Tim´s holiday in Prague práce s textem Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_094_Tim´s holiday - Práce s textem Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Past Simple, Past Continuous, Past Perfect
Advertisements

Reflexive pronouns Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Past Perfect Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
1 Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: Inovace výuky na GSN prostřednictvím.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Participle Clauses Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Základní škola Benátky nad Jizerou, Pražská 135 projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Využívání.
Název učebního materiálu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_ANJ460 Jméno autora:Mgr. Soňa Nekvindová Třída/ročník2. ročník.
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Předminulý čas PAST PERFECT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Michaela Kuklová. Dostupné z Metodického portálu
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Dělení lomených výrazů
Příprava na lomené výrazy
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
VY_22_ INOVACE_ 07_ ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou MY DAY Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_099_Členy v názvech Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
SCHOOL Obr.1 VY_52_INOVACE_ AJ Anotace:Pracovní list, School Autor: Sabina Svobodová Jazyk: Angličtina Očekávaný výstup:umí slovní zásobu týkající.
Tim´s holiday in Prague ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČELÁKOVICE VY_32_INOVACE_086_Tim´s holiday in Prague Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Pracovní list k procvičení znalostí o jednoduchých strojích Autor
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Reformace v západoevropských monarchiích
Český stát v habsburské monarchii – Nástup Habsburků na český trůn
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
HODINY − pexeso Pexeso je navržené tak, aby si každý dle potřeby vytiskl ty snímky, které je třeba procvičit. Ať už celé hodiny, minuty nebo ve tvarech.
Příprava na lomené výrazy
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT?
Zakresli dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Dělení desetinného čísla desetinným číslem
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Anglický jazyk, Minulý čas prostý a průběhový.
Stupňování nepravidelných přídavných jmen
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Anglický jazyk, Minulý čas průběhový Autor:
PROVĚRKY Převody jednotek času – 2. část
PAST PERFECT Předminulý čas
Najdi dva stejné obrázky
Výsledky husitské revoluce a její význam
Personal pronouns Škola
Název učebního materiálu
HEALTH and injuries Anotace: materiál je určen žákům 7
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Time prepositions Anotace: Materiál je určen pro žáky
Hyperoskulační kružnice hyperboly
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
PREPOSITIONS of PLACE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek objemu − 2. část
Název: Past simple – regular and irregular verbs
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Orofacionální cvičení III.
Převody jednotek času – 2. část
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Transkript prezentace:

Tim´s holiday in Prague práce s textem Základní škola Čelákovice VY_32_INOVACE_094_Tim´s holiday - Práce s textem Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Autor: Mgr.Eva Hronová Vytvořeno: Stupeň a typ vzdělávání: II. Stupeň – základní – 7. a 8.r. Vzdělávací oblast: Inovace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Téma: opakování minulého prostého času Anotace: procvičení minulého prostého času Druh učebního materiálu: prezentace Očekávaný výstup: upevnění znalostí Tim´s holiday in Prague práce s textem

Tim‘s holiday in Prague Práce s textem

Přečtěte si pozorně text: It was eight o´clock. Tim got up and went to the bathroom. He had a bath. He was very happy, because it was the first day of his holiday with Mary. He got dressed. He put on a white shirt and blue trousers. He had his breakfast in the kitchen and then he cleaned his teeth.

At nine o´clock he phoned Mary and then he phoned for a taxi. The taxi arrived at half past nine. But when Tim went to the door he fell over his suitcase. He broke his leg and cut his hand. The taxi driver took him to the hospital. He couldn´t go on holiday. But Mary was already at the airport.

Doplňte text: It was eight o´clock. Tim ……and ……to the bathroom. He …..a bath. He ….very happy, because it was the first day of his holiday with Mary. He …..dressed. He …..on a white shirt and blue trousers. He …..his breakfast in the kitchen and then he ……….his teeth.

At nine o´clock he ……Mary and then he …..for a taxi. The taxi ……at half past nine. But when Tim …..to the door he ……over his suitcase. He …….his leg and ……his hand. The taxi driver ……him to the hospital. He couldn´t go on holiday. But Mary was already at the airport.

Opravte si text: It was eight o´clock. Tim got up and went to the bathroom. He had a bath. He was very happy, because it was the first day of his holiday with Mary. He got dressed. He put on a white shirt and blue trousers. He had his breakfast in the kitchen and then he cleaned his teeth.

At nine o´clock he phoned Mary and then he phoned for a taxi. The taxi arrived at half past nine. But when Tim went to the door he fell over his suitcase. He broke his leg and cut his hand. The taxi driver took him to the hospital. He couldn´t go on holiday. But Mary was already at the airport.

Použité zdroje Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. Veškeré texty jsou dílem autora prezentace.