Prezentace Palubní elektronika ACTIA Monínec 4.6.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
a Internetové dispečinky
ISC Communication Czech a.s.
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Česká parkovací asociace Praha Technologické prvky řešení dopravy v klidu v podmínkách 21.století.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
AT122-D TACHOSTORE PRESENTATION - OCT 05 TACHOSTORE: ŘEŠENÍ PRO DOPRAVCE AT122-D.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
1 European Bus System of the Future Evropský autobusový systém budoucnosti Ing. Jan Barchánek
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Automatizační technika Programovatelné automaty – technické vybavení (EL52) Ing. Zuzana.
Požadavky na programy Programové Měřící Systémy Sběr datZpracováníPrezentace systémy – uzavřené (omezená množina funkcí, nelze jednoduchým způsobem rozšiřovat.
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
Tepelná čerpadla třetí generace FUJITSU GENARAL LIMITED
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Případová studie Robotické pracoviště
DOMINTELL.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
2.Marketingové prostředí
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
MARKETING.
Předávání dat a komunikace s OTE
Imobilizér s palubním počítačem Lubomír Sehnálek SLE4.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Aktivní prvky Calix GPON v metropolitních sítích
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Typy systémů CAT / CAME (Computer Aided Technology / Measurement) vybrané typické úlohy pro počítačové měření a řízení: Process Control - aktivní zpětnovazební.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
MODERNIZAČNÍ KIT SIDO-M SIDO Systems Šimice & Dobrovolný výtahové systémy ČESKÝ PRODUKT PRO MODERNIZACE PO KTERÉM VÁŠ VÝTAH OMLÁDNE SIDO-M KIT v.1.0 Robert.
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 a) Distribuce zpráv a upozornění na veřejných prostranstvích informační hlášení = místní rozhlas evakuační.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
VY_32_INOVACE_ES_11 SADA Elektrické systémy. Připojení- každé autorádio je napájeno vždy pouze 12V, to platí i pro 24V soustavu !!! vždy zapojujeme autorádio.
Internal | Department | 12/02/2005 | © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
1HONEYWELL - CONFIDENTIAL Quality and Innovation at its Best!
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Jednočipové počítače v robotických systémech Vypracoval: Ing. Jaroslav Chlubný Kód prezentace: OPVK-TBdV-AUTOROB-ME-3-JCP-JCH-001 Technologie budoucnosti.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Mikropočítačová technika Úvod do mikropočítačové techniky a její aplikací.
Projekt lokalizační a záznamová zařízení LZZ - policejní vozidla nového tisíciletí Praha, 12. února 2009.
Mobilní telefony a tablety
Název prezentace (DUMu): Palubní přístroje II.
2N® Indoor Touch.
Grafická karta
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název prezentace (DUMu): Číslování svorek
Železniční nákladní doprava v 21. století
Název prezentace (DUMu): Přístroje k měření elektrických veličin
ING. MARTIN AMBROŽ AŽD Praha s.r.o..
INFORMAČNÍ SYSTÉMY PRO VEŘEJNOU DOPRAVU
INFORMAČNÍ SYSTÉMY PRO VEŘEJNOU DOPRAVU
Transkript prezentace:

Prezentace Palubní elektronika ACTIA Monínec

— Představení skupiny ACTIA — Obchodní skupina autobusy — Palubní deska Podium — Kamerový systém BOP — Závěr Obsah

84 % obratu16 % obratu Skupina ACTIA A UTOMOBILOVÝ PRŮMYSL T ELEKOMUNIKACE Společnost, využívající nejmodernější technologie, s mezinárodní účastí. Celkový přehled

ACTIA China AIXIA ATON ACTIA Nordic ATAL spol. s r.o. ACTIA Polska ACTIA Corp. ACTIA Inc ACTIA de Mexico ACTIA do Brasil ACTIA VideoBus ACTIA Muller España ACTIA Italia ACTIA India ACTIA Automotive ACTIA MULLER zaměstnanců v 15 zemích ACTIA NL ACTIA UK ACTIA Muller UK CIPI ACTIA ARDIA Actia Tunisia I+ME ACTIA SODIELEC Mezinárodní skupina pro globální trh ACTIA VE SVĚTĚ

založen roku zaměstnanců vlastní vývojové centrum servisní služba po celé ČR ATAL spol. s r.o.

EMISNÍ STANICEAUTOMOBILOVÁ DIAGNOSTIKA Produkty ATAL spol. s r.o. Produkty ATAL spol. s r.o. DIAGNOSTIKA A TUNING MOTOCYKLŮ

elektronických desek ročně Prototypy Prvotní série a malé dodávky 3 miliony PCBA ročně (desky) Střední a velké série TOULOUSE TUNIS Robustní PC, Airbus, Alstom Peugeot, Renault, Trucks Výrobní závod ACTIA

Cíl: kvalita a spolehlivost

Odborník na palubní systémy Odborník na palubní systémy — Nabídka zaměřená pro autobusy, nákladní automobily a speciální vozidla — Modulární & volitelné systémy & přizpůsobení malým a středním objemům — Expert na palubní systémy pro drsné podmínky

ObsahObsah — Představení skupiny ACTIA — Obchodní skupina autobusy — Palubní deska Podium — Kamerový systém BOP — Závěr

ZABEZPEČOVACÍ KAMEROVÉ SYSTÉMY HD-8 Podium PALUBNÍ PŘÍSTROJE PALUBNÍ PŘÍSTROJE Panely spínačů Panely spínačů Městské a dálkové autobusy Městské a dálkové autobusy MĚNIČE NAPĚTÍ DC-DC AUTORÁDIA ACT502 ZESILOVAČE ACT350 CAMU-IOU ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY POWERXX TELEMATIKA TGW - TGU MULTIMÉDIA MULTIMÉDIA ENOS - ADP - ACT TFT displeje

Multimédia pro autobusy Luxusní autobusy Turistické autobusy Linkové autobusy Pack ACT 600 ACT 503

Reference výrobců autobusů Reference výrobců autobusů

ObsahObsah — Představení skupiny ACTIA — Obchodní skupina autobusy — Palubní deska PODIUM — Kamerový systém BOP — Závěr

PřednostiPřednosti ► Redukovaný počet komponentů ► Větší spolehlivost díky jednodušší elektronické architektuře ►Vysoká flexibilita v podobě možnosti funkcí dle vlastního výběru ►Méně času potřebného pro vývoj a nižší výrobní náklady ► Možnost diagnostiky ► Otevřenost ke stále se rozvíjejícím palubním systémům

► Kompletní palubní deska využívající:  poslední technologie v moderním stylu (MultIC, skupiny spínačů, LED)  integrované příkazy a optimalizované MMI pro lepší řízení  ergonomické řešení v souladu se směrnicemi VDV a ISO Centrální TFT displej pro sledování funkcí vozidla Slot pro systémy veřejné dopravy Nastavitelný volant / konsole Ergonomický design pro lepší řízení Integrované příkazy Palubní deska Podium

► Možnost zabudování dotykové obrazovky pro funkce veřejné dopravy Umístění kompatibilní s IHM a následnými IHM-I moduly od ATON Unikátní funkce pro městské autobusy Palubní deska Podium

Panel přístrojů Multic 2 Poradce řidiče 7’ WVGA TFT obrazovka 4 video vstupy Monitorování funkcí vozidla Vstup z kamer Integrovaný výkonný 32 bitový Master modul s 5 CAN vstupy a ethernet výstupem Analýza 4 hlavních veličin: Akcelerace Brždění Překročení povolených otáček Spotřeba paliva při volnoběhu

► Od roku 2005 :  MultIC panelů přístrojů  Palubních desek PODIUM ► Celosvětově dodávané moduly pro: Reference

ObsahObsah — Představení skupiny ACTIA — Obchodní skupina autobusy — Palubní deska PODIUM — Kamerový systém BOP — Závěr

CAN Ethernet IBIS 5 X Alarm In3 X Wake up In4 X DigOutWake up KL VDC/24DC Typ Cockpit Video In 1-4 Video In 5-8 ( up to 16 = BOP HD 16 ) Audio In 1-2 USB Video In 9-16 = BOP HD 16 2 Video Out Kamerový systém BOP - schéma

Rozmístění kamer ve vozidle

Software pro analýzu záznamu

Komponenty BOP HD Recorder Dome kamera Kabely, montážní sady, alarmy, spínače… BOP Reviewer Software Mini Dome kamera Midi Dome kamera Venkovní kamery xNet IP kamera Icount Ishow Suite Plotna pro HD recorder

ObsahObsah — Představení skupiny ACTIA — Obchodní skupina autobusy — Palubní deska PODIUM — Kamerový systém BOP — Závěr

Závěr 1992 ATAL spol. s r.o Srpen 2014 ACTIA CZ spol. s r.o. DĚKUJI ZA POZORNOST