Členská základna měla 21 členů Starosta: KROTKÝ FRANTIŠEK Náčelník: BŘINEK FRANTIŠEK Podnáčelník: ČÁSTEK ANTONÍN Jednatel: PAPOUŠEK LADISLAV Četař:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Advertisements

Základní škola Měčín 90. léta.
Pojistná smlouva pro členy SH ČMS
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Naše knihovna se nachází v objektu Obecního úřadu Roubanina.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
 Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
Změny v Újezdě nad Lesy očima školáků
Sboru dobrovolných hasičů DOBROMĚŘICE
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Třebenice Okres Litoměřice.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Adéla Filová.  STRANA 1 STRANA 1  STRANA 2 STRANA 2  STRANA 3 STRANA 3  STRANA 4 STRANA 4  STRANA 5 STRANA 5.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Leskovec Surý Josef.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Vilice Členská schůze MAS Krajina srdce.
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
S D H T ř e m o š n i c e Historie a současnost
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Certifikovaní komisaři oboru kuchař:
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Kočnar.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
ALPSKÁ KOMBINACE.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
Školní parlament 2014/15.
SDH MILOVICE.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
Hasičský mustang SDH Viničné Šumice. Rozebírání původního…
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
O. s. Modré dveře – výrobky klientů Kateřina Zachová.
Rudolf Holub * četař Možděnice okr. Chrudim Marie roz. Čermáková Jaroslav Vais * Tlustovousy Marie Vaisová roz. Holubová.
Radimští ochotníci a divadelní představení Na Milčickej rychtě.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Spolky 70. výročí hasičů výročí hasičů Jedlany r
Sparta Lošany, fotografie z 50. let.. Sparta Lošany.
Výlety s JZD Zprava Babičová Marie, Novotný Jaroslav, Novotná Jiřina, Babič st., Sviták František, Nekovář Antonín, Straková Marie, Straka Josef, Svitáková.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
1 Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch Rady Ústeckého kraje FOTOGALERIEzezasedání 4. prosince 2009.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
OKŘÍŠSKÝ UNIVERZÁL 2007  Okříšská laťka  Hujerův memoriál  O krále zeleného stolu  O univerzálovy koule  Zlatá diabolka  Okříšský rychlík  Okříšský.
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ.
FC Slovan Rosice, z.s..
Albert Uiblein, Dominika Bartošová, Marek Havránek, Stanislav Kish
Sbor dobrovolných hasičů Vejprty & Jednotka požární ochrany II/2
Soutěž hráč/hráčka roku
Karel IV. „Otec vlasti“ Filip Valla
Sbor dobrovolných hasičů LUČICE pořádá
SDRUŽENÍ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ KŘIŠŤANOVICE
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
ANDĚLÉ PRO MODRÉ DVEŘE.
ANDĚLÉ PRO MODRÉ DVEŘE.
KRONIKY.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
BSE České Budějovice o. s.
SOU UŽ TU NEJ.
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Transkript prezentace:

Členská základna měla 21 členů Starosta: KROTKÝ FRANTIŠEK Náčelník: BŘINEK FRANTIŠEK Podnáčelník: ČÁSTEK ANTONÍN Jednatel: PAPOUŠEK LADISLAV Četař: BŘINEK AUGUSTÝN Zbrojíř: NOVÁK BOHUMIL 1. trubač: ROUPEC ANTONÍN 2. trubač: FINDA JOSEF Lezec: ČÁSTEK LADISLAV Samaritán:FIALKA RUDOLF Pokladník:DVOŘÁK FRANTIŠEK Členové: POTĚŠIL JOSEF, ČÁSTEK ANTONÍN, DVOŘÁK JOSEF, VRBKA JAN, VOJTĚCH JOSEF, KROTKÝ VLADIMÍR, KROTKÝ ANTONÍN, FORMAN JOSEF, DRESLER JAROSLAV, FORMAN FRANTIŠEK.

V současné době má náš sbor 59 členů (6 žen, 40 mužů a 13 dětí) Celkem máme 4 závodní družstva (2 družstva dětí, 1 družstvo mužů bez omezení věku a 1 družstvo mužů nad 35 let) Pravidelně se účastníme okrskové soutěže, nočních závodů ve Vraníně a Šebkovicích, různých pohárových soutěží a děti se účastní soutěží v rámci hry Plamen

V této sezóně jsme dosáhly těchto úspěchů okrsková soutěž v Moravských Budějovicích - družstvo bez omezení věku 3. místo - družstvo nad 35 let 4. místo oslava 65. výročí založení sboru SDH Dolní Lažany - družstvo nad 35 let 3. místo noční soutěž v Šebkovicíh - družstvo bez omezení věku 6. místo soutěž o putovní pohár starosty obce Lhotice - družstvo bez omezení věku 1. místo Lažínský srandamač - družstvo bez omezení věku 2. místo

Soutěž o putovní pohár starosty obce Lhotice Družstvo nad 35 let Družstvo bez omezení věku

Lažínský srandamač oslava 65. výročí založení sboru SDH Dolní Lažany

Družstvo mladých hasičů bylo založeno v roce 2013

Členy SDH se staly: Alena Bačová Pavlína Bačová Romana Bačová Nikola Svobodová Jana Roupcová Simona Kremláčková Kateřina Tekalová Martin Tekale Adam Roupec Filip Turek Lukáš Kalenda Erik Nováček Nikol Valíková Monika Tříletá

V této sezóně jsme dosáhli těchto úspěchů okrsková soutěž v Moravských Budějovicích - družstvo A 3. místo - družstvo B 1. místo Mladoňovice – memoriál Ladislava Daňhela - družstvo A 5. místo Oslava 65. výroří založení sboru SDH Dolní Lažany - družstvo A 1. místo - družstvo B 3. místo soutěž o pohár starosty obce Třebelovice - družstvo A 2. místo soutěž o putovní pohár starosty obce Lhotice - družstvo A 4. místo

Okrsková soutěž v Moravských Budějovicích

Mladoňovice Lhotice Třebelovice

Oslava 75. výročí založení SDH Vícenice