Měsíce náborů 2014 - 2015. Organizace tiskové konference na úrovni kraje: 3.5.2016 od 14.30 hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech 2796.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Advertisements

Výstavba sportovního areálu 20
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
Anotace: Tvoříme pozvánky Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup: žák píše správně.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Anotace: ČR – Ústecký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Praha 11. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
1www.hradeckralove.org Seminář pro pořadatele akcí Calendaria Regina 2012 Mgr. Aleš Mokren.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Zpráva o řešení projektu LR1305 Průběžná oponentura za období Nositel projektu: Západočeská univerzita v Plzni Řešitel projektu: Ing. Barbora.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
FC Slovan Rosice, z.s..
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Výtvarný tábor na koních
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
SPOLUPRÁCE FAČR, KFS A OFS Václav Kohout, sekretář PKFS
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
Tisková konference zahájení školního roku 2009/2010
Letní škola EkoInkubátor
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
Projekt 1 - Zhodnocení vybrané sportovní akce (SA)
Plavecký klub Děčín.
Městská knihovna jevišovice
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
STUDENT CUP SŽDC Sportovně-vzdělávací projekt.
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Š A B L O N Y II.
Vyhodnocení RAP 2018.
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Měsíce náborů

Organizace tiskové konference na úrovni kraje: od hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech Pozvánka pro média, zástupce OFS a ligových klubů v ÚKFS, starosty měst a obcí pořadatelských klubů za účelem maximální propagace podporovaných náborových akcí Finanční spoluúčast na podporovaných náborových akcí ve výši Kč/akce Vytvořit harmonogram akcí v ÚKFS (viz. dále) Na jednotlivé náborové akce zajistit kameramana a ozvučení, propagační materiály, medaile pro děti, zpracování článku a fotogalerie z akce, … Zajištění a kontrola propagace v médiích (web OFS, KFS, Deníky, FB..) Vložit video z akce na YouTube, případně zaslat přes

Měsíce náborů Propagace měsíce náborů na svých stránkách Aktivní podpora a spoluúčast odpovědné osoby za OFS na akci pořadatelského klubu v okrese Finanční spoluúčast na pořádání podporované náborové akce v okrese ve výši Kč (pitný režim, drobné odměny pro děti/sladkosti) Podporovat ostatní kluby v okrese při organizaci jejich náborových akcích včetně propagace

Měsíce náborů Jednání s vedením vytipovaných školských zařízení a pozvání dětí s pedagogickým doprovodem na podporované náborové akce ZŠ (1. a 2. třída)/MŠ v daném městě a případně přilehlém okolí V případě potřeby zajištění dopravy dětí na akci a zpět do školy/školky Možnost převléknutí pro děti a doprovod (kabiny, stany, atd.) Pitný režim pro účastníky (barely s vodou, točené limo, atd.) Hřiště rozděleno na části, každá zaměřena na jinou činnost U každé disciplíny minimálně jeden patron v triku Grassroots/Můj první gól Během celé akce zajištěna hudba z reproduktorů, přenosný mikrofon Informace pro děti a rodiče o akci např. letákemwww.mujprvnigol.cz Kluby předají dětem pozvánku na odpolední TJ a na klubové nábory

Měsíce náborů Hra 2 vs 2, 3 vs 3, atd. 2.Honička-mrazík, ocásky 3.Házení míčkem na cíl 4.Přelézání-podlézání, obratnost 5.Přetahování-lano 6.Přihrávka na přesnost 7.Skákání v pytli 8.Trampolínka 9. Kuželky-hod/kop na cíl 10.Kreslení sportovní tématiky a další, jde pouze o návrh…..

Měsíce náborů Barevné mety a další pomůcky Pitný režim, občerstvení Ceny - medaile, diplomy, drobné dárky Odměny pořadatelům, patronům, atd. Cestovné pro MŠ a ZŠ Náklady na tisk, propagaci, atd. Zajištění moderátora a ozvučení akce, fotografa

Měsíce náborů : OFS Teplice, Hvězda Trnovany, Teplice, Modlanská 1883 od 9.00 hod : OFS Louny, TJ Sokol Tuchořice, fotbalové hřiště od 8:30 hod : OFS Ústí nL, FK Slovan Chabařovice, Za Stadionem 657 od 9.30 hod : OFS Chomutov, FK Klášterec nO, Pod Stadionem 356 od 9.00 hod : OFS Most, FAJM, Sv.Čecha 275, Most od 9.00 hod : OFS Litoměřice, SK Štětí, Čs.armády 51, od 9.00 hod : OFS Děčín, SK Plaston Šluknov, Žižkova 1051 od 8.15 hod.

Měsíce náborů ks na každý OFS, z toho ks pro pořadatele Možnost stažení na - Grassroots