© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Microsoft Silverlight
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Cvičení #1 *39TUR Léto 2012/2013 Testování uživatelského rozhraní Adam J. Sporka.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Cvičení #1 *39TUR Zima 2013/2014 Testování uživatelského rozhraní Adam J. Sporka.
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Představujeme službu Samepage
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Vývoj mobilních aplikací
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Informační systém pro řízení lidských zdrojů ve veřejné správě
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Internetový prohlížeč
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
UKLIĎME ČESKO Letošní úklid se uskuteční 18. dubna Obecní úklid 17.dubna 2015.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Operační systémy.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
DBSZ Databáze Strany zelených (… a jiných politických stran)
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Zpřístupnění geodat v rámci veřejné zprávy prostřednictvím Webových mapových služeb (WMS) Josef Havaš, INTERGRAPH ČR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Hybridní mobilní aplikace pro Android Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Elektronické služby finalistů Parádní web 2014 Martin Strnad oddělení IT
Free Powerpoint Templates Page Free Powerpoint Templates Elektronické služby Magistrátu města Děčín Martin Strnad – oddělení IT.
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
„Cesta k udržitelnému rozvoji Vsetínska“ Projekt CZ0109 Modul č. 5 EKOMAPA VALAŠSKA PŘÍRODA VALAŠSKA.
Internetový prohlížeč
SOFTWARE Operační systémy.
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Vývoj mobilních aplikací a jejich výhody
Letecká informační služba pro GA 2017
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Hybridní mobilní aplikace pro Android
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Sociální sítě a multimédia v Hrádku nad Nisou
Propagace nové hry Epic Game
Elektronická Spisová Služba
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

© KAM po Česku

 200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových kalendářů

 základní set Kč (cena zahrnuje grafické zpracování, jazykové korektury, předtiskovou přípravu, tisk a dopravu) (cena zahrnuje grafické zpracování, jazykové korektury, předtiskovou přípravu, tisk a dopravu)  dotisk se změnou (údajů) Kč  dotisk beze změny (údajů) Kč → dotisk si objedná každý sám prostřednictvím

 moderní, levné, rychlé řešení propagačních materiálů IC  QR kód – využití, když má IC zavřeno  zdarma zveřejněno na kde si je také možné materiál zdarma vytisknout  dotisk materiálů infoKAM přímo prostřednictvím  dotisk se změnou = automatická aktualizace na

Mobilní aplikace, Web, Facebook

Prodej v ČR v roce 2013: Celkem 2,7 mil mobilních telefonů Chytré telefony 1,3 mil kusů Nejoblíbenější operační systémy : Android (Google), iOS (Apple)

Proč mobilní aplikace ? Dostupnost - množství uživatelů chytrých telefonů trvale roste Dostupnost - množství uživatelů chytrých telefonů trvale roste Přehlednost - vybraná data pro vybrané uživatele ve známém formátu Přehlednost - vybraná data pro vybrané uživatele ve známém formátu Nezávislost - aplikace nepotřebuje pro chod připojení k internetu Nezávislost - aplikace nepotřebuje pro chod připojení k internetu Platforma - chytrý telefon jako primární volba pro rychlý přístup k žádaným informacím Platforma - chytrý telefon jako primární volba pro rychlý přístup k žádaným informacím

Mobilní aplikace pro Turistu Vždy po ruce Vždy po ruce Známé prostředí, použité i u předchozích aplikací Známé prostředí, použité i u předchozích aplikací Přehledný kompletní popis bodů zájmu s přímými kontakty Přehledný kompletní popis bodů zájmu s přímými kontakty Snadná orientace v místě a čase, díky modulům „GPS“ a „datum a čas“ Snadná orientace v místě a čase, díky modulům „GPS“ a „datum a čas“ Ke stažení na webových stránkách Měst, Obcí, v Informačních Centrech pomocí QR kódů umístěných za oknem

Cena za jednu Mobilní Aplikaci Základní verze: Kč za implementaci Promo nabídka pro Členské fórum v Krnově, Pro prvních pět Informačních center Kč

Děkujeme za pozornost Vaši partneři pro podporu turistiky Pro Vaše dotazy budu následně k dispozici, Václav Kysilka