Práce v týmu L OG O Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Užití poměru (graficky)
Advertisements

Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Ivana Kuntová, Pětiúhelník Přesná konstrukce velikosti strany pětiúhelníku ze zadaného poloměru opsané kružnice Ivana Kuntová,
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Lineární funkce VY_32_INOVACE_056_Lineární funkce
Dělení lomených výrazů
Příprava na lomené výrazy
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
1 Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
BAREVNÉ TVARY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
CHEMICKÝ KUFR Deriváty uhlovodíků Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Michal Kapoun. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Konstrukce trojúhelníku
ŽÁBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Interaktivní procvičování barev a paměti na tvary těles.
Ovoce hrou Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Konstrukce pravoúhlého trojúhelníku pomocí Thaletovy kružnice,
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Rozcvička Urči typ funkce:
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Příprava na lomené výrazy
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT?
Zakresli dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Třídíme podle dvou kritérií
Dělení desetinného čísla desetinným číslem
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michal Kapoun. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Grafické i matematické řešení příkladu na pohybující se tělesa proti sobě. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín.
Konstrukce trojúhelníku
ROČNÍ OBDOBÍ Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PROVĚRKY Převody jednotek času – 2. část
Ruský obrázkový slovník VIII Barvy – цвета
Barvy a tvary logické řady
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
Pořadí obrázků – drak Postup práce:
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Hyperoskulační kružnice hyperboly
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Goniometrické funkce Kotangens Nutný doprovodný komentář učitele.
CHEMICKÝ KUFR Redoxní děje
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek objemu − 2. část
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Orofacionální cvičení III.
Ruský obrázkový slovník XVI Čísla – числа
Rovnice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Převody jednotek času – 2. část
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
WHAT IS RED? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ČÁSTI TĚLA Potřebné věci Autor © Žaneta Prošková
CHEMICKÝ KUFR Deriváty uhlovodíků
Částicové složení látek
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Transkript prezentace:

Práce v týmu L OG O Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

 1. ÚKOL PRO TÝMY: Prohlédněte si následující obrázky. Rozhodněte v týmu, která z nich splňují následující kritéria: a)Jsou graficky jednoduchá (barva, tvar). b)Na první pohled je patrné, co chtějí sdělit. Časový limit: 5 minut Po skončení časové limitu vyberte ze svého týmu jednoho, kdo výstižně sdělí vaše názory a zhodnocení obrázků ostatním týmům.  5 minut A B C

  25 minut 2. ÚKOL PRO TÝMY: Nyní si rozdělte role v týmu podle vlastního uvážení: A) KOORDINÁTOR = zvládne organizovat práci týmu a plánovat, vést diskuzi, prezentovat vaši práci (1 člen týmu) B) KREATIVEC = má širokou slovní zásobu, ovládá pravopis, má fantazii, je schopen měnit své nápady a hledat nová řešení (1 – 2 členové týmu) C) GRAFIK = má výtvarné cítění, fantazii (1 – 2 členové týmu) Časový limit na rozdělení rolí: 2 minuty  3. ÚKOL PRO TÝMY: Dopis: Dobrý den, naše cestovní agentura se specializuje výhradně na zájezdy lodní dopravou. Zajišťujeme vyhlídkové jízdy na mořích, půjčování jachet a plachetnic pro výletní účely. Obracíme se na Vás s žádostí o vytvoření loga naší kanceláře, názvu a reklamního sloganu (max. počet slov 12). Děkujeme a těšíme se na Vaše návrhy.CK Nyní si v týmech rozdělte práci a realizujte zadané úkoly… Časový limit na zpracování úkolu: 25 minut  2 minuty

  5 minut 4. PREZENTACE: Prezentujte v týmech výsledky své práce: A) KOORDINÁTOR sdělí název vymyšlený pro CK, zdůvodní volbu, stručně popíše spolupráci týmu B) KREATIVEC představí slogan pro CK C) GRAFIK prezentuje logo CK Časový limit na prezentaci týmu: 10 minut  3. CK – HODNOCENÍ PRÁCE TÝMU: Dopis: Dobrý den, děkujeme za Vaše návrhy, posuďte svou práci podle těchto našich požadavků. A) Logo bylo výstižné – jednoduchý obrázek, symbol; je jasné na první pohled, jakou činností se firma zabývá. B) Název CK je originální, jednoduchý a vztahuje se k činnosti CK. C) Slogan vtipně a jasně vystihuje činnost CK, je lehce zapamatovatelný a originální. Časový limit na zhodnocení: 5 minut  10 minut