Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – 9. 9. 2009 Mladá fakulta Liberální forma studia.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Advertisements

PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.
Studentů prvních ročníků FPE. SKVAIPSK AS FPE Magda Alča.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
1 Zkušenosti s výukou dovedností z předmětů ELCP a IBT Simona Trávníčková
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Setkání děkanů technických fakult ČR Praha Stanovisko.
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Volební číslo: Volby do Studentské komory Akademického senátu 3.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
SO – studijní opora podpora výuky BSe a DSe LS2012
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
3. infoschůzka.
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Fakulta zdravotnických studií
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
ÚVODNÍ SHROMÁŽDĚNÍ STUDENTŮ PRVNÍCH ROČNÍKŮ FPE. VÍTEJTE NA FPE.
E-learning na Pedagogické fakultě MU z hlediska potřeb studentů a učitelů Tamara Váňová, KAJ PdF MU.
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Inovace pedagogických praxí na PdF MU: výzvy a očekávání
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
1 Partnerství neziskového a soukromého sektoru v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Daniel Svoboda člen SR FoRS Development Worldwide, spolek
S OCIALIZACE DO PROFESE UČITELE Školní pedagogika Podzimní semestr 2014 Petra Černochová, Anna-Marie Malíková.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
OPEN GATE OTEVŘENÁ BRÁNA DO SVĚTA 2009/ studentů (134 boarding) 40 pedagogů (+6 externistů) 20 dalších zaměstnanců 2011 Základní škola CZ/EN 2005.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
“DOBROVOLNICTVÍ JAKO IMPULS PRO UPLATNĚNÍ SE NA TRHU PRÁCE“ PŘEDÁVÁNÍ PRAKTICKÝCH ZKUŠENOSTÍ BAVORSKO – JIŽNÍ ČECHY Mgr. Bohdana Břízová, Ph.D. Zdravotně.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
1 Výsledky učení a novela zákona o VŠ seminář Impuls , AVU Tomáš Fliegl odbor vysokých škol, MŠMT.
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P H D R. R OMAN V IDO, P H.D. Den otevřených dveří 22. – 23. ledna 2016 Fakulta.
AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Eva Šimková Brno,
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Svět e-zdrojů na FSV UK Mgr. Daniela Uhrová
Michaela Neuhöferová (UK) Michaela Nováková (UK) Ondřej Vršecký (ČZU)
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Fakulta zdravotnických studií
Společensky odpovědné podnikání
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr.Radka Škulaviková
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Přenos poznatků a technologií na UK
Kdo jsme Česká asociace studentů adiktologie, z. s. je univerzitním spolkem studentů adiktologie působící na území České republiky a pracující na základě.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.

Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia Institucionální zázemí Otevřené prostředí pro aktivní studenty Uchováváme a šíříme hodnoty utvářené na základě studia na FHS Člen SUUK KDO JSME?

Podporujeme rozvoj a dovednosti studentů Poskytujeme prostor pro praktické využití teoretických znalostí Nabízíme možnost vyzkoušet si zásah do veřejného prostoru pod hlavičkou spolku Ve spolupráci s výukovými metodami FHS UK rozvíjíme a uplatňujeme kritické myšlení Akce: Letní škola Studentský Majáles Volby do AS FHS UK Apollón Fest Ples FHS UK Vánoční večírek FHS CO DĚLÁME? Studenti FHS UK o. s., U Kříže 8, Praha 5,

Studenti využívají nabyté zkušenosti ve svém dalším působení Příprava ve studentském spolku přispívá k prosazení se v dalších veřejných projektech Akce: Akademické svobody nám nejsou Putna Sametové posvícení JEDNORÁZOVÉ AKCE Studenti FHS UK o. s., U Kříže 8, Praha 5,

Humanitní revue studentů FHS Karel Chlouba - šéfredaktor Sdružuje studenty se zájmem o novinářskou praxi Učí práci s informacemi Debaty a setkávání s novináři Důležitá součást Studentů FHS Informační kanál Aktuální dění a politická témata Kontrolní prvek Studenti FHS UK o. s., U Kříže 8, Praha 5, ČASOPIS HUMR