Sdružení podnikatelů v teplárenství Setkání s novináři Zhodnocení topné sezóny a výsledky průzkumu u členů Ing. Mirek Topolánek 10. dubna 2014,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sdružení podnikatelů v teplárenství Tisková konference Dny teplárenství a energetiky- hlavní výstupy Mirek Topolánek předseda výkonné rady.
Advertisements

24/09/2016 REFORMA ZEMĚDĚLSKÉ POLITIKY „ Vláda bude usilovat o vyvážený rozvoj venkova s cílem podpory zaměstnanosti a podnikání, zejména s využitím evropských.
Sociální program RPG Sociální program RPG
Novinky a reakce cestujících na nabídku dálkové osobní přepravy v ČR Ing. František Vichta vedoucí oddělení koncepce a rozvoje odboru veřejné dopravy MD.
sdružení podnikatelů v teplárenství Státní energetická koncepce v kontextu Evropského vývoje Ing. Mirek Topolánek předseda výkonné rady Teplárenské.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Ing. Hana Zmrhalová Název: VY_32_INOVACE_06_CH9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: PALIVA Anotace:
VLASTIVĚDA 5. ROČNÍK VY_32_INOVACE_05_07_kraje.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – socioekonomická charakteristika.
1 Podpora ZŠ v čerpání prostředků prostřednictvím šablon - vzdělávání Porada obecních úřadů obcí s rozšířenou působností Liberec
1 Současný stav veřejné osobní hromadné dopravy v městech ČR a její financování Ing. Miloslav Kulich předseda SDP ČR.
1 „Fungování energetických trhů v ČR a EU“ Teplárenství v ČR: možnosti a překážky dalšího rozvoje Miroslav Krejčů.
Nízkoenergetické a pasivní domy Ing. Karel Srdečný Mgr.K.Murtinger EkoWATT středisko pro obnovitelné zdroje a úspory energie
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Investice do železniční infrastruktury v období Ing. Mojmír Nejezchleb Žofínské fórum
Obsah Generátor střídavého proudu Trojfázová soustava střídavého napětí Transformátor Přenos elektrické energie Střídavý proud v energetice 1.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 08 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
TRANSFORMÁTOR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_18_32.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR. EVA PÍSKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_12_29_ KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Škola Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 AutorIng. Ivana Bočková Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – průmysl Jméno autora: Mgr. Tomáš.
? Kde se šíří teplo prouděním ? Kde se využívá proudění tepla ? Dovedeš vysvětlit princip ledničky ?
Partyzánská 1/7 PRAHA Partyzánská 1/7 PRAHA sdružení podnikatelů v teplárenství.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Ústav technicko - technologický ZHODNOCENÍ EFEKTIVNOSTI DOTAČNÍCH TITULŮ.
Zeměpis – 9.ročník Správní členění ČR VY_32_INOVACE_
Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
Výroba elektrické energie - obecná část
Počátky průmyslové revoluce v českých zemích
Odborné učiliště Chroustovice
Efektivní úřad 2011 MěÚ Uherské Hradiště
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 01 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_08_VLASTIVĚDA
FEBA-European Federation of Food Banks
Název materiálu: Nerostné suroviny
Středočeský kraj Pravidla soutěže = poznávací soutěž = START!
VY_32_INOVACE_199 Tomáš Nový osmý Kraje ČR
ÚSTECKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-32 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Zpracovala: Mgr. Jana Ottová
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
RISKUJ 2 EKONOMIKA. RISKUJ 2 EKONOMIKA INFLACE NEZAMĚSTNANOST HDP
Název projektu: Moderní škola
SC 3.3 IROP - dokumenty územního rozvoje se zaměřením na územní studie krajiny Praha Mgr. Ondřej Pešek.
Výukový materiál pro 8.ročník
Nová metodika emisní bilance malých zdrojů znečiš. ovzduší
Města České republiky kvíz 1.část spustit
Seminář k tématice: Nevyjmenované zdroje a odpojování od CZT
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Školení – představitelé příspěvkových organizací
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
Organická chemie Autor: Mgr. Iva Hirschová
SVĚTOVÉ STRANY Tereza Skálová.
Ministerstvo financí ČR červen 2011
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Energetický management budov
Statistická pravda o insolvenčních řízeních
Základní škola, Hradec Králové
Transkript prezentace:

sdružení podnikatelů v teplárenství Setkání s novináři Zhodnocení topné sezóny a výsledky průzkumu u členů Ing. Mirek Topolánek 10. dubna 2014, Hotel Yasmin, Praha

sdružení podnikatelů v teplárenství Teplá zima ušetří lidem za teplo Meziroční snížení dodávky tepla za říjen - březen o 15 % Úspora 1150 – 1700 Kč na byt (v průměru 1300 Kč) 45 % úspory se projeví ve vyúčtování nákladů na vytápění za rok 2013 – vynulování zvýšení nákladů na vytápění z chladného jara % se promítne do vyúčtování za rok 2014 Dodávka tepla za leden-březen 2014 nižší o 20% O letošních účtech za vytápění rozhodne podzim.

sdružení podnikatelů v teplárenství Palivový mix pro výrobu tepla (PJ) Zdroj: ČSÚ

sdružení podnikatelů v teplárenství Praha Pardubice Chrudim Hradec Králové Náchod Trutnov Úpice Mladá Boleslav Nymburk Kolín Bruntál Mladé Buky Olomouc Zlín Uherské Hradiště Otrokovice Napajedla České Budějovice Plzeň Příbram Varnsdorf Mimoň Milevsko Tábor Sezimovo Ústí Písek Strakonice Kladno Klatovy Františkovy Lázně Sokolov Karlovy Vary Ostrov Nejdek Mělník Štětí Neratovice Klášterec n. O. Kadaň Žatec Chomutov Jirkov Most Bílina Litvínov Ústí n. L. Teplice Litoměřice Lovosice Rychnov n.K. Hodonín Ledeč n.S. Žďár n.S. * Údaje leden 2014, v případě využití více paliv počet domácností poměrně krácen. Celkem je teplem z hnědého uhlí zásobováno cca bytů. Chodov Kaplice Kdyně Zábřeh Lokality s byty zásobované teplem z hnědého uhlí

sdružení podnikatelů v teplárenství Vývoj a struktura dodávek tepla do SZT dle ASEK (verze září 2013)

sdružení podnikatelů v teplárenství Výsledky průzkumu mezi členy TSČR Zúčastnilo se všech 23 členů využívajících hnědé uhlí Žádný ze členů nepočítá s náhradou uhlí zemním plynem do roku 2025 Řada zejména menších tepláren nemá zajištěné uhlí do roku 2020

sdružení podnikatelů v teplárenství Spotřeba uhlí v energetice ČR (rok 2012)

sdružení podnikatelů v teplárenství Projekty roku 2013 – 12. ročník soutěže TSČR Ve 3 kategoriích nominováno 11 projektů a Počin roku. Celkové investice do projektů téměř 1 mld. Kč – snižování ztrát tepla v rozvodech, využití biomasy, rozvoj soustav zásobování teplem. Vyhlášení vítězných projektů roku – na slavnostním večeru Dnů teplárenství a energetiky (Kongresové centrum Aldis, Hradec Králové).