PROJEKT TRAWA OBECNÁ PREZENTACE. TRAWA znamená zkratku slov: Technology Research Advanced Weed Application. Ve volném překladu: Technologie a pokročilý.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Operační program „Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství“ (OP Zemědělství) a Horizontální plán rozvoje venkova (HRDP)
Advertisements

Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Doktorské studium na AF
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Lokální ekonomika základ rozvoje. Kdo vyřeší náš problém Udělám to sám Dejte mi lidi, já to udělám Ať si to udělají sami.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
geneticky modifikované rostliny
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Podpora biomasy z invazních nepůvodních druhů? Vývoj právní úpravy
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
Plevelnaté rostliny charakteristika
Environmentální management. Osnova přednášek: Úvod do předmětu. Environmentální politika a environmentální strategie. Trvale udržitelný rozvoj. Makroekonomické.
Řekni NE marihuaně, řekni ano životu!!!
Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe Ing. Blanka Černá, CSc. Národní agentura pro zemědělský výzkum
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Ekodesign. Ekodesign Strategie ekodesignu Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. 9. listopadu 2011 Kurz Manažer udržitelné spotřeby a výroby v rámci projektu Budování.
Smart cities Kde vzít peníze??. Jaké aktivity lze zahrnout do Smart cities? Např IBM říká:
Zákon o podpoře výroby energie z obnovitelných zdrojů energie z pohledu MŽP Doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. Ministerstvo životního prostředí Vršovická.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Technologie zpracovaní odpadu
Člověk a rostlina – kulturní rostliny, zemědělství, ekofarmy
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
Reforma českého zdravotnictví poznámky a připomínky
Možnosti podniků v péči o životní prostředí
VY_32_INOVACE_9C1 NEMOCI A JEJICH PREVENCE
Environmentální výchova v zemědělských a zahradnických školách CZ.1.07/1.1.00/ Učebnice Ekologie a ochrana životního prostředí.
Zkušenosti s vyhláškou 482/2005 Sb., o stanovení druhů, způsobů využití a parametrů biomasy při podpoře výroby elektřiny z biomasy Doc. Ing. Miroslav Hájek,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Úvod do problematiky Evropské unie. Historie Společenství průmyslová revoluce II. světová válka Schumanův plán Evropské společenství uhlí a oceli (ESUO)
GRANTOVÉ PROJEKTY VĚCNĚ Leoš Křeček Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Ekologie jako věda Obory ekologie.
VĚDECKO - TECHNICKÝ PARK BRNO
Ekologické zemědělství Pavlína Šrámková. Ekologické zemědělství Nařízení Rady (ES) 834/2007 – od nahrazuje Nařízení Rady 2092/1991 Zákon č.
Financování ochrany životního prostředí Jana Soukopová.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Reintegrace žáků s chronickým onemocněním zpět do škol projekt TIMSIS Action Comenius 2.1 Action Comenius 2.1 Doba trvání projektu: 3 roky Doba trvání.
OCHRANA PŘÍRODY A KRAJINY
Tržní prostředí.
Doktorské studium na AF
Ochrana rostlin - složky
Ekonomika veřejného sektoru
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 8. Půda a produkce potravin Název sady: Základy ekologie pro střední.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Mladí lidé a dobrovolnictví v oblasti péče o přírodu a kulturní dědictví České republiky prezentace výsledků výzkumu Tomáš Blaha Marek Zemský.
Ekonomika veřejného sektoru František Svoboda, Konzultační hodiny: čtvrtek, 13-15, kancelář 414
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Praha, 31. března 2016 Alice Štollová Kovandová
Ekonomika veřejného sektoru
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Svět nanovláken.
Polytechnické vzdělávání v praxi
Ekologie.
Základní škola, Hradec Králové
Transkript prezentace:

PROJEKT TRAWA OBECNÁ PREZENTACE

TRAWA znamená zkratku slov: Technology Research Advanced Weed Application. Ve volném překladu: Technologie a pokročilý výzkum v aplikaci konopí, plevelů a bylin. TRAWA

Účelem projektu je: neformální vzdělávání výzkum a vývoj technologií a produktů  z užitkových rostlin (KONOPÍ)  bylin, plevelů, biomasy, odpadu a jiných surovin TRAWA Vždy s cílem zvýšit kvalitu života lidí a živočichů a v rámci ochrany životního prostředí.

CO NABÍZÍME: Poradenství ve způsobu legálního pěstování konopí a kontroly kvality. ve zpracování a výrobě produktů z technického konopí. v ekologické likvidaci plevelů a škůdců rostlin. v pěstování, zpracování a použití bylin a biomasy. v léčebném využití konopí: Roztroušená skleróza, rakovina, epilepsie, svalové křeče, psychické problémy, autizmus, lupénka, autoimunitní problémy, cukrovka, glaukom, nevolnost, nechutenství, touretteův syndrom, kožní problémy, chronická bolest, AIDS, aj.

CO NABÍZÍME: Neformální vzdělávání v oblasti : ochrany zvířat a zvýšeni kvality péče o ně. ekologie a ochrany životního prostředí. konopné problematiky a protidrogové prevence ·

CO NABÍZÍME: Pracovní dobrovolnické příležitosti v projektových aktivitách -PSANÍ ČLÁNKŮ -PRŮZKUMY VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ -VÝZMUMNÉ AKTIVITY -PROPAGACE PROJEKTU -NEFORMÁLNÍ VZDĚLÁVNÍ ·

PROJEKT TRAWA Ing. Tomáš Ružovič