Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vztah distribuční společnosti a Zákazníka po otevření trhu se zemním plynem Ing.Milan Kajtman člen představenstva Jihočeské plynárenské a.s. 1.
Advertisements

Jihomoravská plynárenská, a.s.
Soulad připravované legislativy ČR s legislativou EU, další očekávaný vývoj Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. prosinec 2004
XXIV. SEMINÁŘ ENERGETIKŮ
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Systémy řízení v reálném čase – nezbytná podpora obchodování
Pravidla trhu s plynem v ČR - účastníci trhu s plynem Říčany, červen 2003 Pavel Dočekal, Transgas, a.s.
Vznik JČP obchodní, s.r.o. Řešitel: Václav Pech Školitel: Prof. Ing. Jan Váchal, Csc. Bachelor of Bussines Studies 2004/2005 Institute of Technology, Sligo.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Obchod se zemním plynem Výzvy a rizika Vratislav Ludvík.
Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR Špindlerův Mlýn 24. října.
Snídaně s novináři Grand Hotel Bohemia - sál Boccaccio 11. listopad 2008.
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Rozvoj „Trhu OTE“ Kamil Rudolf Praha „Trh OTE“ = ??? „Trh OTE“ = veškeré registrované nákupy nebo prodeje elektřiny v systému OTE; min. jedna.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Hodnocení a současné podoby modelu trhu s plynem – vývoj a výsledek, dopad na velké zákazníky Jitka Kafková MVV Energie CZ s.r.o. Agora Flora, Chrudimská.
Ing. Pavel Šolc Náměstek ministra průmyslu a obchodu PREZENTACE WORLD ENERGY OUTLOOK Prezentace World Energy Outlook 2014 Čtvrtek ,
Státní energetická koncepce a postavení plynárenství v ČR Ing. Tomáš Hüner náměstek ministra © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu České Republiky Praha,
Zásobování plynem jako součást energetické bezpečnosti ČR 27. listopadu 2014, Žofínské Fórum.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Pravidla pro organizování trhu s plynem
České plynárenství na prahu roku Ing. Jan Zaplatílek 27. ledna 2010 XX. SEMINÁŘ ENERGETIKŮ.
Vývoj požadavků na obchodování s elektřinou Ing.Karel Šimeček Seminář SVSE 11/2003.
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Předávání dat a komunikace s OTE
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Liberalizace energetiky a její vliv na PRE
Přístup RWE Transgas k zabezpečení spolehlivých dodávek zemního plynu pro ČR a Evropu Praha, 21. března 2007 Petr Fajmon Jihomoravská plynárenská, a.s.
AEM 20. Listopadu 2003 Operátor trhu s elektřinou - činnosti, přeshraniční přenosy, burza.
Ing.K.Šimeček Stav otvírání trhu s energií v ČR z pohledu SVSE Září 2002.
Vliv novelizované legislativy na činnost OTE Miroslav Marvan IX. jarní konference energetických manažerů Poděbrady 15.března 2005.
Asociace energetických manažerů a Sdružení velkých spotřebitelů Ing. Aleš Valla Obchodní ředitel MORAVIA ENERGO, a.s. Nová pravidla vyhodnocování odchylek,
Obchodování s elektřinou v ČR a vývoj po vstupu do EU Miroslav Marvan Konference AEM Česká energetika po vstupu do EU 8. září 2004.
ENA s.r.o. – energetické analýzy ŘÁDY PROVOZOVATELŮ Význam a základní obsah Ing. Vladimír Ing. Zdeněk
Podmínky obchodování se zahraničím Pavel Šolc, ČEPS, a.s. Naše cesta vede k Vám.
Vnitrodenní přeshraniční přenosy a možnosti mezinárodního trhu s regulační energií Zuzana Šolcová ČEPS, a.s. AEM Naše cesta vede k Vám.
Novela energetického zákona – část plynárenství Ing. Jan Zaplatílek © 2008 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
8. září 2004AEM Praha1 Regulace v EU a vliv vstupu ČR na činnost ERÚ Blahoslav Němeček místopředseda a ředitel sekce licencí a regulace.
Řešení dodavatelských vztahů při dodávkách zemního plynu Jaroslav Horych 1.vicepresident; národní prodej VEMEX s.r.o. AEM,
1 Cenová úroveň u oprávněných zákazníků po 3/4 roku 2002 Asociace Energetických Manažerů Partyzánská 7, Sdružení velkých spotřebitelů energie (SVSE)
České plynárenství po vstupu do EU a před otevřením trhu Ing. Jan ZAPLATÍLEK © 2004 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
RWE na trhu s plynem v ČR a Evropě
RWE Transgas po unbundlingu – pohled na otevírání trhu s plynem Praha 7. září 2006 Milan Kajtman, člen představenstva, CCO RWE Transgas, a.s.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Pozice provozovatele LDS a obchodníka s energií při uplatnění na tuzemském a na evropském trhu Ing. Bohuslav Bernátek Praha
Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
PROČ SE NÁS NEDOTKLA KRIZE DODÁVEK PLYNU PŘES UKRAJINU
Vliv legislativních a koncepčních změn na pozici zemního plynu v PEZ ČR Ing. Josef Kastl generální sekretář, Česká plynárenská unie Praha - Žofín, 22.
ENA s.r.o. – energetické analýzy MODEL TRHU S PLYNEM Ing. Vladimír Ing. Zdeněk Praha.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Ing. Jan Mládek, CSc. ministr průmyslu a obchodu 1 Zásobování plynem jako součást energetické bezpečnosti ČR 1 Zásobování plynem jako součást energetické.
Seminář AEM, , Praha Prodej zemního plynu Ing. Jaroslav Horych, ředitel prodeje VEMEX s.r.o.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Centrální zásobování teplem Kulatý stůl Hospodářská komora ČR Ing. Pavel Bartoš viceprezident HK ČR , Praha.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
1 | Financování exportu do Běloruska Monika Vilhelmová ředitelka oddělení Trade & Export Finance září 2016.
Kompresní stanice Jirkov
10/2017_Aukce skladovací kapacity_produkt s pevnou cenou
10/2017_Aukce skladovací kapacity_produkt s parametrickou cenou
10/2017_Aukce skladovací kapacity_produkt s pevnou cenou
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
10/2017_Aukce skladovací kapacity_produkt s parametrickou cenou
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.

Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek Co nabízímeReferenceKontakty Obsah

Základní informace/ Kdo jsme CONTE spol. s r.o. byla založena v roce 1990, obchodu se zemním plynem a dodávkám koncovým zákazníkům se věnuje od roku 2008 Importuje zemní plyn do ČR, jako jeden z prvních alternatívních obchodníků, od počátku roku 2009 Vlastnická struktura : 90% podíl Dipl. Ing. Roman Baláž, jednatel; 10% podíl Ing. Jiří Jíše Stabilní dodavatel zemního plynu z kategorie alternativních dodavatelů působící na českém trhu již řadu let Působíme na velkoobchodním trhu jako subjekt zúčtování pro menší dodavatele plynu, kterým zajišťujeme komplexní služby (portfolio management, bezpečnostní standard dodávek atd.) a dodáváme plyn velkým koncovým zákazníkům

Informace o majitelích Dipl.Ing. Roman Baláž, MBA Zkušenosti s plynárenstvím v ČR získal v Jihočeské plynárenské a.s., před tím pracoval na manažerských pozicích v ABB Energie AG a ALSTOM Power Austria AG Zakládal a vybudoval společnost SPP CZ, jednu z významných firem v ČR (tržní podíl v roce byl 11% v oblasti průmyslových zákazníků) Po odchodu z SPP CZ se stal většinovým majitelem ve společnosti CONTE Projektové a vědecké studie v oblasti energetiky zejména pro Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo životního prostředí, Ministerstvo dopravy a EU Zpracování projektů podle kterých byla realizována liberalizace českého plynárenství Úspěšná spolupráce se společností VEMEX, vybudování a řízení dispečinku v letech po vstupu společnosti GAZPROM na český trh Ing. Jiří Jíše

Proč právě my/ Co umíme Jeden z prvních obchodníků se zemním plynem s jasnou vlastnickou strukturou v ČR po otevření trhu Vedení společnosti = vlastníci společnosti v rukou zkušených manažerů z oblasti energetiky Obchod, portfolio management, dispečink a řízení odchylky ve vlastní režii – CONTE není prodlouženou rukou jiného obchodníka se zemním plynem Flexibilita alternativního dodavatele umožňuje rychlé rozhodování a využití obchodních příležitostí Konkurenceschopnost a nízká administrativní náročnost Jednoduché schvalovací procesy při tvorbě smluvních podmínek

Jak zajistíme bezpečnost dodávek svým zákazníkům Diverzifikace nákupního portfolia Rezervované skladovací kapacity u RWE na území ČR pro potřeby našich zákazníků Členství v CEGH (Central European Gas Hub) Rakousko – přímý přístup k obchodování v rámci EU Dispečing a portfolio management ve vlastní režii (jsme subjektem zúčtování OTE v plynárenství ) Zkušenost s nominacemi na hraničních předávacích místech a podzemními zásobníky plynu (pevný i přerušitelný výkon) Nominace a rezervace přepravní kapacity v systému Net4Gas Aktivní činnost na spotovém trhu

Co nabízíme Individuální přístup Kombinace standardních produktů (fixní cena, vazba na burzovní ceny, cenové vzorce) s průběžnými nákupy. Platby v CZK, EUR Platební podmínky a zálohy v závislosti od typu odběru Administrativní servis a podpora pro zákazníky Zajistíme administraci změny dodavatele zdarma

Reference Agrofert Pro rok 2016 dodáváme plyn a jsme odpovědni za odchylku širokého spektra průmyslových společností. Dále do zákaznického portfolia CONTE patří kromě menších a středních odběratelů také zákazníci veřejného sektoru na celém území ČR včetně desítky našich obchodních partnerů na VOB ČR (velkoobchod)

Kontakty Telefon: Web: IČO: DIČ:CZ CONTE spol. s r.o., Ovocný trh 572/11, , Praha 1, Czech Republic