EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Pilotních projekt SIPVZ, okruh D – Implementace výukového softwaru na speciálních školách Soubor výukových prezentací pro zvláštní školu Speciální školy,
GYMNÁZIUM VIEW Radek Šíp Robert Rössler Veronika Bartková
Speciální školy, České Budějovice, Štítného 3
Prezentační prostředky Pavel Dvořák Úspěch prezentace nespočívá jen  v dobře připraveném obsahu,  ve skvělých řečnických obratech řečníka, ale do značné.
koncepce rozvoje IT učeben ve škole
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI SANATORIU EDEL ZLATÉ HORY
Didaktická média v dějepisném vyučování
Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace
Vysoké mýto.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
PREZENTACE PROJEKTU T.I.M.E. Řídící výbor - Odry
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Specielní učebna a kabinet fyziky na ZŠ
Knihovna střední průmyslové školy chemické Stav knihovny Masarykovy střední školy chemické v Praze 1 Umístění Umístění: větší kabinet (českého jazyka)
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Projekt Zkvalitnění vzdělávání pedagogických pracovníků v oblasti udržitelného rozvoje na školách Jihočeského kraje RČ: CZ.1.07/1.3.06/
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
E-learning na Gymnáziu Cheb
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
ROLE POČÍTAČE VE VZDĚLÁVÁNÍ
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Programátor CNC strojů
GYMNÁZIUM J. A. KOMENSKÉHO A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY UHERSKÝ BROD.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová. Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Vyučovací formy-výuka v bloku
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření ZŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření MŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
Co s sebou přinesl a odnesl Školní vzdělávací program Gymnázium Rokycany Ing. Drahomíra Rancová - koordinátor.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
POLOVODIČE Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_19_32.
KRONIKA ZŠ ŠKOLNÍ V OBRAZECH začátek výstavby školy ZŠ Školní Vrchlabí, Liščí kopec.
Prezentace projektu EU peníze školám ZŠ Liberec, Dobiášova, příspěvková organizace Mgr. Ivo Svatoš.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
AV TECHNIKA - ŠKOLENÍ UŽIVATELŮ Michal Bureš Mgr. Marcela Janíčková.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Staré Město zsstmesto.cz
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny tabulí – 2. stupeň Postupná výměna nábytku ve školní družině

SMART-Board-680-ultrakratka-projekce-MS 1 stávající 7 nových – I. i II. st. Dotyková prsty Interaktivní učebnice

Pro vyučující 35 kusů Počítačová pracovna – 30 nových PC – projekční plátna

1x I. st., 1x 2. st. Projekce rovnou na interaktivní tabuli Možnost propojení s mikroskopem

Řídící a výukový software do počítačové učebny Smart Notebook – výroba a použití digitálních učebních materiálů Rozšíření Smart Notebook pro výuku matematiky Interaktivní učebnice

Každá učebna Každý kabinet Vlastní servery

Z učebny dílen Rekonstrukce podlahy Nový nábytek Interaktivní tabule Výuka dějepisu, zeměpisu, výchovy k občanství

Nové učebnice ,- z Unie ,- z prostředků školy Další pomůcky – ,- z prostředků školy – pro různé předměty: nástěnné obrazy, slovníky, výuková CD, mapy, sportovní pomůcky

Od minulé schůze: – cca 20 různých soutěží (vědomostní olympiády, dovednostní soutěže, sportovní soutěže, umělecké soutěže) – přes 100 podpořených žáků Republiková úroveň – družstvo šachistů – 11. místo – Evropa ve škole – postup 6 žáků

BUDOUCNOST Udržování techniky Postupná výměna tabulí na 1. stupni Postupné dovybavení zbývajících družin Postupná rekonstrukce knihovny (regály) Postupná výměna lavic na 1. stupni Pokračování ve výměně učebnic

AKCE ČEKAJÍCÍ NA SPONZORA Osvětlení hřiště s umělým povrchem (cca ,- Kč) Dresy pro naše žáky (cca ,- Kč) Další rozšiřování technologií

ŘEDITELSKÉ VOLNO 14 přihlášených žáků 1 omluvenka 4 přítomní žáci ztráta na energiích cca ,- (lavice pro 1 třídu, 1,5 tabule, 3 počítače apod.)