OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
Regionální literatura ve venkovských knihovnách Přibližování historie regionu a vytváření vztahu k místu, kde žijeme.
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Nadace Terezy Maxové Programu Iniciativy Společenství Equal
Rodina.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.
TELEVIZE PUBLIC Prezentace televize, sledovanost, kontakty Květen 2010.
VÍTEJTE V NAŠÍ ONLINE PORADNĚ! Váš poradce:David Kříž telefon: www: Poradna Lepší kondice.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Zdravá škola.
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.
O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Výchova ke zdraví v porodní asistenci
a zdravého životního stylu.
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Věra Kernová Doc. MUDr. Lumír Komárek, CSc. Státní zdravotní ústav Praha.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Ostrava © Bílý kruh bezpečí, o. s.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
Subjekty a objekty veřejných politik
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
PORADENSKÁ PSYCHOLOGIE
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
Sociálně aktivizační služby
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA

Festival Woman&Life je zaměřen na významnou cílovou skupinu ovlivňující současnou společnost – na ženy. Již nyní je Festival Woman&Life zařazen mezi TOP AKCE s významným společenským přesahem, které se budou pravidelně pořádat v areálu Výstaviště Praha, Holešovice. Koncepce Festivalu je otevřená. Umožňuje prakticky každé společnosti, instituci, zájmovým skupinám i aktivním jednotlivcům společně se podílet na rozšiřování programu o aktuální témata a smysluplně tak naplňovat cíl Festivalu. Propagační kampaň se vede ve spolupráci s řadou významných mediálních partnerů, ženských portálů a časopisů zaměřených na ženy, rodinu, zdraví a výživu, kosmetiku, módu, osobní rozvoj a celkový životní styl. Festival i vystavovatelé budou dále promováni prostřednictvím sociálních sítí a na webech.

FESTIVALOVÝ PROGRAM Pódiové sekce Známé osobnosti, autogramiády Hudební a taneční vystoupení Úspěšné ženy a jejich příběhy, spisovatelé, umělci Módní přehlídky, show Mistrovství ČR v ženských profesích Velké téma o hubnutí s populárními odborníky VELETRŽNÍ SEKCE s prodejními stánky Kosmetické produkty, péče o tělo Estetická péče, medicína Bio, eko, zdravá výživa, potraviny Osobní rozvoj, životní styl, zdraví Svatební šaty, agentury, Móda, šperky, doplňky Fitness, sport, wellness, lázně Knihy, vzdělání, kariéra, Rodina, výchova, hračky, hobby Volný čas, domácnost, cestování. ODBORNÝ PROGRAM Široká společenska a zdravotní tématika: Osobní rozvoj, životní styl, Zdraví a jeho prevence Psychologie, drogové závislosti Komunikace, koučing, vzdělávání, kariéra Metody péče o krásu a tělo Výživa, stravovací návyky a obezita, Otázky rodičovství, výchovy a bezdětnosti Partnerské vztahy, právní poradenství Společenské postavení žen, právní otázky Sebeobrana pro ženy, bezpečí dítěte Alternativní metody SLUŽBY ZDARMA PRO NÁVŠTĚVNÍKY Kosmetické a kadeřnické centrum Výživoví poradci, hubnutí, ochutnávky Anti-aging, formování těla Relaxační cvičení, Yoga point Dětský koutek s programem Festival Woman&Life je rozdělen do 4 základních částí:

Proč se zapojit? Bohatý program festivalu Organizace v rukou zkušených odborníků s 20ti letou praxí (uspořádáno přes 50 veletrhů) Možnost se prezentovat a být vidět Prezentace produktů, novinek a trendů na stánku či pódiu Možnost přímého prodeje návštěvníkům Navázání nových obchodních vztahů Vysoká návštěvnost – minimálně 15 tis. návštěvníků Rozsáhlá propagace festivalu, Tisk, TV Prima, Rádia, Online webs Parkování přímo v areálu Výstaviště Praha Holešovice Účast návštěvníků všech věkových kategorií Workshopy Pro partnera který chce být spojován s akcí, možnost prezentace na builboardech

Mediální spolupráce...a další

Kontakty: PR CONSULTING MgA. Petra Krajčinovič Výkonná ředitelka Tel.: Jitka Kučerová Vlková Account manager Tel.: