Mezinárodní projekt HK ČR Realizovaný Regionální hospodářskou komorou Brno Zpracovala RHK Brno V Brně dne 6.5.2010 Pro poradu HK ČR 11.5.2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Advertisements

1 HK ČR, HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY EXPORTNÍ KONFERENCE PRAHA 15. LISTOPADU 2012.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
LÉTO NA SEVERU Městské informační centrum Liberec Barbora Celerýnová Hotel Jalta
VOLYNĚ a FAIR TRADE SŠ a JŠ – 1. Fairtradová škola Volyně - 3. Fairtradové město.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání Krajská hospodářská komora - podpora podnikání a exportu seminář VIETNAM příležitosti.
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Nedostatek řidičů mezinárodní kamionové dopravy Dopravní fórum, Tomáš Zámostný Bohemia Wheels s.r.o.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Kongresová turistika v ČR, podpora jejího rozvoje.
Představení společnosti ERGO pojišťovna, a.s.. 2 ERGO Austria International AG ERGO Austria Česko Slo vensko Maďarsko Chorvatsko Slo vinsko Rum unsko.
Celostátní síť pro venkov. Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství ČR. Cílem je vytváření partnerství. Síť je „komunikačním mostem“ mezi Evropskou komisí.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_02-19 ZEMĚPIS NA II. STUPNI ZV-LMP (Z) Téma:
Několik poznámek k zahraničnímu obchodu a k průmyslu ČESKÉ ZÁVISLOSTI.
Ivo Krsička Jedinečné spojení znalostí obchodu a distribuce energií.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Setkání starostů zlínského kraje
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání
S Europassem ukážete, co umíte
Realita zahraničního náboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Světová a národní gastronomie
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí
EVROPA JAKO JEDEN ZE SVĚTADÍLŮ
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Přínos studijních návštěv pro experty ve vzdělávání
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
Evropská územní spolupráce
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Veronika Poláčková Název materiálu:
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů z pohledu HK ČR
Central European Exchange Programme for University Studies
Managing Green Infrastructure
Hlavní města Evropy VY_32_INOVACE_Ze
SEMINÁŘ ZDRAVOTNICKÉ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY LIBERECKÉHO KRAJE
Zdroje financování majetku - PASIVA
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Technologické inovační centrum
EVROPSKÁ UNIE Hlavní orgány (11)
EVROPSKÁ UNIE Hlavní orgány (11)
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
Národní srovnávací zkoušky v přijímacím řízení na MENDELU LDF
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Michaela Hofštetrová Knotková
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B
Výstava BETON a 22. listopadu 2018
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
INSTITUCE EVROPSKÉ UNIE
Aktuální stav příprav firem na GDPR ze strany HK ČR
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
jak vám pomáháme ve východní evropě a v asii
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Ochrana osobních údajů ve firmách v době účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - Podpůrné aktivity MPO pro podnikatele Ing. Pavel.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_29_SOUSEDNÍ STÁTY ČR
5.1 Místo, kde žijeme – ČESKÁ REPUBLIKA
Nábor z ČR do celého světa
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
Transkript prezentace:

Mezinárodní projekt HK ČR Realizovaný Regionální hospodářskou komorou Brno Zpracovala RHK Brno V Brně dne Pro poradu HK ČR

Komorová platforma pro navazování kontaktů a uzavírání kontraktů. V letech : 1811 účastnických firem  202 registrovaných firem  1438 obchodních jednání  16 účastnických zemí: CZ, SK, BG, PL, HU, AT, DE, B, LT, UK, IT, SE, HR, UA, RU, TR Vyhodnocení 2008:

Hannover Messe 2010 duben 2010 ▪ přes 300 účastníků ▪ více než 1500 jednání

Obsah projektu: Propagace na mezinárodním portálu Možnost výběru partnerů Rozvrh schůzek (kdy, kdo, kde, s kým) Informační a poradenský servis při jednání After care, follow up Podnikatelské setkání – social event

Partneři: Rakousko Internationalisationcentre Styria Ltd. Chorvatsko CCE-ZAGREB CHAMBER OF ECONOMY Croatian Chamber of Economy - Zadar County Chamber Itálie Unioncamere del Veneto-Eurosportello Polsko Poland Germany Consult Winiarski Německo Handwerk International Baden-Württemberg Poland Germany Consult Winiarski Nizozemí Kamer van Koophandel Limburg Slovensko German Chamber of Commerce and Industry Spojené království Central & Eastern European Business Network Švédsko Enterprise Europe Network Almi Central Sweden Ukrajina Poland Germany Consult Winiarski Česká republika Centrum regionálního rozvoje ČR

Odměna pro KHK/OHK: 500,- Kč za každou firmu, která se přihlásí a zúčastní Přihlášení do – vzdělávání pro účastníky zdarma Přihlášení do – stačí český profil (bude přeložen pracovníky RHK) Cena pro účastníka: 1950 Kč (vč. DPH) Na základě firemního profilu připravíme Vašim členům obchodní schůzky.

Obchodní salón během MSV Motto: „Doprovodíme Vás k novým zákazníkům, partnerům a odběratelům pro Vaši firmu.“ Kontaktní osoba na RHK Brno: Oto Hrdlička tel.: ,