ŽIVOTOPIS Petr Mencl. ZÁKLADNÍ INFORMACE Adresa: Na Vinici 380 Hodonice 671 25 Datum narození: 17. 8. 1999 Mobil: 725 759 218 Mail:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
Advertisements

Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_069.MAT.01 Hospodářské výpočty 1 – Převody jednotek.
SAZBA Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Petra Kábrtová Máchová Název materiálu:
F YZIKÁLNÍ VELIČINY - TEPLOTA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Monika Zemanová, PhD. Název materiálu:
ŽIVOTOPIS Životopis či také Curriculum vitae je strukturovaný a přehledný popis získaných pracovních a akademických zkušenosti. Obsahuje základní osobní.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Knihovnické a informační zdroje Petr Urválek Ústřední knihovna UK 1.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.
Mnohočleny Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Matematika – výrazy s proměnnými Datum vytvoření
V LASTNOSTI PLYNŮ Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby.
Curriculum Vitae Životopis
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Anotace Seznámit žáky s fungováním školství v ČR. Popsat jednotlivé stupně a možnosti přechodu z nižšího na vyšší stupeň. Výukový materiál.
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Birmingham Anna Marie Nešpůrková, P3A 16. Dubna května 2016
Úvod do studia němčiny I.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Ing. Kateřina Lichtenberková
Složené úrokování Tematická oblast
Přijímací řízení 2017 Porada ředitelů škol a školských zařízení Libereckého kraje Ing. Eva Kotková.
S Europassem ukážete, co umíte
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Název vzdělávacího materiálu
Práce se sloupkovými diagramy
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Název vzdělávacího materiálu
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Název vzdělávacího materiálu
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Animační efekty v prezentaci
Sloupkový diagram Tematická oblast
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Dělení mnohočlenů mnohočlenem
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Schůzka fakultních cvičných učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
Cesta k flexibilitě J.Skorkovský ESF MU
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Jakub Hlávko Název materiálu:
Tvorba webových stránek - hyperlink
Zoner Callisto – další ovládací prvky
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Slánská Kalhousová Název.
Program celoživotního učení Comenius
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Vladimíra Houšková Název materiálu:
Politologie – pracovní list
Dělení mnohočlenů jednočlenem
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Vladimíra Houšková Název materiálu:
Žákovský parlament Vypracovali: Vojtěch Halík, Anna Adámková, IX.A
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Krčková Název materiálu:
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
Brána fantazii otevřená aneb o vnímání literatury
Jak napsat CV a MD?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Zobrazení tenkou čočkou
Kontrolní práce – složené lomené výrazy
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
Setkání kariérových poradců Teplice –
Informační modelování staveb (BIM)
Transkript prezentace:

ŽIVOTOPIS Petr Mencl

ZÁKLADNÍ INFORMACE Adresa: Na Vinici 380 Hodonice Datum narození: Mobil: Mail:

VZDĚLÁNÍ Střední škola

VZDĚLÁNÍ 09/2014 – 2018 Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, Pontassievská 3, Znojmo Informační Technologie (denní studium)

PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI Práce, brigády

PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI 07/2015 – 08/2015 Ing. Petr Mencl, IČO: , Na Vinici 380, Brigádník Pomáhal jsem při stavbách. Ve většině případů šlo o rekonstrukce střech 10/2015 – 02/2016 Data Collect, Geologická 575/2 Praha Tazatel

PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI 02/2016 – současnost IPSOS, Na Příkopě 22 Praha vytváření dopravní statistiky 07/ součastnost Chris Invest, s.r.o. Prodej, promo akce

DOVEDNOSTI A ZNALOSTI Jazyky, znalosti,…

JAZYKY Anglický – velmi dobrá znalost (B2) Německý – střední znalost (A2)

DOVEDNOSTI A ZNALOSTI Psaní na rychlost úhozů Microsoft Office – výborná znalost programu Tvorba webu – velmi dobrá úroveň (ukázka)ukázka Programování – základy syntaxe C#, Java a C++ Vlastnosti: poctivý, dochvilný, aktivní a kreativní, rychle se učím

ZÁJMY Sporty: Nejraději hraji florbal, ale věnuji se mnoha dalším sportům Rád a často jezdím na kole Mé zájmy: Rád sleduji filmy (nejraději Oscarové) Denně čtu Často cestuji do zahraničí Hudba (indie)

DĚKUJI ZA POZORNOST MOTTO: NEZÁLEŽÍ NA TOM, S ČÍM JSEM PŘIŠEL, ALE S ČÍM ODCHÁZÍM.