Centrum vzdělanosti Libereckého kraje – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
KONCEPCE NÁSTAVBOVÉHO STUDIA porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 17. prosince 2008.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE 17. prosince 2008.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Liberecký kraj. Liberecký kraj Mapa ČR Mapa kraje.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Vávrová
Liberecký kraj Rozloha – km2 (nejmenší) Počet obyvatel –
LIBERECKÝ KRAJ.
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
Informační schůzka rodičů žáků 8. ročníků Vítám Vás!!! Mgr. Bc. Věra Václavíčková.
Kreativní tvorba studentů uměleckoprůmyslových škol zaměřená na průmyslovou výrobu.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Řešení projektu UNIV 2 KRAJE v Libereckém kraji Krajská konference UNIV 2 KRAJE – Liberec.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
VÝROČNÍ KONFERENCE GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 27. listopadu 2008 Liberecký kraj.
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Registr uměleckých výsledků SEGMENT DESIGN Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze garant segmentu: prof. ak. arch. Jiří Pelcl.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Ing. Michaela Stříbrná.
Liberecký kraj. Základní údaje Liberecký kraj je oblíbeným cílem turistů především díky krásám oblasti Českého ráje, Jizerských hor a Krkonoš. Známý je.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
Rada kraje pro rozvoj lidských zdrojů Plzeňského kraje a Komise pro technické vzdělávání v Plzeňském kraji
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Šárka Doležalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_36_Liberecký kraj TEMA: Zeměpis.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Hodnocení kvality vzdělávání v Libereckém kraji Informace o průběhu projektu Ing. Petr Rychlovský.
Rozvojový program MŠMT - Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce Excelence SŠ 2014 uzávěrka příjmu žádostí na adrese MŠMT: 26. října.
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Říjen  Úvodní kolečko – kdo je z jaké školy?  ÚP Bc. Kateřina Járová (trh práce) Ing. Marcela Vychodilová (IPS, nabídka pro ZŠ)  Krajský úřad.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
Krajské kolo soutěže AUTOMECHANIK JUNIOR
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Šablony pro SŠ a VOŠ I 14. prosince 2016 Ing. Iva Prokopová
Šablony pro SŠ a VOŠ I.
Novinky z IROP.
Prospěchová stipendia
Centrum vzdělanosti Libereckého kraje
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Pracovní skupina Vzdělávání
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Spolupráce v rámci nového projektu NAKAP LK I
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Setkání kariérových poradců Louny –
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
projekt NAKAP LK I 14. června 2018 Malevil Ing. Iva Prokopová
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Workshop pro ředitele sŠ/voš v libereckém kraji
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
PREZENTACE ODBORNÝCH PROFESÍ A ŘEMESEL
Projekt NAKAP LK I Informace z ESI fondů 10. dubna 2018 Liberec
Transkript prezentace:

Centrum vzdělanosti Libereckého kraje – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Sotěže se účastnili studenti: Martina Krupauerová Gabriela Petrová Matěj Zámečník Jonáš Kobr Josef Luňák Matěj Kubík Barbora Frýdová

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Plakáty odevzdali k hodnocení: Martina Krupauerová Gabriela Petrová Matěj Zámečník Jonáš Kobr Hodnocení plakátů po odborné stránce: Mgr. Mirka Bartoňová, Jana Dědková a Marcel MochalMgr. Mirka Bartoňová, Jana Dědková a Marcel Mochal Hodnocení plakátů po vizuální stránce: RNDr. Robert Gamba, Ing. Alfons Rokoš,Ing. Jaroslav Randáček, Mgr.Vladimír Drahoš, Bc. Lucie Šaffková,Dagmar Podrazilová, Peter Staňka, Blanka Svobodová, Ivana Zieglerová a Radka JebaváRNDr. Robert Gamba, Ing. Alfons Rokoš,Ing. Jaroslav Randáček, Mgr.Vladimír Drahoš, Bc. Lucie Šaffková,Dagmar Podrazilová, Peter Staňka, Blanka Svobodová, Ivana Zieglerová a Radka Jebavá

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Umístění v soutěži: První místo obsadil Matěj Zámečník Druhé místo obsadila Gabriela Petrová Třetí místo obsadila Martina Krupauerová Čtvrté místo obsadil Jonáš Kobr

v Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě První místo – Matěj Zámečník

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Druhé místo – Gabriela Petrová

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Třetí místo – Martina Krupauerová

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Čtvrté místo – Jonáš Kobr

Soutěž o tvorbu plakátu Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném Brodě Slavnostní předání diplomů a cen proběhne v budově Střední uměleckoprůmyslové školy v Železném Brodě dne od 9.25 do 9.50

Přednášející: Archeolog Petr Brestovanský Obsah přednášky: Průřez od neolitu do novověku Prezentace místních nálezů známých v EU Představení archeologických lokalit (Bedřichov, Příšovice, Kryštofovo údolí, Jablonec nad Nisou a Železný Brod) Sklárna na Bedřichově a sklářská produkce Přednáška proběhne v Centru vzdělanosti Libereckého kraje dne , od 14:00 do 16:00 Řemesla z pohledu archeologie v Libereckém kraji

Setkání výchovných poradců škol v Libereckém kraji 9:00 – 12:00 Pro Semily,Jablonec nad Nisou a Českou Lípu 13:00 – 16:00 Pro Liberec Místo konání: Centrum vzdělanosti Libereckého kraje Program: Uplatnění absolventů na trhu práce – Mgr. Dvořák, Úřad práce Poskytování stipendií středním školám – Mgr. Junková, Krajský úřad Problematika zaměstnávání absolventů – Ing. Procházka, Krajská hospodářská komora Představení projektu Poradenství – Mgr. Křeček, Krajský úřad Nové projekty v Libereckém kraji – Mgr. Drahoš, Centrum vzdělanosti Libereckého kraje

Prezentace středních škol Libereckého kraje Místo konání: Centrum vzdělanosti Libereckého kraje Termín konání: Od do , denně od 10:00 do 18:00 Zúčastněné školy: Střední škola řemesel a služeb, Jablonec nad Nisou Střední odborné učiliště nábytkářské,s.r.o. a Střední škola tvorby designu nábytku, s.r.o. Liberec Střední průmyslová škola stavební, Liberec Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor Střední Průmyslová Škola Textilní, Liberec Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská, Železný Brod Střední škola Technická, Jablonec nad Nisou Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská, Kamenický Šenov Střední škola uměleckořemeslná a oděvní, Liberec Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední odborná škola, Turnov

Prezentace středních škol Libereckého kraje Program: Ke shlédnutí: Foukání vánočních ozdob, výroba figurek a vinutých perlí u kahanu Výroba šperků Zpracování skla technikou Tiffany Práci s grafickými programy na PC Výrobu dřevěných výrobků Prezentace chemických programů Ruční tkaní, paličkování, vyšívání Ukázky techniky kresby a malby Módní přehlídku v intervalech od 10:30 a 13:30

Prezentace středních škol Libereckého kraje Dílničky pro veřejnost: Výroba náhrdelníků a náušnic Výroba korálkových zvířátek Výrobu výrobků u kahanu Možnost nákupu studentských prací

Záštitu nad festivalem převzal pan Bc. Radek Cikl, náměstek Hejtmana Libereckého kraje. Festival se stal součástí kampaně na podporu odborného vzdělání TECHyes.

Ráda bych poděkovala panu Bc. Radku Ciklovi za poskytnutí záštity nad celou akcí. Ráda bych poděkovala panu Petru Brestovanskému, který si našel čas na odbornou přednášku. Ráda bych poděkovala všem středním školám v Libereckém kraji, které se podílí na festivalu. Ráda bych poděkovala všem, kteří nám pomohli s vybavením a těm, kteří pomáhali s organizací.

Děkuji za pozornost Zpracovala Bc. Lucie Šaffková