Program nejvhodnější kombinace produktů. Vyvinut odborníky Vědeckého a inovačního Střediska Společnosti v roce 2001. Nejmodernější názor na lidské zdraví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Lidské zdraví a potrava - pokračování
Globální problémy lidstva
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název: VY_32_INOVACE_630_PREVENCE ONEMOCNĚNÍ DÝCHACÍ SOUSTAVY Téma:DOPAD.
ALKOHOL A JEHO ÚČINKY.
Viry.
Pohybová aktivita všedního dne K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.
Poruchy acidobazické rovnováhy
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda.
VY_32_INOVACE_9C3 TKÁNĚ.
Společnost pro alergiky, ekzematiky a astmatiky
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: ČLOVĚK
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
PaedDr.Pavla Kelnarová ZŠ Valašská Bystřice
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
Člověk.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název:VY_32_INOVACE_622_BUŇKA, TKÁŇ, ORGÁN Téma: ZÁKLADNÍ STAVEBNÍ.
HYDROLOGIE věda, která se systematicky zabývá poznáváním zákonů výskytu a oběhu vody v přírodě Voda - nejrozšířenější látka v přírodě. Vyskytuje se trvale.
DETOXIKACE – očista organismu
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY, KOSTRA A SVALY
Složky krajiny a životní prostředí
Vylučovací soustava Je tvořena ledvinami a močovými cestami.
SOUSTAVA SMYSLOVÁ – UCHO (sluchový orgán)
VITAMÍNY A MINERÁLY.
Kouření a jeho vliv na srdeční onemocnění
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
VODA.
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
VODA A ŽIVOT Voda je jedním z nejdůležitějších prostředků k životu na naší Zemi. Potřebuje ji člověk, zvířata i rostliny.
Biologie člověka.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Patologická anatomie jatečných zvířat
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_474.
Člověk Člověk je společně s živými organizmy součástí živé přírody.
Autor výukového materiálu:
Homeostáza a termoregulace
Rozmnožovací soustava 5. ročník
Živá příroda.
Přírodopis ČLOVĚK Tento projekt bude napsán podle výstavy Bodies, na které jsem byla nedávno v Praze.
D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné.
Lidské tělo II. ( soustava trávicí, vylučovací, kožní, nervová )
Znečistěný vzduch, půda a voda
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_432.
Rizikové faktory a zdraví Okruh témat pro informační leták.
Riskuj Lidské tělo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Monika Dudová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
U jednobuněčných je tělo tvořeno jedinou buňkou  na změnu prostředí reaguje buňka.  tělo mnohobuněčných je tvořeno mnoha specializovanými skupinami.
Člověk. Etapy lidského života Kostra a svaly Orgánové soustavy Zdraví
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Co jsou mastné kyseliny? Polynenasycené mastné kyseliny jsou látky, které se účastní metabolizmu našeho organizmu.
Je celková antioxidační kapacita potravin kritériem jejich biologické hodnoty ? Z. Zloch Ústav hygieny Lékařské fakulty UK, Plzeň.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XII_3_15_VYLUČOVACÍ SOUSTAVA Šablona číslo: XII Sada číslo: 3 Pořadové číslo DUM: 15 Autor: Mgr. Kateřina Zikmundová.
BÍLKOVINY Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_10_26.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Nemoci světa. AIDS  1. případ cca před 25 lety, ale už stihl zabít přes 25 milionů lidí  Aids napadá imunit. systém, tělo pak není schopno se bránit.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Rozmanitost a ochrana přírody, vesmír, technika Název materiálu VY_32_INOVACE_19_Vnitřní orgány.
Chemické složení živých organismů
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
VLIV NADMĚRNÉHO PŘÍJMU FLUORIDŮ NA ORGANISMUS
ČLOVĚK LIDSKÉ TĚLO VY_32_INOVACE_II-C-06.
Vliv radiace na člověka
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
AUTOR: Blanka Petlánová
Název: VY_52_INOVACE_PR_17 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Tkáň soubor buněk stejného tvaru a funkce Tkáň v lidském těle:
Transkript prezentace:

Program nejvhodnější kombinace produktů. Vyvinut odborníky Vědeckého a inovačního Střediska Společnosti v roce Nejmodernější názor na lidské zdraví je souladem pradávných zkušeností a novodobých vědeckých poznatků. ČISTOTAENERGIEHARMONIE

Pro záchranu lidského života nebo stvoření dítěte stačí jen několik přesazených buněk. Buňky mají mnohem delší život, než má člověk. Ale z praxe víme, že umírají mnohem dříve. Každá nemoc začíná onemocněním samostatné buňky. Teprve potom zachvátí celý orgán. Víme, že veškeré živé organizmy jsou tvořeny buňkami. Buňka je stavebním základem živého světa. ČISTOTAENERGIEHARMONIE Působením na stav buněk působíme na PRVOTNÍ příčiny onemocnění.

PŘI LIBOVOLNÝCH poškozeních buněk hrají roli TŘI hlavní příčiny: ZNEČIŠTĚNÍ MEZIBUNĚČNÉHO PROSTORU VYČERPÁNÍ ADAPTAČNÍCH ZDROJŮ BUNĚK PORUCHY VNITROBUNĚČNÝCH POCHODŮ v důsledku deficitu BAL ČISTOTAENERGIEHARMONIE

ROVNOVÁHA VNITŘNÍHO PROSTŘEDÍ ORGANIZMU (HOMEOSTÁZA) Buňka může efektivně fungovat jen za přísně definovaných, rovnovážných podmínek. V polovině sedmdesátých let minulého století vědci sibiřské sekce lékařských věd experimentálně prokázali: buňka udržuje homeostázu, vyvíjí se efektivně a žije mnohem déle, jestliže byla vypěstována ve sterilních laboratorních podmínkách. CO NARUŠUJE HOMEOSTÁZU? TOXINY! Toxiny jsou jedy biologického nebo syntetického původu. Snadno pronikají do lidské krve, svalů, srdce, ledvin, mozku nebo do nervového systému. ČISTOTAENERGIEHARMONIE

ÚTOK ZVNĚJŠKU: ÚTOK ZEVNITŘ: Naše města. Milióny let jsme se vyvíjeli v chemicky stabilních podmínkách. Během posledních 200 let se každoročně do vody a do vzduchu dostávají desítky tisíc nových látek, které v přírodě dříve neexistovaly. Poruchy trávení, nepravidelnost stolice Tabákový kouř, alkohol Přemíra masa v potravě Syntetické složky potravy Léky Metabolity zánětů a alergických reakcí ČISTOTAENERGIEHARMONIE

VYČERPÁNÍ ADAPTAČNÍHO POTENCIÁLU BUNĚK VLIVEM teploty atmosférického tlaku magnetického pole ročních období sluneční aktivity přelety letadel elektromagnetické záření množství přístrojů změn v přírodě - okolního technogenního prostředí - ČISTOTAENERGIEHARMONIE

DEFICIT BIOLOGICKY AKTIVNÍCH LÁTEK stále menší množství BAL v potravinách rafinované potraviny fast food konzervovaná potrava ČISTOTAENERGIEHARMONIE

PŘI LIBOVOLNÝCH poškozeních buněk hrají roli TŘI hlavní příčiny: ZNEČIŠTĚNÍ MEZIBUNĚČNÉHO PROSTORU VYČERPÁNÍ ADAPTAČNÍCH ZDROJŮ BUNĚK PORUCHY VNITROBUNĚČNÝCH POCHODŮ v důsledku deficitu BAL VĚDECKÉ KONCEPCE SIBIŘSKÉHO ZDRAVÍ ENDOEKOLOGIEADAPTAČNÍ MEDICÍNA MIKRONUTRIENTOLOGIE ČISTOTAENERGIEHARMONIE

VĚDECKÉ KONCEPCE SIBIŘSKÉHO ZDRAVÍ ENDOEKOLOGIE ADAPTAČNÍ MEDICÍNA MIKRONUTRI- ENTOLOGIE Systémová očista organizmu na buněčné úrovni. Obnova energetického a adaptačního potenciálu buněk. Saturace deficitu biologicky aktivních látek v potravě. Všechny BAD jsou strukturovány podle těchto základních etap. ČISTOTAENERGIEHARMONIE

ENDOEKOLOGICKÁ KOREKCE ADAPTOGENNÍ KOREKCE METABOLICKÁ KOREKCE systémová očista organizmu na buněčné úrovni obnova energetického a adaptačního potenciálu buněk saturace deficitu biologicky aktivních látek v potravě. KE ZDRAVÉ BUŇCE: ČISTOTAENERGIEHARMONIE

V této tabulce je uvedeno 13 nejvíce aktuálních poptávek našich Klientů. Pro každou z nich jsme vybrali nejúčinnější soubory přípravků. Práceschopnost Pro srdečně - cévní soustavu Pro mozkovou aktivitu Pro trávení Program pro muže Program pro ženy Pro játra Pro imunitu Pro močovou soustavu Pro dýchací orgány a kůži Při diabetu a poruchách metabolizmu uhlovodíku Pro klouby Pro zpevnění kostí Pro zrak Prameny Čistoty Lymfosan M (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan K (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan S (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan základní (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan M (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan Ž (obohacený) Prameny Čistoty, Lymfosan G a Lymfosan P (obohacené) Prameny Čistoty Lymfosan M (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan U (obohacený) Prameny Čistoty Lymfosan A (obohacený) Prameny Čistoty Přírodní inulinový koncentrát Prameny Čistoty Lymfosan M (obohacený) Lymfosan Ž (obohacený) Přírodní inulinový koncentrát Prameny Čistoty Pantoral, Adaptovit Adaptovit Adaptovit, Zlatý elixír "Sibiřský propolis" Pantoral Malachitový elixír "Sibiřský propolis" Adaptovit Adaptovit, Stříbrný elixír "Sibiřský propolis„, Pantoral Stříbrný elixír "Sibiřský propolis" Adaptovit Pantoral Adaptovit, Zlatý elixír "Sibiřský propolis" Rytmy zdraví, čaj "Sagan Dajla" Vitachrom, Živaja kletka III, čaj "Šanga Zurchen", Omegard-3 Vitachrom, Živaja kletka II, čaj "Šedite Nojr", Vitamagnezium Čaj "Kuril Saj", Novomin Vitazinek Chronolong, Vitaferrum, čaj "Sagaan Charaasgaj" Vitaselen, Živaja kletka IV, čaj "Aminaj Em" Vitazinek, Prameny čistoty formule 3, Apivit Čaj "Ujan Nomo", Nefrovit Čaj "Kuril Saj" Vitachrom Živaja kletka VI, čaj "Ujan Nomo" Vitakalcium, Chronolong Živaja kletka VII, Omegard-3 ADAPTOGENNÍ KOREKCE HARMONIZACE BUNĚČNÝCH FUNKCÍ OČISTA ORGANIZMU ČISTOTAENERGIEHARMONIE

SILNÁ IMUNITA základní alternativní PŘÍKLAD PROGRAMU ČISTOTAENERGIEHARMONIE

PROGRAM PRO ŽENY základní doplňkový PŘÍKLAD PROGRAMU ČISTOTAENERGIEHARMONIE

Ve skutečnosti zdravý organizmus nepotřebuje žádné léky. Avšak, aby se takovým stal, je potřeba o něj pečovat. Pomozte svým buňkám rozvíjet se a žít takovým životem, který jim darovala příroda. Přejeme Vám Sibiřské zdraví!