PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).
Přiřaď název ke správným obrázkům. SALÁT ŠPENÁT ZELÍ KVĚTÁK KEDLUBEN BROKOLICE CIBULE POŔEK ČESNEK PAPRIKA RAJČE OKURKA CELER ŘEDKVIČKA MRKEV PETRŽEL RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA
Červenou pastelkou zakroužkuj listovou zeleninu, modrou zakroužkuj košťálovou, zelenou cibulovou, žlutou plodovou a hnědou kořenovou zeleninu. Pracovní list – třídění:
Červenou pastelkou vybarvi listovou zeleninu, oranžovou vybarvi košťálovou, zelenou cibulovou, modrou plodovou a hnědou kořenovou zeleninu. Pracovní list – třídění 2: SALÁT ŠPENÁT ZELÍ KVĚTÁK KEDLUBEN BROKOLICE CIBULE POŔEK ČESNEK PAPRIKA RAJČE OKURKA CELER ŘEDKVIČKA MRKEV PETRŽEL RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA