INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ 2011-2013 mil. Kč.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

Václav Metlička Cyklokros
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Sportovní zařízení a akce
KOPANÁ 4.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Václav Metlička Cyklokros
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Strategická průmyslová zóna Holešov Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Karel Machotka ředitel sekce podnikání Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
BIATLON.
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
SHORT TRACK.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
MAS Zlínského kraj Valná hromada Krajské sítě NS MAS ve Zlínském kraj
Integrovaný projekt Třebíčskem po vodě a po souši.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
Otakar Mestek, Michal Blažej
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Prezentace projektů, KD U Boudů
Keltský archeoskanzen Nasavrky
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
TJ Žďár nad Sázavou - oddíl plavání
BSE České Budějovice o. s.
Prezentace Hanna Hřebíčková
Vyhlášení top 10 sportovců na VUT. Slavnostní vyhlášení akademických sportovců a fotosoutěže Sport na VUT pro rok 2017.
Pavla avramová studentka II. ročníku Gymnázia v Pardubicích
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Transkript prezentace:

INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč

INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč

VYBUDOVÁNÍ AREÁLU SVĚTOVÉHO BIATLONU Nové tratě se zasněžováním Kompletní infrastruktura Týmové zázemí Prostory pro diváky, tribuny Parkoviště, přístupové cesty Administrativní budova Prostory pro televizní štáby

AKCE POŘÁDANÉ OD ROKU 2008 IBU Mistrovství Evropy v biatlonu 2008 IBU Mistrovství Evropy v letním biatlonu 2009 IBU poháry v biatlonu 2009, 2010, 2011 IBU Mistrovství světa dorostu a juniorů 2011 IBU Mistrovství světa v letním biatlonu 2011 IBU Světový pohár v biatlonu 2012

IBU MISTROVSTVÍ SVĚTA V BIATLONU 2013 Poprvé v České republice Největší dosud pořádaná akce v kraji Vysočina Zapojení subjektů napříč celým regionem 14 dnů svátku zimního sportu v ČR diváků z celého světa