Prezentace společnosti. ● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Znojemská revitalizační společnost
Strategie dopravy MD ČR
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Prezentace firmy Srpen 2006
Studijní program Stavební inženýrství
STAVEBNÍ SDRUŽENÍ NOPRE. Zaměřujeme se především na: stavby rodinných domů hrubé stavby zateplování budov omítky, fasády.... půdní vestavby a rekonstrukce.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
STAVEBNĚ – TECHNICKÝ AUDIT
C c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
REKONSTRUKCE PLAVECKÉHO BAZÉNU VE VARNSDORFU
stavebnictví POZEMNÍ STAVBY TEPELNÉ A ZVUKOVÉ IZOLACE STA 36
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Tradiční a novodobé střešní krytiny sklonitých střech
Řízení realizace Pro IT, a.s. Ing. Jarmila Šarmanová … průzračnost, která je vidět.
VY_32_INOVACE_35_05 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Natálka, Anička a Štěpánka
Půda nebo podkroví Dříve nebyl častý požadavek na využití prostor pod střechou Proto zůstala půda bez provozu, nebylo nutno řešit omezení konstrukce krovu.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Spolupráce, která přináší plody
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Kovoplastické pláště Fasádní systém
VY_32_INOVACE_35_20 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Nejdůležitější část střechy?
Definice pultového vikýře
VY_32_INOVACE_35_14 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Stavebnictví Pozemní stavby Izolace proti vodě (STA35)
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
1 DETAILY - sokl nezateplený / uskočený ČVUT PRAHA Katedra technologie staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
REALIZAČNÍ A VÝROBNÍ FIRMA ŘÍZENÉHO VĚTRÁNÍ S REKUPERACÍ Ing. Petr Krejčí Barbora Hrdinová.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceMateriály.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch plochých střech.
Rekonstrukce komunikací a prostranství v okolí FÚ a MÚ ( č.p ) Louny 2010.
Výměna původních balkónů za nové předsazené železobetonové lodžie - REVITAL SYSTEM. Před Po Český Brod Rožnov pod RadhoštěmFrýdek - Místek.
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Stavební konstrukce Téma: Střešní konstrukce
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Jak předcházet chybám na stavbách z pohledu projektanta.
Informace o projektech v IDS JMK
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Keramická krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
Člen skupiny HAVEX 1.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
Terasy Poděbradská Poděbradská 540 – 547, Praha 9.
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti

● Bek s.r.o. - od roku 1996 ZASTŘEŠUJEME VAŠE STAVEBNÍ PLÁNY, letos 15 let úspěšného působení na trhu. ● Bek s.r.o. je obchodní a realizační firma. Zaměřená na kompletní dodávku střešních materiálů pro šikmé i ploché střechy a dalších materiálů pro stavbu a rekonstrukci: zateplení fasád, izolace – tepelné a hydroizolační, hrubá stavba. ● Bek s.r.o. je zakládajícím členem Region Pošembeří, o.p.s.

Co nabízíme Materiály pro šikmé a ploché střechy: ● Skládané krytiny : ● - pálené ● - betonové ● Ploché střechy: ● - asfaltové pásy ● - PVC fólie ● Plechové krytiny a okapové systémy ● Šindele a prosvětlovací systémy ● Střešní okna

Co nabízíme Materiály pro výstavbu a rekonstrukci podkroví ● Zateplení a fasádní systémy ● Sádrokartony, OSB desky, palubky... ● Krovy na míru

Co děláme pro rychlost a spolehlivost dodávek Reagujeme rychle, standardně do 2 dnů, v sezóně může nastat prodlení. Pro plynulé zajištění máme pro Vás tyto vozy : ● 1x dodávka 1,5t ● 3x auto s HR od 5t do 14t ● 2x auto externích dopravců s HR a vlekem ● U větších akcí dodávky z výrobních závodů ● V našich areálech pracujeme s VZV značky Linde

Co nabízíme členům Pošembeří Všem členům, obcím společnosti Pošembeří nabízíme individuální kalkulace včetně zabezpečení realizace plánovaných akcí. Reference ● Spolupráce s OÚ Tismice – zastřešení Kulturního sálu ● Slavoj Český Brod – subdodávka střechy na Kutilku

Kontakty ● Vedení společnosti – majitel, jednatel : Ing. Stanislav Kosík ● mail ● mobil : ● Obchodní ředitel – p.Martin A. Weber ● mail : ● mobil : ● Rozpočty - p. Tomáš Horáček ● mail: ● mobil : ● Prodejna Chrášťany ● mail: ● tel: ● Prodejna Čáslav ● mail: ● tel: ● Prodejna Praha – Horní Počernice ● mail: ● tel: