* Sdružení právnických osob (Svazek obcí Novoborska, Mikroregion Podralsko, Svazek obcí Máchův kraj) * Koordinuje aktivity v CR na území členů, které.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Advertisements

Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Plzeň Olympijská 5. – Olympijský park Plzeň LOH Rio 2016.
Zelená cyklomagistrála Ploučnice VÝCHOZÍ SITUACE A ZDŮVODNĚNÍ PROJEKTU Hlavní nositel projektu - Mikroregion Podralsko Rostoucí zájem cyklistů o kvalitní.
Turistický region Český ráj a jeho nabídka 18 Turistický region Český ráj a jeho nabídka Setkání podnikatelů cestovního ruchu Libereckého kraje.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje 10. setkání středa 8.října 2008 Radniční sál BOUZOV.
Praha STŘEDNÍ MORAVA SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Střední Morava Sdružení cestovního ruchu.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oborů Technické lyceum,
Projektový záměr Libereckého kraje pro období Projekt na podporu SAS a NZDM Krajský úřad Libereckého kraje.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
KULTURNÍ DĚDICTVÍ, CESTOVNÍ RUCH Ing. Margit Beníčková, MMR ČR.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Projekt „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_06 Magnetické.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.
 1. Zahájení  2. Podání žádostí o granty KHK  3. Přijetí obce Dolní Brusnice  4. Regionální operační program – podání žádosti  5. Plánované aktivity.
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
Cestovní ruch dostupný všem. 1) Rekonstrukce/vybudování odpočívadel, center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Prof. JUDr. Vladimír Týč, CSc. Právo jako společenský jev: PRÁVO 1.vnitrostátní, 2.mezinárodní a 3.evropské (EU) Masarykova univerzita Brno 2016.
Strana 1 INTEGROVANÉ POVOLOVÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE Adéla Švachulová Ministerstvo životního prostředí Oddělení IPPC Integrated and Planned Enforcement of.
Sociální zabezpečení Sociální služby Mirka Wildmannová Katedra veřejné ekonomie Ekonomicko-správní fakulta MU BRNO.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Národní program podpory cestovního ruchu
Centrum na podporu integrace cizinců
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Úřad práce České republiky
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
Program přeshraniční spolupráce:
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
12. výlet turistického kroužku 2. ročník sobota
Regionální rozvojová agentura Východní Moravy 1998 – let partnerem v regionálním rozvoji Východní Moravy RNDr. Otakar Prudil.
Cykloturistika v JMK, web Brno
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Mikroregion Miroslavsko Číslo: EU DUM 5_15 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína.
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
Program celoživotního učení Comenius
Agroturistika a podnikání na venkově
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
KRKONOŠE a PODKRKONOŠÍ
Mapový portál cestovního ruchu Libereckého kraje
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Ekologie a životní prostředí
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
Ekologie a životní prostředí
Život bez střeva , Praha.
MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné.
Aktuální informace o MAP vzdělávání na Broumovsku II
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
Transkript prezentace:

* Sdružení právnických osob (Svazek obcí Novoborska, Mikroregion Podralsko, Svazek obcí Máchův kraj) * Koordinuje aktivity v CR na území členů, které zasahují do okresů Česká Lípa, Liberec a Mladá Boleslav. * Snaha o vyvážený rozvoj CR v turistickém regionu. * Spolupráce s dalšími neziskovými, veřejnoprávními a soukromými subjekty. * Partnerství s KÚ Libereckého kraje

Lázně byly v Chrastavě v areálu bývalého zámečku otevřeny v prosinci * V současné době je v areálu lázní v provozu: vnitřní koupelový, relaxační bazén nepravidelného tvaru, vířivka pro osob, suchá a parní sauna, wellness služby. * Otevírací doba PO – NE9 – 21 hodin (PÁ+SO do 23 hodin) * Balíčky služeb pro jednotlivce, páry, rodiny, seniory, skupiny, ad. * Možnost ubytování i stravování * Adresa: Bilokostelecká 128, Chrastava, Web:

Nachází se v půdních prostorách Městské knihovny v Doksech. * stálá expozice věnovaná vývoji komiksu Čtyřlístek všechny postavy v téměř životní velikosti, Fifinčina kuchyně, Myšpulínovy vynálezy. * Prostor pro besedy, přednášky, minivýstavy. * Otevírací doba - prázdniny ÚT - NE9 – 12 hodin * Naučná stezka Čtyřlístku kolem Blaťáku * Proč Čyřlístek v Doksech? * Adresa: Valdštejnská 251, Doksy, Web:

Zelená cyklomagistrála Ploučnice * Ploučnice – v působnosti MRG Podralsko 50 km dlouhý úsek. Celková délka trasy 85 km. Začátek u pramenů Ploučnice v Osečné, konec v Děčíně. * Základní trasa v délce 18 km z Osečné do Novin pod Ralskem, vyasfaltovaný úsek. * Využití – cykloturistika, pěší turistika, in-line, nemotorová doprava, běžky * Přístupna celoročně * Turistická informační centra – Osečná, Hamr na Jezeře, Stráž pod Ralskem * Doprovodná infrastruktura – stravovací a ubytovací zařízení, cyklopůjčovna a půjčovna in-line ve Stráži pod Ralaskem.

Centrum textilního tisku * vzniklo rekonstrukcí bývalého hospodářského stavení vodního hradu Lipý v České Lípě. * interaktivní expozice zaměřená na techniky potiskování textilu. Možnost vyzkoušení a odnesení vlastního výrobku. * tisíce vzorů pocházející z textilních vzorníků, které byly v rámci projektu převedeny do digitální podoby a zrestaurovány. * Otevírací doba – duben - září ÚT - SO9 – 17 hodin NE 13 – 17 hodin * Adresa: U Vodního hradu 63, Česká Lípa, Web:

Jezdecká stezka Brniště a Stezka hastrmanů soubor cest a stezek, které jsou vybaveny a upraveny pro nejen pro jízdu na koni * První etapa jezdecké stezky a trasy v délce 30 km. Jsou označeny symbolem červené podkovy a nabízí výlety do oblastí polí a luk v okolí Brniště. * Provoz je celoroční a pouze po vyznačených trasách. * Úvaziště – na celé trase jsou 3 úvaziště sloužící k odpočinku nejen koně, ale i jezdce. * Stezka hastrmanů – v některých místech protíná stezku jezdeckou. Naučná stezka pro děti a rodiče s 11 interaktivními zastaveními. Na kole i pěšky.

Zajímavé akce nadcházejících dní v TR Českolipsko ( * Muzejní noc aneb strašidla na hradě – Č.L. * Krajské slavnosti – Nový Bor * Sklářské slavnosti – Nový Bor * Městské slavnosti – Česká Lípa * Starosplavská pouť – Staré Splavy * 9. – Mezinárodní jazzové dny – Dubá * 23. – Beach open air festival Mácháč