KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
ECVET v Programu celoživotního učení
Kancelářské balíky Historie a současnost.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje Co bude portál umět.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING PRO ZAČÁTEČNÍKY. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
VLED Vzdělávání v lesnických disciplínách. Podstata projektu Vytvoření unikátního vzdělávacího kurzu s 10 studijními programy se zaměřením na lesnické.
ÚVODNÍ WORKSHOP Ostrava.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Program 1.Úvodní informace 2.Veřejné zakázky 3.Pracovní výkazy a ostatní podklady 4.Webová aplikace a rezervování školení 5.Představení aktivit KA-1 a.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU „JAK CO FUNGUJE?“
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Předplatné pro více zařízení Katka Office 365 pro domácnosti* Office 365 pro vysokoškoláky* Office 365 Small Business Premium Trvalá práva pro 1 PC nebo.
Mgr. Lucie Holacká, Národní institut pro další vzdělávání
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor-hromadná korespondence Typ: DUM.
EXCEL 2010 Popis prostředí – 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Systém a zabezpečení Windows update
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
2OP381 Manažerská informatika 1
Systém pro podporu komunitního plánování
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_179_IT 8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
2OP484 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
ÚVODNÍ WORKSHOP Brno.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_126_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Office 365 Úvodní seznámení
Úvodní webinář pro ICT metodiky Mentoři: Ing. František Hůlka, Mgr. Miroslav Šucha.
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Informatika – Textový procesor Word 2010 Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření leden 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Klíčové aktivity projektu Mgr
CZ.1.07/1.2.00/ Příjemce dotace: Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) OPU je nevládní neziskovou organizací, která se od svého založení v roce.
Metodická pomoc realizátorům MAP zejména v oblasti podpory kvalitního a společného vzdělávání dětí a žáků.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
ZA JEDEN PROVAZ Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Plán vzdělávacích aktivit
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Karta Domů, karta Rozložení stránky
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
V. Setkání se starosty obcí
konference Jak se žije malotřídkám Praha
Transkript prezentace:

KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02

Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu při využití a integraci ICT do výuky po celou dobu realizace projektu. Mentor bude zdrojem nápadů a inspirace, jak podpořit výchovu a vzdělávání informačními a komunikačními technologiemi v jednotlivých předmětech.

Mentoring Mentoři budou mít za povinnost zaznamenávat jim kladené otázky a z nich postupně vytvářet rozvíjející se soubor nejčastějších odpovědí (FAQ) návodných pro řešení problematiky implementace a využití ICT ve vzdělávání, především v oblastech didaktiky v oborech, které jsou na školách vyučovány.

Mentoring Mentor pro KA 01 – vedoucí pracovníci škol Mentor pro KA 03 – ICT metodici škol Mentor pro KA 04 – pedagogové Mentor pro KA 05 – tvorba znalostní databáze

Mentoring Mentor pro KA 01 – vedoucí pracovníci škol 10 x předem dohodnuté online konzultační hodiny pro vedoucí pracovníky každé z partnerských škol (1x měsíčně) 1 předem dohodnutá osobní konzultace 1:1

Mentoring Mentor pro KA 03 – ICT metodici škol 30 x předem dohodnutých online konzultačních hodin pro ICT metodiky partnerských škol 1 předem dohodnutá osobní konzultace 1:1

Mentoring Vypsané termíny budou v kalendáři Kontaktní formulář na dotek.dumy.cz Stanovení témat konzultace Konzultace budou probíhat prostřednictvím MS Lync

Mentoring Mentor pro KA 04 – pedagogové 10 x předem dohodnuté online konzultační hodiny pro pedagogy každé z partnerských škol (1x měsíčně)

Mentoring Mentor pro KA 05 – tvorba znalostní databáze Tvorba FAQ (Časté otázky a odpovědi) Umístění na DUMy.cz a RVP.cz

Komunikace Projektový portál dotek.dumy.cz Office 365: itveskole.sharepoint.com MS Lync Poradna na portálu dumy.cz Portál DUMy.cz

dotek.dumy.cz Projektový portál = veškeré důležité informace o projektu Materiály ke stažení Kalendář akcí a registrace Výkazy práce Kontakty a kontaktní formulář

dotek.dumy.cz Úvodní stránka Panel s novinkami – volba čtěte více Chronologicky seřazené příspěvky Lišta menu Možnost vyhledat Nejbližší aktivity projektu

dotek.dumy.cz O projektu Klíčové aktivity Realizační tým Partnerské školy

dotek.dumy.cz Soubory a dokumenty Materiály ke stažení Metodiky Výstupy Projektu Návody Prezentace ze vzdělávacích akcí Fotodokumentace

dotek.dumy.cz Kalendář Nejdůležitější stránka Harmonogram aktivit Termíny pevně stanoveny Registrace na online vzdělávání

dotek.dumy.cz Kontakty Kontaktní údaje příjemce – společnosti BOXED, s.r.o. Kontaktní formulář

itveskole.sharepoint.com Přihlášení prostřednictvím účtu Office365

itveskole.sharepoint.com Dokumenty Zdroj informací pro ředitele a koordinátory Metodiky projektu Výkazy práce Vzory dokumentů

itveskole.sharepoint.com Kalendář Identický s dotek.dumy.cz Nejdůležitější stránka Harmonogram aktivit Termíny pevně stanoveny Registrace na online vzdělávání

itveskole.sharepoint.com Poznámkový blok OneNote OnLine (cloud) Sdílené sešity a stránky

itveskole.sharepoint.com Office 365 OnLine aplikace MS Office – Word, Excel, PowerPoint Outlook, kalendář OneDrive – uložiště dokumentů

MS Lync Komunikační multiplatforma Chat, hlas, video Možnost záznamu

MS Lync Instalace aplikace Office 365=> Nastavení služeb Office 365 Software => Nainstalovat

Poradna na portálu dumy.cz Možnost zadávat dotazy Tematické okruhy Členěno podle projektů

Poradna na portálu dumy.cz Sdílená poradna napříč projekty v rámci výzvy 51 Informace o projektu Klíčové aktivity Poradna

Portál DUMy.cz Více než ověřených DUMů Více než 450 ověřených aplikací pro výuku Ukládání výstupů projektů

Děkuji za pozornost Dotazy? Ing. Jiří Pešan