Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Prezentace je určena pro žáky 3. ročníku, slouží k výkladu slovní zásoby k tématu Meine Familie. Období: leden-květen 2012 Název školy: ZŠ Varnsdorf,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Prezentace je určena pro žáky 3. ročníku, slouží k výkladu slovní zásoby k tématu Meine Familie. Období: leden-květen 2012 Název školy: ZŠ Varnsdorf,"— Transkript prezentace:

1 Anotace: Prezentace je určena pro žáky 3. ročníku, slouží k výkladu slovní zásoby k tématu Meine Familie. Období: leden-květen 2012 Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Německý jazyk, Meine Familie Autor: Mgr. Marta Samlerová Název materiálu: VY_22_INOVACE_31/II.SADA_MEINE FAMILIE

2  Das ist meine Mutter.  Sie heißt Marika.  Wie heißt deine Mutter?

3  Das ist mein Vater.  Er heißt Rolf.  Wie heißt dein Vater?

4  Das ist mein Bruder.  Er heißt Tony.  Wie heißt dein Bruder?

5  Das ist meine Schwester.  Sie heißt Karoline.  Wie heißt deine Schwester?

6  Das ist mein Opa.  Mein Opa heißt Herbert.  Wie heißt dein Opa?

7  Das ist meine Oma.  Meine Oma heißt Anna.  Wie heißt deine Oma ?

8  Das sind meine Tante und mein Onkel.  Meine Tante heißt Paula.  Mein Onkel heißt Peter.  Wie heißt deine Tante und deine Onkel?

9  Obrázky byly použity z galerie office.microsoft.com, použito 20.1.2012


Stáhnout ppt "Anotace: Prezentace je určena pro žáky 3. ročníku, slouží k výkladu slovní zásoby k tématu Meine Familie. Období: leden-květen 2012 Název školy: ZŠ Varnsdorf,"

Podobné prezentace


Reklamy Google