Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne 27. 6. 2016 Projekt - Úprava okolí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 10. setkání středa 8.října 2008 Radniční sál BOUZOV.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_20_Péče a ochrana ŽP Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 20 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 9 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: červen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Základní škola náměstí Míru 83 Kojetín „5. prosince 1903 byla nová budova dívčí obecné školy otevřena a k ní byly připojeny dívčí pobočky měšťanské školy“
Demografický vývoj v okolí Prahy, kapacita ZŠ a MŠ a nedostatek pedagogů Místní akční plán vzdělávání na území ORP Černošice č. CZ /0.0/0.0/15_005/
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice 2. Setkání Řídícího výboru MAP Neratovice 20. června 2016, MěÚ Neratovice.
Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR STAV REALIZACE ENERGETICKY ÚSPORNÉHO.
VENKOVSKÁ TRŽNICE III. Projekt pro 13. kolo výzvy Programu rozvoje venkova Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
Autor práce: Denisa Vydrová Vedoucí práce: Ing. Petra Solarová, Ph.D. Oponent práce: Ing. František Martíšek České Budějovice, červen 2016.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Strategický plán obce Herink
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Přednášející: Ing. Ivana Jágriková
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Společenská odpovědnost ve školství
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Název materiálu: Internetový prohlížeč Google Chrome
hejtman Pardubického kraje
Dětský klub Malý drak.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Hra na barevná auta IV. Jaroslava Růžičková.
Autor: Mgr. Monika Hřavová
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Podpora rozvoje venkova v ČR
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Pořadové číslo návrhu: 6 Název: Inteligentní lavička Lokalita: Heroldovy sady Navrhovatel: Žákovský parlament ZŠ Karla Čapka Předpokládané náklady:
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Žák ví,jak přispět k ochraně přírody
Poznatky ze života zvířat
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Autor: Mgr. Kadavá Jana Název: VY_32_INOVACE_3A_01_Ekosystémy
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
NNO a dobrovolnictví „Pomáháme těm co pomáhají… “ Jiří Tošner
Třídní schůzky 4.A
Základní škola a Mateřská škola příspěvková organizace
Táborová základna Sedlo II.
Infokanál Obce Březnice
Fond Vysočiny Odpady 2018 Ing. Eva Navrátilová Jihlava 10. dubna 2018
Transkript prezentace:

Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí budovy Základní školy v Borotíně

Základní informace o projektu  Název projektu: Úprava okolí budovy Základní školy v Borotíně  Výzva: Škola pro udržitelný život 2016  Celkové náklady: ,- Kč  Požadovaná částka: ,- Kč  Plánovaná doba realizace projektu:  - od:  - do:

Žadatel  Název žadatele: Základní škola a Mateřská škola Borotín, okres Tábor  Adresa: Borotín 146, Borotín  Ředitel: Mgr. Lenka Pípalová  Kontaktní osoba: Mgr. Lenka Pípalová / Mgr. Pavlína Nováková  Pracovní pozice: ředitelka školy, autorka projektu / učitelka ZŠ, koordinátorka EVVO  Internetová stránka:

Hlavní cíle projektu  1. Zvýšit estetickou úroveň bezprostředního okolí školy  2. Zvýšit atraktivitu školního hřiště a venkovní učebny  3. Zvýšit povědomí dětí i občanů obce o možnostech nakládání s bioodpadem  4. Zlepšit dopravní obslužnost a zajistit atraktivitu jednoho z odpočinkových míst v obci

Výsledky a výstupy projektu  Instalace truhlíků s živými květinami na okna v přízemí budovy školy  Instalace svodu na dešťovou vodu a nádrže na dešťovou vodu pro zalévání květin  Instalace kompostéru pro ekologickou likvidaci bioodpadu vzniklého při péči nejen o venkovní rostliny a trávník, ale i bioodpadu vzniklého ve škole (nikoli pro odpad ze školní jídelny)  Nátěr stávajících venkovních kontejnerů na květiny, které jsou umístěny před hlavním vchodem do školy

Výsledky a výstupy projektu  Výměna zeminy, osázení novými rostlinami. Údržba živého plotu před školou a sportovní halou, případné dosazení chybějících rostlin  Instalace odpadkového koše před budovu školy (do blízkosti autobusové zastávky), na školní hřiště u laviček pro diváky a do venkovní učebny  Umístění stojanů pro jízdní kola na školním dvorku a na hřišti  Oprava laviček na školním hřišti

Výsledky a výstupy projektu  Úprava venkovní učebny:  sestřihání živého plotu  natření pletiva stávajícího plotu  natření konstrukce venkovní učebny  Vybavení učebny mobiliářem – lavicemi a stolky vhodnými pro venkovní výuku, odpadkovým košem, tabulí

Výsledky a výstupy projektu - fotodokumentace

Akce pro veřejnost – brigáda s rodiči

Akce pro veřejnost – slavnostní otevření

Pořád si někde hrajeme a pořád nás to baví …

Děkujeme za podporu a za pozornost.