Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnost Bipartitní dialog v odvětvích.
Advertisements

O praktické realizaci kurzů Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Cesta k modernímu vzdělávání
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Koncepce ošetřovatelství
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
Závěrečná konference k projektu
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Profesionální pečovatelé Registrační číslo: CZ.1.04/5.1.01/ Projekt mezinárodní spolupráce Charit z ČR, Slovenska a Německa –
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Zkvalitňování sociálních služeb na Hodonínsku podporou vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ ESF PROSTŘEDNICTVÍM.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Vzdělávání ředitelů středních škol kraje Vysočina Zkrácený název „Ředitel“ „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš....“ Forest Gump.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
Individuální projekt „Podpora zkvalitnění a rozvoje služeb pro osoby s duševním onemocněním“ Starzewská Sylvie, DiS
Název operačního programu:
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
Klíčové aktivity projektu
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“ Termín realizace projektu: – etap – – – – – Celkové náklady projektu: cca ,- Kč

1. etapa –Schůzky realizačního týmu projektu –Příprava a realizace 1.VŘ –Pořízení technického vybavení –Uzavírání smluv s dodavateli –Úprava a dolaďování termínů vzdělávacích kurzů –Úprava rozpočtu –Realizace kurzu: Workshop: Základy médiatréninku pro NNO (dodavatel Diecézní charita Brno) – jednodenní – 17 osob –Komunikace s poskytovateli –Vyhodnocování kurzu Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

2. etapa –Schůzky realizačního týmu projektu –Realizace 2.VŘ (dodání 2 vzděl. kurzů) –Komunikace s dodavateli a uzavírání dodatků ke smlouvám –Úprava a dolaďování termínů vzdělávacích kurzů –Úprava rozpočtu –Realizace kurzů: Prevence pádů v zařízeních sociálních služeb – jednodenní – 24 osob Metody práce s duševně nemocnými – dvoudenní – 19 osob Úvod do problematiky péče o klienta s demencí – jednodenní - 26 osob Psychiatrické minimum – jednodenní – 25 osob –Komunikace s poskytovateli –Vyhodnocování kurzů Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

3. etapa –Schůzky realizačního týmu projektu –Sběr podnětů od poskytovatelů pro zařazení dalších vzdělávacích kurzů do projektu –Komunikace s dodavateli –Dolaďování termínů vzdělávacích kurzů –Úprava rozpočtu –Realizace kurzů: Základní manažerské dovednosti – dvoudenní – 12 osob Arteterapie – dvoudenní – 14 osob Komunikace s afektivním a psychotickým klientem– jednodenní - 28 osob Specifika komunikace se seniory – dvoudenní – 15 osob –Komunikace s poskytovateli –Vyhodnocování kurzů Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

4. etapa –Schůzky realizačního týmu projektu –Příprava a realizace 3.VŘ –Komunikace a uzavírání smluv s dodavateli a uzavírání dodatků ke smlouvám –Dolaďování termínů vzdělávacích kurzů –Úprava rozpočtu –Realizace kurzů: Fundraising – dvoudenní – 11 osob Workshop: Standardy kvality a jak s nimi pracovat – jednodenní – 19 osob Úvod do aktivizace seniorů – jednodenní - 13 osob Volnočasové aktivity klientů sociálních služeb – jednodenní - 19 osob Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

4. etapa –Realizace kurzů: Úvod do problematiky opatrovnictví a zásahů do způsobilosti k právním úkonům– dvoudenní – 16 osob Klíčový pracovník v sociálních službách – jednodenní, 2 opakování – 37 osob Ergoterapie – jednodenní – 16 osob Komunikace s umírajícími a jejich rodinami - jednodenní – 19 osob Individuální plánování s nekomunikujícími uživateli – dvoudenní – 18 osob –Komunikace s poskytovateli –Vyhodnocování kurzů Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

5. etapa –Schůzky realizačního týmu projektu –Komunikace s dodavateli –Realizace kurzů: Pravidla fungování týmové spolupráce – jednodenní, 2 opakování – 38 osob Možnosti a limity využití asertivity– dvoudenní – 22 osob Využití vzpomínek při práci se seniory– jednodenní - 18 osob Předsudky v sociálních službách– jednodenní – 23 osob –Komunikace s poskytovateli –Vyhodnocování kurzů –Vyhodnocení projektu –Přenos informací o realizaci projektu (publicita projektu) –Závěrečné setkání s poskytovateli –Zpracování závěrečné zprávy a vyúčtování Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Celkem realizovaných vzdělávacích kurzů: 22 Celkový počet školících dnů: 33 Celkový počet podpořených osob: 184 Celkový počet úspěšně proškolených osob: 182 Celkový počet úspěšných účastí na kurzech: 449 Celkový počet podpořených organizací: 8 Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Výstupy z hodnocení projektu: Co účastníkům kurzy přinesly: Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Výstupy z hodnocení projektu: Využití získaných vědomostí v praxi: Spokojenost s realizací v místě: Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Výstupy z hodnocení projektu: Zájem o účast na kurzech v rámci nového projektu: Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“

Děkujeme za pozornost a spolupráci při realizaci projektu za členy realizačního týmu: Bc. Marcela Prchalová projektová manažerka Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“