podle časového plánu? Jaké je konečné datum úkolu? Jaké jsou konečné odhady nákladů? Porovnání stavu s jinými způsoby řešení.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Die schönsten Städte Deutschlands
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuICT ve výuce Příjemce podpory – školaHotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Databáze MS ACCESS 2010.
DEUTSCH MIT MAX LEKTION 8 Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola.
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_NJ.7.B.20_opakovaci_test Datum : Ročník : sedmý Vzdělávací.
Einkaufen VY_32_INOVACE_02-34 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk Tematický okruh: Cvičení na podporu.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_4_INOVACE_NEJ2 Název školy SPŠ a SOŠGS Most PředmětNEJ Tematický.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_4_INOVACE_NEJ1 Název školy SPŠ a SOŠGS Most PředmětNEJ Tematický.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martina Coubalová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09C_08 Dresden TEMA:Reálie německy mluvících.
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola Číslo materiálu v sadě.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Miroslava Cenková NÁZEV:VY_32_INOVACE_09C_13 Vídeň TEMA:Reálie německy mluvících.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martina Chalupová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09C_09 Österreich TEMA:Reálie německy.
Anotace: Prezentace je určena pro žáky 3. ročníku, slouží k výkladu slovní zásoby k tématu Meine Familie. Období: leden-květen 2012 Název školy: ZŠ Varnsdorf,
Projekt : „EU peníze školám“ - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_ Autor.
D ie Schweiz – Geographie, Bevölkerung, Sprache Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastNěmecký jazyk - reálie.
Skloňování osobních zájmen ve 3. a 4. pádě VY_32_INOVACE_02-20 Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Německý jazyk.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_ INOVACE_14-04 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorMgr.
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Němčina pro 7. třídu Tvoření otázky.
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Název školicí prezentace
Anotace: Německý jazyk pro 8. ročník
Název oborové práce Jméno autora třída.
Klasické fotoalbum.
AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková
Ing. Lucie Brzáková 15. května 2017 Kvalita – Quality 2017
Rozložení nadpisu Podnadpis.
DEUTSCH MIT MAX LEKTION 4
Název školicí prezentace
Současné fotoalbum.
Ing. Lucie Brzáková 12. září 2017
Němčina pro 8. třídu. Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_ NJ.8.A.05_privlastnovaci_zajmena_po_predlozce_se_3_a_.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
BERLIN Číslo DUM: VY_32_INOVACE_20 Autor: Ing. Milana Zuhlová Anotace:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Název vědeckého projektu
Název školicí prezentace
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_ INOVACE_12- 10
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu podnadpis.
Název školicí prezentace
Tvoření otázek v němčině
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu podnadpis.
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

MOODLE  CO PRO JAZYKOVOU VÝUKU INSTITUT PRO INTERNACIONÁLNÍ KOMUNIKACI DÜSSELDORF 27. – MAGDA RICHTEROVÁ

PROGRAM SEMINÁŘE

ÚČASTNÍCI KURZU A JEHO ORGANIZÁTOŘI Stojící zleva: Německo Maďarsko Írán Nizozemí ČR Turecko Maďarsko vpředu organizátoři

PROSTŘEDÍ MOODLE A PRÁCE S TEXTEM Popište předmět prezentace. Vyjádřete přínos prezentace pro posluchače. Doložte úroveň znalostí lektora v daném předmětu.

PRÁCE S TEXTEM

PŘILOŽENÍ VIDEA Uveďte zamýšlené výsledky tohoto školení. Každý cíl by měl být krátký a výstižný, měl by obsahovat sloveso a měl by mít ověřitelné výsledky.

VYUŽITÍ VIDEA A AUDIA V PROSTŘEDÍ MOODLE PRO VÝUKU JAZYKA Shrňte důležité body. Vyhraďte čas pro dotazy.

DIDAKTIZACE VIDEA Uveďte zamýšlené výsledky tohoto školení. Každý cíl by měl být krátký a výstižný, měl by obsahovat sloveso a měl by mít ověřitelné výsledky.

VYTVÁŘENÍ VLASTNÍCH POSLECHOVÝCH TEXTŮ S AUDACITY Hören Sie sich das Audio an, und beantworten Sie die folgenden Fragen: Wieviele Einwohner hat die Stadt? Wann ist sie als Doppelstadt entstanden? Wo befindet sich die Stadt?

VYTVÁŘENÍ SLOVNÍKU POJMŮ Shrňte důležité body. Vyhraďte čas pro dotazy.

MOŽNOSTI VYUŽITÍ PROGRAMU HOT POTATOES V PROSTŘEDÍ MOODLE

ONLINE-VIDEO: DOPLNĚNÍ MEZER V TEXTU Uveďte zamýšlené výsledky tohoto školení. Každý cíl by měl být krátký a výstižný, měl by obsahovat sloveso a měl by mít ověřitelné výsledky.

AUDIONAHRÁVKA: DOPLNĚNÍ MEZER V TEXTU Sem přidejte text. Chcete-li přidat do pravého sloupce obrázek, graf nebo jiný obsah, klepněte na příslušnou ikonu. Chcete-li přidat snímek, klepněte na kartu Snímky a pak klepněte na galerii Nový snímek.

USPOŘÁDÁNÍ SLOV VE VĚTĚ Shrňte důležité body. Vyhraďte čas pro dotazy.

VÝBĚR ODPOVĚDI Z NĚKOLIKA MOŽNOSTÍ Uveďte důležité body z každé lekce. Uveďte zdroje dalších informací k danému předmětu. Uveďte zdroje k tomuto snímku. Poskytněte podklady s dalšími materiály zdrojů.

KVÍZ K TEXTU Připravte kvíz nebo se pokuste jinak zjistit, kolik informací se účastníci naučili. Proveďte průzkum mezi účastníky, zda považují školení za přínosné.