Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Lisovna plastů, spol. s r.o.
Efektivní obchodní portál
Koncept bodu rozpojení a TOC
Implementace SAP Business One
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Informační systémy a technologie
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Informační systémy podnikové systémy CRM
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Referenční modely ERP Procesní dekompozice ERP: MTS, MTO, ATO, ETO
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační systémy Tomáš Maděra.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
 Projekt CZ.1.07/1.1.38/  Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku  uměleckých řemesel a oborů gastro  TENTO PROJEKT JE.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Zakázkový systém Romana Pavelková Skalský Dvůr
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Digitální mapa Prahy.
Personální aplikace pro AddOns Microsoft Office SharePoint 2007 Radek Sedlář 9. listopadu 2006.
Dodatek k prezentaci Logistické systémy vývoj, charakteristika a použití Lenka Stiessová Pavla Muhlbachová Jana Jurková Sanjin Hasić Jiří Ullmann.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
SAP – tradiční dodavatel řešení pro malé a střední podniky
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Odbytové činnosti Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Odbyt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Organizace a organizování podniku
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách PRODEJ - SKLADY - VÝROBA V ORSOFT OPEN 2015 Šárka Vaňková.
Informatika a komunikace v logistice Kapitola 8: Úkoly logistického informačního systému, Struktura informačního systému podniku, Pohyb informací v síti.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
Základní možná schémata pro řízení výroby (množina aproximací grafického znázornění principu) J.Skorkovský, KPH.
Model strategie marketingového mixu
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Ing. Veronika Dostálková MBA MAJETEK PODNIKU – OBĚŽNÝ MAJETEK Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Webová aplikace pro koordinaci výrobních procesů Kryštof Német , Brno Autor: Kryštof Német Vedoucí práce: RNDr. Zuzana Priščáková, PhD.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Analýza materiálového toku ve společnosti Jihostroj, a.s.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
účetnictví, daně a controlling
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Zásobování a účtování zásob ve vybraném podniku
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Prodej - sklady - Výroba v orsoft open 2015
Velkoobchod Autor: Ing. Sikorová Renata VY_32_INOVACE_Sikorová_
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
Informační systémy podnikové systémy CRM
Transkript prezentace:

Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel

Agenda Představení společnosti ABIA group Představení společnosti Petr Hobža -Strážnické brambůrky Co vedlo společnost k zavedení nového IS Klíčové logistické procesy Evidence dle šarží Schéma logistiky Reporting

ABIA group  přední dodavatel podnikového softwaru SAP Business One v České republice a na Slovensku  centrála v Olomouci, sídlo a pobočka v Brně  vývoj řady modulů rozšiřujících SAP Business One v mnoha, především pak v legislativních oblastech  poskytuje kompletní prodejní a poprodejní servis spojený se správou nabízených produktů a služeb  držitel certifikátu SAP Active Quality Management Accreditation 2012 Představení společnosti ABIA group s.r.o.

Petr Hobža – Strážnické brambůrky Představení společnosti Petr Hobža  rodinná firma Petr Hobža  největší výrobce klasických brambůrek v ČR  25-ti letá tradice  Sídlo firmy s výrobou ve Strážnici  Odběratelé: Albert Supermarket, Albert Hypermarket, Billa ČR, Globus ČR, Kaufland ČR, Lidl ČR, Makro Cash&Carry, Penny Market ČR, TESCO ČR, BILLA SK a METRO Cash&Carry SK, JIP, Čepos, vybrané Jednoty, DLC, výdejní automaty Delikomat

Co vedlo společnost k zavedení nového IS potřeba sledování zásob podle šarží reálná evidence účetních zásob reporting dle potřeb vedení společnosti potřeba evidence nákupu materiálu do výroby a z výroby

Klíčové logistické procesy Nákup Batch number (šarže) Výroba Automatická linka EDI

Evidence dle šarží pro vybrané materiály a všechny výrobky samostatně při nákupu a spotřebě samostatně při výrobě a prodeji

Schéma logistiky Požadavek do výroby Zakázka odběratele dodací list Materiál (sklad) Příjem hot. výrobku Expediční list , telefon, EDI Zakázník (ceny, balení) Objednávka Přehled původu Příprava odebr., balení (expedice) Faktura (mail, EDI) Rozvozový plán Objednávka dopravy Vychystávací list (skl.)

Reporting - okamžitý přístup k informacím v reálném čase Umožňuje přístup k datům odkudkoliv a kdykoliv Připojte se k systému prostřednictvím vašeho přenosného počítače či mobilního telefonu. Poskytuje 360° pohled Kompletní přehled o Vašich zákaznících, dodavatelích, skladových zásobách, financích a dalších. Představuje jediný zdroj informací pro Vaše podnikání Veškeré důležité informace jsou uloženy na jediném místě a okamžitě přístupné všem zaměstnancům Vaší společnosti.

Závěr Děkuji za pozornost.