Porovnaní Herních notebooků od 25 000kč do 30 000kč Vypracoval: Nguyen Duc CuongBrno 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nový Apple Mac Pro David Gamrát, 2.E. Základní verze  čtyřjádrový procesor Intel Xeon E Kč  šestijádrový procesor Intel Xeon E
Advertisements

* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
HARDWARE 1 STAVBA PC 6. ročník verze
Prezentace maturitní práce z předmětu ICT
* pevný disk (označovaný jako HDD – harddisk) patří mezi základní HW počítače * slouží pro dlouhodobé uložení dat i bez nutnosti napájení * dnešní disky.
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Semestrální práce do VT II Ondřej Andrýsek
Kam se v počítači ukládají data
Adobe After Effects CS4. Popis programu Adobe After Effects je software pro operační systém Windows a Mac OS. Jeho primární zaměření je tvorba pohyblivé.
Asus W90 - Radeon HD 4870 X2.  Herní notebooky jsou často velké obrovské stroje, které byste spojením "přenosný počítač" nejspíš nenazvali ani po pěti.
Czech Technical University in Prague Faculty of Transportation Sciences Department of Control and Telematics Skládaní PC Ing. Roman Piekník.
Martin Holý.  Druhá světová válka  První generace (1945 – 1951)  Elektronky, relé = drahé, pomalé  Druhá generace ( )  Tranzistory = zmenšování.
Procesor Procesor neboli CPU je v informatice základní součást počítače, která vykonává strojový kód spuštěného počítačového programu. Ten je.
SESTAVA PC Ludmila Javůrková. K ČEMU SE NOVÉ PC BUDE VYUŽÍVAT? Kancelář Práce s internetem Sledování filmů Poslech hudby Úpravy fotografií, práce s grafikou.
Příklad možného řešení. Obsah  Procesor Procesor  Operační paměť Operační paměť  Harddisk Harddisk  Základní deska Základní deska  Zdroj Zdroj.
Kvalitní počítačová skříň známého výrobce Cooler Master Elite 331 za výbornou cenu. Moderní design s průhlednou bočnicí. Bezšroubkový systém uchycení.
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
HARDWARE 1 STAVBA PC 7. ročník verze H.
Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.
Z čeho se skládá počítač
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
Hardware Vypracoval: Patrik Bejček.
HARDWARE.
Základní deska. základní deska / motherboard / mainboard Základem pro celý počítač Nalezneme ve všech typech: stolních, noteboocích, palmtopech Do základní.
ASUS MAXIMUS V EXTREME Autor: Petr Schönfeld. Popis základní desky  Deska se může chlubit krom prvotřídního zpracování a fázového napájení (CPU+iGPU+RAM)
OBRÁZKY Popis karty Grafická karta se stará o grafický výstup na monitor, TV obrazovku či jinou zobrazovací jednotku. V případě, že grafická karta obsahuje.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Hardware 2.
Opáčko Co dělá procesor Co je to koprocesor Slot, patice
» NOVINKY PRO VIRTUALIZACE A CLOUD 2013 Jan Petrák
Elektronická učebnice - II. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Informatika Autor: Mgr. Marie Makovská 11.1 Parametry.
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Výpočetní Cluster “Mazlik” Nové Hrady FROV JU Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Bc. Martin Šafánek.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Přídavné karty Grafické karty Zvukové karty Síťové karty Modemy.
PODNIKOVÉ INFORMAČNÍ SYSTÉMY porovnání PC, WORKSTATION, SERVER, MAINFRAME.
Co je co? Hardware = =fyzické vybavení pc.Je vše na co si můžeme sáhnout, vše co je vidět a co je ve skříni pc. Software = = programové vybavení pc. Je.
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
Univerzita třetího věku kurz ECDL
HARDWARE.
Ultrabook pro studenty
Matlab jako kalkulačka. Vypočtěte celkovou cenu C_cena : cena/1ks zákl.deska MSI - G41M-FD 1418 Kč procesor Intel - Core 2 Duo E8400 BOX (3,0GHz)3842.
Hardware - komponenty (5). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_01.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
Grafická karta je součást počítače, která se stará o grafický výstup na monitor, TV obrazovku či jinou zobrazovací jednotku. je součást počítače, která.
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
Název školyZákladní škola a mateřská škola Libchavy Název a číslo projektu EU peníze pro ZŠ Libchavy CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivityIII/2.
Notebook NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2 Inovace.
Solid-state drive.  skládá se z boxu a ze základní desky  na desce najdeme NAND flash paměti, chip řadiče SSD disku a konektor SATA, či IDE.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_01_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Složení PC Anotace:
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
Grafická karta
Oddělení technické podpory
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_02
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
Využití v praxi operační paměti RAM
Prioritní cíl: Zajišťování kvality
Ultrabook pro studenty
Komponenty v PC (napsat do sešitu).
Mgr. Miroslava Telingerová
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Komponenty Mgr. Milan Dvořák.
Transkript prezentace:

Porovnaní Herních notebooků od kč do kč Vypracoval: Nguyen Duc CuongBrno 2016

Cíl Práce Cílem práci je vybrat nejvhodnější herní notebook pro uživatele. Ceny by měli pohybovat mezi kč až kč.

Metodika Grafická Karta (Primární) Procesor a RAM (Primární) Velikost HDD (Sekundární) Velikost Displej (Sekundární)

Dell Inspiron 15 (7000) Parametry HardwareHodnocení GPUNvidia GeForce GTX 960M 4GB **** CPUIntel Core i5 6300HQ *** RAM 8GB *** Disk SSHD 1TB + 8GB ** Displej 15,6 " *

MSI GP72 2QE-080CZ Leopard Pro Parametry HardwareHodnocení GPU NVIDIA GeForce GTX 950M 2GB DDR3 ** CPU Intel Core i7 5700HQ **** RAM 8GB *** Disk HDD 1TB * Displej 17,3 " **

Lenovo IdeaPad ISK Gaming Black Parametry HardwareHodnocení GPU NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB *** CPU Intel Core i7 6700HQ ***** RAM 16GB **** Disk SSD 128GB + HDD 1TB ** Displej 15,6 " *

Závěr Podle stanovené metodiky se vítězem stal Lenovo IdeaPad ISK Gaming Black.