PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
SLUŽBA MENTOR Sdružení pro probaci a mediaci v justici, o.s.
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ ASITENTŮ V PŘEDŠKOLNÍCH ZAŘÍZENÍCH V PRAZE
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Ing. Dominika Prchlíková
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE (CZ.1.04/2.1.00/ ) Informační seminář pro poskytovatele sociálních.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Služby, projekty a práce s nezaměstnanými Aktivní politika zaměstnanosti v ČR.
OP LZZ Operační Program Lidské Zdroje a Zaměstnanost PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST Evropský sociální fond Úřad práce v Liberci Oddělení.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Informace ÚP ČR, Krajské pobočky v Ostravě. Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji k
Politika zaměstnanosti Krajská pobočka v Olomouci.
Aktivní politika zaměstnanosti zabezpečovaná Úřadem práce ČR Krajská pobočka v Brně Mgr. Ivana Ondráková
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Pomůžeme Vám kvalifikovat potřebné profese Vypracovala Mgr. Věra Moderová Krajský koordinátor poradenství a rekvalifikačních kurzů VDTP.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
1 Aktivní politika zaměstnanosti a agenturní zaměstnávání.
Novela zákona o pomoci v hmotné nouzi – veřejná služba Alena Zieglerová Praha, Úřad vlády, Setkání ASZ s NNO působících v oblasti sociálního.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Prostupné zaměstnávání Praha , Gabriela Melková.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Pečovatelská služba.
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
E-learningový kurz e-learningu
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Ing. Stanislava Správková
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020

OBECNÉ INFORMACE Prezentované projekty jsou ve schvalovacím procesu a nepředpokládáme zásadní změny. Projekty budou realizovány v rámci Operačního programu zaměstnanost (OPZ) a financovány z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. Bližší informace budou zveřejněny na webových stránkách úřadu práce (www. 2

1. ZÁRUKY PRO MLADÉ V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Cílová skupinaUchazeči o zaměstnání do 30 let (tj. do 29 let včetně) bez rozdílů vzdělání Předpokládaný začátek projektu a počet účastníků , v průběhu realizace do projektu bude zařazeno cca 230 uchazečů o zaměstnání Předpokládaný začátek zaměstnávání klientů projektu cca duben 2016 Délka projektu36 měsíců Forma zaměstnáváníOdborné praxe - předpokládaný počet účastníků : forma: SÚPM - délka SÚPM: minimálně 6 měsíců, maximálně 12 měsíců - výše příspěvku (superhrubá mzda): maximálně Kč/měsíc (maximální výše dle dosaženého vzdělání) Krátkodobá pracovní příležitost „Práce na zkoušku“ - přepokládaný počet účastníků: 20 - forma: SÚPM - pracovní úvazek: maximálně 0,5 stanovené týdenní pracovní doby - délka SÚPM: maximálně 3 měsíce - výše příspěvku (superhrubá mzda): maximálně Kč/ měsíc (maximální výše dle dosaženého vzdělání) Další informace:V rámci projektu budou probíhat poradenské aktivity a motivační kurz, jehož délka bude cca jeden týden a klienti projektu budou mít možnost absolvovat i vhodnou rekvalifikaci.

2. AKTIVNÍ V PADESÁTI V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Cílová skupinaUchazeči o zaměstnání od 50 let věku minimálně s výučním listem Předpokládaný začátek projektu a počet účastníků , projekt je určen pro cca 200 klientů úřadu práce Délka projektu36 měsíců Předpokládaný začátek zaměstnávání klientů projektu cca listopad 2016 Forma zaměstnáváníPodpořená pracovní místa - předpokládaný počet účastníků: 80 - forma SÚPM - délka: minimálně 6 měsíců, maximálně 12 měsíců - výše příspěvku (superhrubá mzda): maximálně Kč/měsíc (maximální výše dle dosaženého vzdělání) Další informace:V rámci projektu bude probíhat motivačně-poradenský program, jehož délka bude 4 týdny (celková hodinová dotace cca 120 hodin). Dále budou moci klienti projektu absolvovat některou z následujících rekvalifikací:  Strážný (min. 40 hodin)  Základ obsluhy osobního počítače (min. 40 hodin)  Obsluha osobního počítače (min. 80 hodin)  Pracovník v sociálních službách (min. 160 hodin)  Základy podnikání (min. 120 hodin)  Obsluha elektrovozíku a motovozíku – vysokozdvižný, volantový do 5ti tun (min. 60 hodin s ŘP, min. 80 hodin bez ŘP)

3. KUDY KAM II V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Cílová skupinaFyzické osoby, které potřebují zvláštní pomoc; těmito osobami se rozumí zejména osoby, které se přechodně ocitly v mimořádně obtížných poměrech nebo které v nich žijí, po ukončení výkonu trestu odnětí svobody nebo po propuštění z výkonu ochranného opatření a osoby ze sociokulturně znevýhodněného prostředí. Předpokládaný začátek projektu a počet účastníků , v průběhu realizace bude do projektu zařazeno cca 150 uchazečů o zaměstnání Délka projektu48 měsíců Předpokládaný začátek zaměstnávání klientů projektu cca září 2016 Forma zaměstnáváníPodpořená pracovní místa - forma: VPP a SÚPM - předpokládaný počet účastníků: cca VPP délka: minimálně 6 měsíců, maximálně 24 měsíců - výše příspěvku (superhrubá mzda): maximálně Kč/měsíc - SÚPM délka: minimálně 6 měsíců, maximálně 12 měsíců - výše příspěvku (superhrubá mzda): maximálně Kč/měsíc, u uchazečů v evidenci nad 24 měsíců nebo OZP maximálně Kč/měsíc Další informace:V rámci projektu bude probíhat motivačně-poradenský program, jehož délka bude 5 týdnů (celková hodinová dotace cca 120 hodin).