Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
21. listopadu 2009 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2009.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Vážení milovníci historie motorismu !
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Penzion u máchova Jezera
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
20. listopadu 2010 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2010.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
Anglie a Paříž pro základní školy
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
ČMMJ z.s. -Okresní myslivecký spolek Chrudim se sídlem
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Škola v přírodě
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2017
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu ŠACHTY - Vysoké nad Jizerou zima /2013

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Ředitel závodu: Mgr. Jiří Kotáb Technický ředitel: Petr Tatíček Prezentace: Květa Valentová, Bc. Jiří Musil, Ing. Vít Valenta

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Termín: – Místo konání:skiareál Šachty v Jizerských horách Počet účastníků:max 150 Kategorie:nejméně 5 závodníků v kategorii - Muži do 40 let – lyže / Muži do 40 let – snowboard - Muži nad 40 let – lyže / Muži do 40 let – snowboard - Ženy – lyže a snowboard ve společném závodě Bližší informace : kontaktní osoba: Jiří Kotáb, tel: , Informace dále naleznete na: a Závody jsou určeny příslušníkům HZS ČR, hasičům HZS podniků a členům jednotek DSH. Jako hosté mimo pořadí mohou startovat příslušníci MP Praha a spřátelené osoby po zaplacení startovného. Závodníci startují na vlastní nebezpečí a použijí povinně přilbu.

Podmínky Přihlášky zasílejte na Do přihlášky je nutno uvést: Jméno, příjmení, příslušnost, kategorii, datum příjezdu V případě zájmu požadavek na ubytování Ubytování Ubytování se snídaní je rezervováno v hotelu Větrov Cena za ubytování se snídaní pro účastníky závodu činí 440,- Kč / os. Ubytování pořadatel zajišťuje pouze pro ty, kteří je závazně objednají a uhradí 500,- Kč na účet SK Hasiči Praha. Poslední termín platby startovného na účet klubu je do Pozdější platby v místě prezentace.. Č.Ú /0300

Startovné – dvoudenní pobyt Startovné u dvoudenního pobytu (20.1. – )500 Kč / os. Cena zahrnuje: Večerní lyžování ( pro ubytované v hotelu Větrov) Večerní program ( beseda s horským vůdcem UIAGM Petrem Giacintovem) Celodenní permanentku na pondělí Účast v závodu Oběd Potvrzení o platbě bude vydáno při prezentaci (ubytování zaplatí soutěžící extra) Č.ú /0300 Při platbě uveďte v.s , jméno a příjmení, příslušnost, kategorii a částku startovného, které svou výší odpovídá Vašemu pobytu. Ubytování se snídaní(440,-Kč), které si zaplacením částky 500,- Kč zarezervujete, zaplaťte nejpozději v den příjezdu dne Pokud se nedostavíte, částka propadne pořadateli. Prezentace: odpoledne a od 8:00 do 9:30 hod.

Startovné – jednodenní akce Startovné jednodenní akce (dne )550 Kč / os. Cena zahrnuje: Celodenní permanentka Oběd Účast v závodu Potvrzení o platbě bude vydáno při prezentaci. Platbu lze uskutečnit také na místě dne Prezentace: odpoledne a od 8:00 do 9:30 hod.

Časový program Pondělí :30 – 9:45 – prohlídka 1.kola 10:00 – start 1.kola pořadí závodníků ve startovní listině 1. kola významně ovlivní datum zaplacení startovného 11:30 – oběd 13:30 – prohlídka 2.kola 14:00 – 2.kolo start 30 ti borců s nejlepšími časy z 1.kola v hlavní kategorii Muži lyže do 40 let a všichni v ostatních kategoriích 15:30 –vyhlášení výsledků Časový program lze dle požadavků upravit. První tři závodníci v každé kategorii obdrží diplom a věcnou cenu.

Ubytování - Hotel Větrov Hotel s tradicí. Vhodné ubytování pro rodinnou rekreaci, rodinné oslavy, svatby i firemní akce Ubytování 400 metrů od skiareálu Šachty Ubytování ve 2 a 4 lůžkových pokojích s celkovou kapacitou 127 lůžek (ostatní účastníci budou ubytovaní v některém z blízkých Hotelů nebo penzionů - vzdálenost cca do 200m) Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením K vybavení hotelu patří restaurace, snack bar, salonek pro 12 osob, sauna, tělocvična, herna, směnárna V Hotelu bude zajištěno stravování formou polopenze - tedy snídaně (forma švédského stolu), večeře (klasická česká kuchyně) K dispozici je úschovna lyžařského vybavení

Skiareál Šachty 3x moderní lyžařský vlek, 2x dětský vlek 4km sjezdových tratí pro všechny Večerní lyžování (900 a 300 metrů dlouhá sjezdovka) O2 Extra dětský park Lyžařská škola a školka s vlastním vlekem Snowtubing Restaurace a občerstvení přímo u sjezdovky Denně upravené běžecké tratě, včetně zázemí pro mazání lyží

Kontakt Snowhill a.s. Washingtonova Praha 1 Tel:

Tato nabídka byla zpracována dle domluvených požadavků. Rádi Vám zodpovíme veškeré Vaše dotazy, případně nabídku dle Vašich požadavků upravíme nebo doplníme. Snowhill a.s. V Praze dne