 Výuka ve slovinštině  Převažují osobní konzultace s profesory v anglickém jazyce.  Požadavky jsou v AJ:  seminární práce  prezentace  práce ve.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ernst Moritz Arndt Universität
Advertisements

Skupinové kurzy snižování nadváhy
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
RESTAURACE IVETTE,s.r.o. Iveta Ratislavová. Restaurace Ivette – Rest Iv Vám nabízí ve spolupráci s hotelem Elegant širokou škálu vybraných jídel, nápojů.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
INTENSIVE PROGRAM 2010 THE HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Estonsko (leden-červen 2014)
Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov.
International Students Club. ISC VUT Struktura ISC a spolupráce s univerzitou Činnost International Students Club Realizované akce Studentské prezentace.
Regensburg /Ratisbonna Stáž ERASMUS 2010/2011
Tereza Hložková Rostislav Stříbrný
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Euroškola Strakonice SOŠ s.r.o. 1 Zahraniční stáže pravidelné 8-týdenní odborné stáže v *****hotelu Maximilian v bavorském Bad Griesbach.
HONG KONG BAPTIST UNIVERSITY EMA ŠŤASTNÁ
Medical students beyond frontiers
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Greifswald Meklenbursko – Přední Pomořansko Ročník
Greifswald Ernst – Moritz – Arndt - Universität Kateřina Přikrylová.
MONTANA – “The Big Sky Country” Před odjezdem Zkouška z angličtiny: TOEFL Finanční krytí - potvrzení Výběr předmětů Očkování (rubeola = ČJ: zarděnky,
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Estonsko Tallinna Tervishoiu Kõrgkool Tallinn
Erasmus+ Belgie, Hasselt
ERASMUS 2014 Estonsko - Tallinn Health Care College
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Finsko Erasmus – Finsko – Tampere 2010/2011 Lucie Zapletalová.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
TRNAVA, SK. Dobrý den jmenujeme se Pavlína Paďourová a Kritýna Jurčíková, jsme studentky druhého ročníku na oboru všeobecná sestra fakulty humanitních.
Erasmus Kielce, Polsko Letní semestr 2011/2012 Svatava Klubusová Marie Pluháčková.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
 Liber měsíčně nájem včetně všech energií a likvidace komunálního odpadu  Pozor ve smlouvě ne všude je zahrnuta energie  Liber měsíčně.
Viana do Castelo.  Docela malé ale příjemné městečko;  Téměř na S Portugalska;  Letět z ČR do Porta => dobrá dostupnost, ( cesta cca 1,5h vlakem +
University of Central Lancashire Preston - England.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Erasmus University of Liege Doporučuji se zúčastnit jazykové kurzu před výukou, který je bezplatný pro Erasmus studenty. Více informací na.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Finsko Vaasa Erasmus 2011 Karolína Tichá FHS. Vaasa Vaasa je přístavní město, odkud se snadno dostanete trajektem do Švédska ( Umeå) Ve Vaase se domluvíte.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
ERASMUS CHANIA. KONTAKT FB: FB: Jana Husníková mail : mail skype : skype : Jana Husníková (Slaný) ICQ : ICQ :
ŠPANĚLSKO MOBILITY DAYS , Brno Připravila: Markéta Kadlecová.
Instituto Politécnico de Bragança, Portugalsko
Nizozemsko Rotterdam.
Ústav vs. Komunitní služba
Birmingham 16. dubna – 14. května CZ01-KA
University of Ljubljana
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Erasmus Slovensko - Nitra.
ERASMUS -> LJUBLJANA (SLOVENIJA)
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
Erasmus.
Erasmus Maribor Jan Dančák.
UNIVERSIDAD REY JUAN CARLOS
Dubrovník – PAVLA HORNÍKOVÁ.
Erasmus v Tartu.
TEI of Thessaly Larissa, Greece
Univerzita Rey Juan Carlos, Madrid
Ústav vs. Komunitní služba
MARIBOR Radka Maťátková, IM3.
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Slovní úlohy o pohybu.
Slovní úlohy o pohybu.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
G6A3.čtvrtletí 2018/2019.
Transkript prezentace:

 Výuka ve slovinštině  Převažují osobní konzultace s profesory v anglickém jazyce.  Požadavky jsou v AJ:  seminární práce  prezentace  práce ve skupině - výzkum  ústní zkouška

Kardeljevo Ploščad Rožna Dolina

Vilharjeva 13, náš domov

Rožna dolina :  Komplex kolejí 20 min od centra, 1 hod od univerzity pěšky.  Ceny se pohybují od 80 – 120 Euro/měsíc  Vlastní nebo společné sociální zařízení a kuchyně,dle ceny.  Kardeljevo ploščad:  Komplex kolejí 40 min od centra, přímo vedle univerzity.

 Ceny se pohybují kolem 80 – 100 Eur/měsíc.  Kuchyň a sociální zařízení vlastní v buňce nebo společné na patře. Vilharjeva:  Koleje asi 15 min od centra a 30 min od univerzity.  Cena kolejí 65 Euro/měsíc.  Sociální zařízení společné na patře, kuchyň, ani jiné spotřebiče (lednice, mikrovlnka) na těchto kolejích není. Na všech kolejích se nachází prádelna, fitness…

 Funguje tady systém studentských bonů.  Je potřeba vlastnit slovinskou sim kartu(která stojí u Simobilu 1Euro) a systém bonů potom funguje prostřednictvím mobilního telefonu.  Možnost stravovat se v restauracích po celém městě. V cenovém rozmezí 2-4,5 Eura za jídlo, ve kterém je zahrnuta polévka, hlavní chod, salát a dezert.  Přehled restaurací a cen po celém Slovinsku naleznete na stránkách:

International dinner Setkání Čechů Asian evening

 Akce pořádá organizace ŠOU.  Jde o různé výlety (po Ljubljani a okolí, ale také do okolních států a měst, např. do Sarajeva, Bělehradu…)  Dále organizují různé výstavy, koncerty, párty, setkání studentů, jazykové kurzy, international dinner,…  O týdenním programu se dozvídáte prostřednictvím mailů, které obdržíte vždy v neděli.  Užitečné info na:

Bled Bohinj Julské Alpy

Piran Itálie - Trieste Koper

Peníze  My jsme se stipendiem vyšly zhruba z %.  Potraviny jsou tady asi 1,5 - 2x dražší.  MHD v Ljubljani – Urbana card – 16 Eur na měsíc, 1 jízda = 80 centů.  Na delší trasy mimo Ljubljanu je lepší využít vlak, protože je levnější než bus.