Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./89.00005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praktické informace k programu Škola pro udržitelný život.
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Portál krizového řízení pro Jihomoravský kraj
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR Setkání starostů Středočeského kraje, Poděbrady
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
Registr přechodných pobytů
Jednou za 4 roky k volbám a šmytec Úředník ani politik není nepřítel » přechod od diskrétnosti státní správy/samosprávy k principu publicity zapojování.
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
Představujeme službu Samepage
Návrh úprav stránek – návrh úprav stránek POŽADAVKY Date: 7/2013Návrh: redakční rada stránekVypracoval: Jiří RutkovskýGrafická.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
Strategické plánování v obcích (Víme, kam jdeme) Zlín
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
Obec POZDEŇ finalista soutěže Zlatý erb místo v kategorii obce.
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Všechno v mém životě souvisí
Setkání účastníků neformálního konsorcia Brno Praha
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PŘEDSTAVENÍ II. ETAPY PROJEKTU Ing. Břetislav Moc IBM Česká republika spol.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
XEROX.cz v kontextu nadnárodní společnosti Ivan Chovanec Marketing Application Specialist.
Celostátní kolo Zlatý erb 2007 Celostátní kolo , Hradec Králové Sdružení Zlatý erb Odborní partneři Sponzoři.
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Portálová řešení pro kraje a obce Jan Toman zástupce pro školství a samosprávu společnost Microsoft v ČR a SR Miloš Sobotka systémový inženýr společnost.
Ing.K.Šimeček Stav otvírání trhu s energií v ČR z pohledu SVSE Září 2002.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
ISSS 2006, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Macron Software, spol. s r.o. Nad Petruskou 1, Praha 2, Czech Republic,
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Lukáš Budínský 歡迎庫. Malý test 美國戲劇 Malý test (73)-2.
Slušná radnice Mgr. Tomáš Chalupa, starosta. Co to je „Slušná radnice“? Obecní program prosazující transparentnost práce radnice a zjednodušení a zároveň.
Krajský rok informatiky 2006 Václav Koudele vedoucí projektu.
Interaktivní personální portál
Výhody a nevýhody open-source řešení pro webové stránky obcí Martin Strnad Magistrát města Děčín
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Elektronické služby finalistů Parádní web 2014 Martin Strnad oddělení IT
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Budování užitečného webu - nezbytná výbava městských webů. Ing. Radovan Necid starosta.
Seminář k soutěži Parádní web 21. leden 2014 Ing. Kamil Válek tajemník Městského úřadu Uherský Brod.
Přehled změn na portálu upgrade redakčního systému Marwel, nasazení modulu pro správu souborů a fulltextové vyhledávání
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Program obnovy venkova Jihočeského kraje
Přehled změn na portálu
Nový web Souborného katalogu ČR
Přehled změn na portálu
iMUNIS Portálové řešení pro obce
Komunikační potenciál moderního městského webu
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./ Spuštěny v říjnu 2013, postupně rozšiřovány o další moduly

Obec má zájem vytvořit nové webové stránky ve snaze lépe a více komunikovat s občany, zapojit nové moduly, vkládat více fotografií atd. Obec má jasnou představu o tom jak by webové stránky měly vypadat a na realizaci se aktivně podílí Nadstandardní míra vkladu obce vede k tomu, že dodavatel vyvíjí nové funkce a hledá nová řešení

Moderní a graficky příjemný web Uživatelsky přehledný web s dobrou strukturou Bezbariérově přístupný web splňující všechny zákonné povinnosti Technicky dobře řešený web

Individuální grafický návrh - vychází z grafického manuálu obce Redakční systém Vismo – umožňuje flexibilní administraci a úpravu webu Přehledná struktura - horizontální menu rozdělené na 4 sekce Kladen důraz na častou aktualizaci a obsah

Informace pro občany o dění v obci - činnost samosprávy, informace z úřadu, v neposlední řadě i z kulturního a společenského života Prostor pro prezentaci aktivit místních spolků a sdužení Zpětná vazba od občanů - Diskuzní fórum, Hlášení poruch

Hlavní menu horizontální Vertikální menu vpravo Vertikální menu vlevo

Usnadňují orientaci v nabídce služeb obecního úřadu Slouží k efektivní komunikaci s občany Praktické, hodí se v každodením životě

SEKCE: V roce 2014 získal starosta Dolních Břežan v soutěži Otevřeno x Zavřeno cenu za dlouhodobou a zcela otevřenou diskusi s občany na obecním webu DOTAZY A PŘIPOMÍNKY DISKUZE OBČANŮ

Rezervační systém oceněn v krajském kole soutěže Zlatý erb 2014 – 3.místo v kategorii Nejlepší elektronická služba

Řazení a vyhledávání dle: OBORU ČINNOSTI NÁZVU FIRMY ABECEDY

NABÍDKY POPTÁVKY

Informace o plánovaných odstávkách vody, vzniklých haváriích Informace o plánovaných přerušeních dodávek elektrické energie Informace o uzavírkách místních komunikací Informace v krizových situacích

„Živý“ profil na Facebooku Videokanál na YouTube

INTRANET – sdílení dokumentů pro radní a zastupitele ODBĚR NOVINEK - prostřednictvím u či RSS kanálu JAZYKOVÁ MUTACE – anglická verze web. prezentace MOBILNÍ VERZE – obsah webu v jednodušším a lépe ovladatelném zobrazení pro mobilní zažízení MAPA STRÁNEK, MOŽNOST VYPNOUT GRAFIKU, FULLTEXTOVÉ VYHLEDÁVÁNÍ, ANKETY, KALENDÁŘ AKCÍ

HLÁŠENÍ PORUCH – aplikace, která bude fungovat v kombinaci s mapou obce ROZKLIKÁVACÍ ROZPOČET - aplikace, která bude přehledně, pomocí tabulek a grafů, zobrazovat výdaje i příjmy obce

1. místo v soutěži Zlatý erb 2014 o nejlepší webové stránky obce ve Středočeském kraji Cena poroty v soutěži Parádní web 2014 v kategorii Vesnice, Městys